Helgen!

Gårdagen var så sjukt kul! Träffa jullan igen och shopping på de, kan inte bli bättre! Fick med mig ett par jeans, en träningskofta och trosor:) Mötte upp challe en timma innan vi började gå mot bion. Fotboll då också så lika mycket människor som kom gående mot en, haha:) 

Såg "the Lucky one", oj vilken film! Så himla mysig och bra, se den! Vi kände inte riktigt för att åka buss hem så vi sa hejdå till Jullan och stannade kvar för film nr 2, "21 Jump street", har nog aldrig skrattat så mycket i en pch samma film, många tillfällen då skrattårarna var nära:) 

Det var lördagen det, söndag då. Vaknade upp till kanonväder så vi tog oss ut på en prommis, aldeles för varma kläder, hade räckt med t-shirt och en tunn kofta men vi överlevde. Hem och snabbstäda och duscha för att fara förbi hemköp och sedan hem till mig för att se Pretty little liars. 

Är lediga imorgon och på tisdag så med pretty little liars och kanske en prommis och vädret tillåter, you never know med vädret i Troll:)


27 April 2012

Kan inte fatta att ni fortsätter kolla in här! Ger det ett försök till, bloggen alltså. Skulle vilja ändra lite på bloggen men ska fundera ut lite hur jag vill att de ska se ut så får se när det blir:) 

Imorgon ska jag träffa Jullan i götet, fönstershopping (för min del), middag och sen joinar challe oss å vi ska se bio:) The lucky one ska vi kolla på. Har nog aldrig varit på såhär mycket bio på så kort tid men det gillas:)

För er som vill veta så har vi urkasst väder. Regn, vind och grå himmel, jiha så kul! Vars försvann det fina vårvädret?!

.

RSS 2.0