31 Augusti 2011

Har hunnit diska bort, ätit middag och betalat en räkning och sorterat in papper i pärmen, effektiviteten är på hög nivå. Nu ska jag bara läsa lite bloggar innan jag tar tag i "sittfläsket" som Jeanette (programansvarige för basåret) sa igår. Här ska det nämligen pluggas för fulla muggar. Har redan ont i handen efter att skrivande i skolan så det ska bli spännande att se hur detta slutar. 

Annars då?! Trivs som fisken i vattnet här i Trollhättan och jag har ingen hemlängtan alls! Nej men om man ska läsa klart bloggandet och få bort pluggandet... :)

30 Augusti 2011


I miss you smaschen! :)

Hejhej hopp! Andra dagen i skolan idag och det har varit full rulle! Skola från 8.15 till 17.00 med ett två timmars hål. Kändes bra imorse då hon som har hand om basåret sa att klassen förra året var lika många som vi i början och i slutet var det bara ett 15-tal som klarade basåret.. Aja, nog ska det gå bra.. Hoppas jag!

Nu ska jag snart sova även om jag börjar 10.15 imorgon men efter en dag på skolan och 2 timmars plugg hemma så är jag mer död än levande! Hoppas på bättre tider imorgon! ;)

29 Augusti 2011



Kan inte fatta att det är första dagen idag! Är nog lite undermedvetet nervös för jag kunde inte somna inatt... Tur det finns smink så man kan dölja dom mörka ringarna runt ögerna! Wish me luck!! :)

28 Augusti 2011

Hejsan, ligger fortfarande kvar i sängen men funderar på att kliva upp och äta mat. Är lite småhungrig! Imorgon börjar skolan, tur att vi mest bara ska lyssna på saker för jag vet inte riktigt om jag hade orkat räkna mattte, hahah :) Nej nu måste jag äta, ha det bäst. Ska visa bilder på min nya fina cykel idag också:)

27 augusti 2011

Har inte så mycket att skriva. det regnar ute och jag har målat mina naglar i en bajsbrun färg. Life's greate! :)

Med Charlotta!

Jag och challe chillar ikväll också precis som vi gjort några kvällar i rad nu, gillas! Vad som också gillas är att se hur många som har börjat kika in här på bloggen nu! Vi har sappat mellan so you think you can dance och filmen finding neverland. Awesome! Nu ska vi fortsätta chilla och sen ska jag ta en duscha och sova, fattar fortfarande inte hur man kan vara så slut som man är!..

Fisen, vi saknar dig och längtar tills du kommer och hälsar på! <3

26 Augusti 2011

Hejsan, ÄNTLIGEN fungerar mitt internet! Som jag har väntat så nu är det en grej mindre att göra och tänka på! :) Har hunnit med en hel del grejor idag, har damsugat och städat lägenheten, har också hunnit diska bort och äte så nu ska jag bara ta det lugnt! Hoppas ni har en bra fredag! Hörs sen, kram! :)

Helt slut!

Hejhopp, sitter som vanligt hos Challe. Full rulle har det varit idag, har hunnit kolla staden både här i trollhättan och ute på Överby. Har fyndat en hel del så nu är det ett ordentligt köpstopp! Är taggad som ett svin till på måndag, gu så kul det kommer bli! Nej nu ska jag vara social med Challe, ha det så bra! ;)

25 Augusti 2011

Tjenare, har fortfarande inget internet, käns som att man är handikappad, ungefär! Som ni förstår så sitter jag hos Challe igen, snart ska vi in och undersöka Trollhättans centrum. Hoppas jag hittar mig en cykel och kanske lite nya kläder. Ja vi får ju se vad som finns! :)

Nu kommer bilderna!

URSÄKTA RÖRAN!!









24 Augusti 2011

Hejhej, har fortfarande inte fått ifång mitt internet så nu lånar jag Challes dator, igen! Nu har mamma och pappa börjat åka hem, skönt att det mesta i läggan är färdigt. Bilder kommer då jag har fått igång mitt internet! Nu ska jag vara social och fortsätta se OTH:) Ha det så bra!:)

23 Augusti 2011

Hejhej, sitter nu hos Challe och ser tv och myser. Vi ser True Talent. Tänkte bara låna hennes dator en stund, känns bra att äntligen ha internet igen! Tänkte bara skriva lite snabbt, kommer visa bilder sen och skriva en stor uppsats om livet här nere sen när jag är tillbaka i min lägenhet nån gång! :)

22 Augusti 2011

Godmorgon! Nu ska vi snart börja packa oss in i bilen och börja åka vidare mot Trollhättan. Känns bra att det inte är jag som behöver köra för nu får jag sova så mycket som möjligt! :)

21 Augusti 2011

Sitter nu hos Lena i Kungsör. Vi kollar på Americas funniest home videos och jag är så trött att jag snart dör. Tänkte bara skriva att jag lever och mår bra. Imorgon ska vi köpa min soffa och gå på IKEA, äntligen har dagen kommit!

Nervositeten har börjat komma nu! :)

Har varit på en ruskigt rolig förfest, tack brudar! Bara att komma och hälsa på annars kommer vi ju bo nära varandra så jag kan ju också komma! Haha när vi kom till Lanternan så var det bara äldre människor där, alltså lika gamla som mamma och pappa! Så det sög lite men sen började det rulla in mer och mer folk. 

Imorgon 6.40 börjar bilen rulla mot Stan och sedan vidare mot Trollhättan. Vi stannan för natten i Kungsör hos gosemoster Lena som också bjussar på middag när vi kommer, Tacos! På måndag får jag nycklarna till lägenheten, It's gonna be awesome!!!!! Så jävla underbart! Challe nu kommer jag:) 

Fisen, jag kommer sakna dig till max och lite till!!!!!!! Kom och hälsa på nu för tusan!

When I don't have anything to do I think of you!

Finns inte så mycket mer att packa eller att göra för den delen så jag funderar på att gå och duscha nu, men jag vet inte, kändes så tidigt att göra sig klar.. Bilen börjar bli full nu och det är nu inte länge kvar! Nä, nu är jag så rastlös att jag inte ens vet vad jag heter. Synes vi på lanternan ikväll?:)

20 Augusti 2011


Såhär känner jag just nu, får inte ta med mig för mycket!

Har fullt upp idag så det är nog dax att börja, problemet är bara de att jag inte riktigt vet vars jag ska börja... Men det löser sig på något sätt. Sista dagen hemma idag och nu medans jag skriver detta känner jag hur nervositeten kommer:) Charlotta har redan åkt! Till veckan ses vi, AAAAAH TAGGA!!

Ikväll är det sommarens sista Lanternan, jag ska dit men det blir inte mycket till dricka, nått glas vin och det kommer nog komma väl till pass! Måste ju vara körduglig imorgon. Passande att jag har varit på premiären och nu sista kvällen, säger väll ganska mycket om hur mycket jag har varit hemma i sommar!;)

Hemma igen!

Hejhej, nu är jag hemma i byske igen. Hur mätt som hellst, smörgåstårta och massa pajer och kaker. Nu är lilla Mira här, mormor, linda&micke:) Ikväll blir det tvättning och packning. Imorgon är det fortsatt packning och tvättning. På lördagkväll blir det förfest med Byskebrudarna och sedan Lanternan. Nykter såklart då vi åker tidigt på söndag! Synes och hörs när jag har tid:)

19 Augusti 2011

Idag är det sista dagen, regnet bara öser ner, tur att det inte är jag som kör idag!! Ha en bra dag:D

Nu myskväll med denna brud!

18 Augusti 2011

Kan inte klockan bara bli 3 så man får fara hem?! Oj så sakta tiden har gått idag, blir crazy!

17 Augusti 2011



Hejsan, har varit en händelserik eftermiddag måste jag säga:) Jobbat som vanligt. Hem en snabbis för att hämta bilen, in till stan och ta hål i örat, snabt som attan gick det, han som inte vara med när hon tog vilket nog var bra. Belönade mig själv med årets första och förmodligen enda mjukglass. Åkte till solbacken för att kolla fiskar till Lisa, middag på taste och när vi skulle därifrån började problemen. Min bil ville inte riktigt som vi ville och efter att bilen stängt av sig ett 10-tal gånger var vi äntligen hemma.

Slängde mig bokstavligen i duschen och var klar på 20-25 minuter. Cyklade till olles och mötte upp brudarna på bilden ovan! Satt på Olles uteservering och drack kaffe och bara pratade. Sista gången man träffade Lisa M på några månader! Men snart ses vi igen:D 

Nu har jag packat ihop nästan alla mina grejor som ska med hem från LIsa. Nu ska vi mysa i denna nystädade lägenhet. Jobb imorgon! Ha det så bra!:D

16 augusti 2011

Tjenis, här i stan rullar det på bra! Vi har det superbra framför en film, awesome! Har jobbat idag som vanligt, äte middag och sen har man inte hunnit med så mycket mer! Tråkväder är det ute men det är ganska bra också för då behöver man inte må lite dåligt av att sitta inne och äta glass;)

15 Augusti 2011


Hejsan hoppsan! Idag var det första dagen på min sista vecka i skell på ett bra tag. Dagen spenderades på jobbet, på stan och med tacos till middag. På stan köpte jag en ny resväska, anteckningsblock, pennor och lite annat. Ska tillbaka dit på onsdag för då händer det som jag längtat efter sen förra veckan. Vad det är får ni se då det har hänt! :)

Nu är jag nyduschad och snart kommer ett gäng hit som ska äta fruktsallad med jag, lisa, challe och jolle:) Mumma, även om jag är extremt mätt redan:)

Mer bilder


Jag viker tvätt.

Jontes fina födelsedagspressent.

Som den storfiskaren jag är!

Mina nya stövlar!

Alarm's kissemiss.

Du har odlat på bra märker jag:)

Fiske











Inge fiske för mig utan jag satt/låg i båten och läste en bok. Påbörjade "Patient 67" idag och innan fredag ska den vara utläst för då kan smaschen få låna den medans jag flyttar:)

14 Augusti 2011

Hejsan. Söndag idag och ännu en helg där den har varit grymt lång. I fredags var vi med Challe och Jolle och såg film. På lördagen åkte vi till Bjuur, vi for och fiskade och jag fick ett träd! På kvällen for vi till Jonte Frank och satt där ett tag. Idag blir det nya äventyr i en båt. Ja fortsättning följer:)

11 Augusti 2011


Regnet det bara öser ner, eller ja nu är det uppehåll men det har regnat massor till och från hela eftermiddagen! Snart kommer Lisas yngre bror förbi och då ska vi skjussa han och sen ska jag (och kanske Lisa) bege oss till solbacken. Jag ska köpa mig ett par stövlar. Har behövt det nu ett tag och när det ändå är sånthär skitväder så kan man ju passa på! Imorgon ska jag göra en grej jag länge velat men aldrig vågat, vad det är får ni se tomorrow! 

På måndag får jag lön, finally för nu börjar jag bli fattig, i helgen ska vi vara med Challe och bara umgås. Blir det fint väder hade vi tänkt ha picnik:)

10 Augusti 2011


Yoyoyo, Kändes som tidag idag så jag är överlycklig över att bara ha två uppstigningar kvar innan det är helg! Hur awesome!? Har lagat middag, äte middag och städat bort idag. Till middag gjorde vi kycklig och pasta, muuuuuums:) Nu ska snart jag och Lisa ta oss till söder och Elgiganten. Lisa vill klämma på mobiler:D

9 Augusti 2011

12 dagar kvar tills bilen börjar rulla mot Trollhättan. Har inte riktigt fattat ännu att jag flyttar snart, helt fucking insaine! Jobbat hårt idag eller hur det nu va! Hunnit träffa Lisa M och Jullan på Aiks första isträning och satan i gatan vad mycket folk det var och VILKET ÖS! Kommer sakna hockeyn litegrann måste jag erkänna, men har redan hunnit planera in Frölunda-Skeå i November! It's gonna be awesome. 

Nu är jag så megatrött så jag somnar snart. Påtal om att vara trött vet jag inte riktigt vad som hänt med mig idag.. Har somnat några gånger idag och det har kliat så mycket i ögerna, nu börjar jag vara less!!!

8 Augusti 2011

Finns bara ett ord som beskriver helgen, AWESOME! For direkt till Bjuur efter jobbet i fredags, gjorde oss klara och for sen till Norsjö för Partey, hade hur kul som helst med helt underbara människor! Vaknade tidigt på lördagen sp jag och Lisa for tillbaka till Bjuur och chillade innan vi gjorde oss lite i ordning för att vara med på förfesten men jag valde att följa med ut medans Lisa for hem och sov. Vaknade upp på söndagen och mådde awesome. Efter pizzalunch med Hampe for vi och chillade hos Chrille. Hann se två filmer innan Hampe skjussade mig till Lisa. 
Vi (Lisa) körde till stan och vi var i läggan vid 00.00. Sängen har nog aldrig varit så skön! 

Jobbigt som tusan att ta sig upp imorse och inte blev det bättre när man öppnade persiennerna och såg att det regnade som tusan.. Krigade mig igenom dagen utan vidare arbetslust. Mamma bjöd på middag på Viking och nu sitter jag och Lisa breve varann med varin dator. Oj vad jag kommer sakna detta! 















4 Augusti 2011

Goa gubbar, nej men hejsan:) Nu ska jag snart sova för jag är dödstrött och även om jag redan har sovit i två timmar så ska det inte vara npgra problema att somna nu heller. Måste få lite extrasomn så jag orkar med morgondagen också för då är det PAAAAAAAAAAARTEEEEEEEEEEY för hela slanten som gäller, all in, köra så det ryker ja ni fattar;) 

Idag har jag jobbat, ätit, sovit och duschat (intresseklubben antecknar) tackar tackar. Nej nu ska jag sova och sluta spåra här. See you on the other side:)

3 Augusti 2011

Hejhopp:) Movienight med Lisa och Challe. Hade doch huvudvärk under första filmen så jag somnade. Vaknade upp av värmen i lägenheten och Lisa som städade som en tok! Nu är det rent och fint här:) Nu är jag pigg och har äte middag och naturgodis;) När filmen är slut så ska jag ta en dusch. Blir stressigt på fredag så imorgon ska det packas inför helgen:) Kommer bli Awesome! :)

2 Augusti 2011



Yo, tisdag men känns som onsdag idag! Surt men finns ej så mkt att göra åt saken! Jobb, tvätt och inlines har varit dagens aktiviteter. Kommer somna som ett barn nu snart. Är helt slut och jag gillar det! 19 dagar kvar tills jag far och dom kommande helgerna ska jag ta vara på med flickan på bilden! Norsjö i helgen och nästa heg får vi se vad som händer, en sak är klar; I'M GONNA MISS YOU BIG TIME ROOMIE!

1 Augusti 2011



Nämen dagen var bra ända tills jag ställde mig i duschen för 30 min sen... Sedan dess har jag hunnit slå mig 4 gånger så nu säger jag godnatt och hoppas att dagen blir lika bra minus allt det onda! Godnatt!! :D

.

RSS 2.0