Burlington

Åkte iväg redan vid halv 10 imorse för att först åka till en stor djuraffär och sedan släppa av mig inne i burlington. Alla anda åkte iväg och gjorde sitt och jag fick några timmar för mig själv och iväg från huset! Himla härligt och jag hittade lite fynd i vad som är som mellandagsrean här. Visar er senare:)

Nu ska jag chilla lite på soffan, spela lite spel på paddan och mysa med ruths nya hund:)



Jay peak vattenpark

Tänkte berätta lite mer om vattenparken och visa bild på rutschkanan jag åkte:) värsta och bästa jag åkt! 


Började med den orangea, inte så farlig och den gick ganska så sakta, ungefär som den gröna? Breve toastolen i pite. Men den röda, hej å hå vad fort den gick! 


Började med att man fick ställa sig i en tub och krossa fötterna och armarna. Vänta på en röst som räknar ner från 3-2-1 och sen försvinner golvet under ens fötter och man faller rätt ner. Det går så fort att man måste koncentrera sig riktigt mycket på att fortfarande hålla fötterna krossade. Tror inte jag rörde rutschkanan nå för det gick så fort! Men kul var de! 
Världens adrenalinkick när man åkt färdigt! 

Julafton

Åkte till Vermont i måndags, låååång biltur var de och båda gångerna vi har åkt upp hit har det varit dåligt väder, men men. Firade den 24 med att jobba 10h och sitta i mjukisbraller och slapp t-shirt, lite skillnad från hur alla andra jular sett ut!

Eftersom min vf inte firar jul så åkte vi igår till en skidresort med en vattenpark, typ som pite havsbad fast med mindre barnvänliga rutschkanor, och lite värre för dom vuxna, ska se om det finns nå bilder sen på hemsidan och visa:) kul var det iaf och en väldig annorlunda jul! 

Har inte riktigt haft nå julkänsla i år och iomed att det inte firats nån jul i år så har det gått betydligt mycke enklare än vad jag hade räknat med så de tackar jag för! 

Nä Nour har n vaknat upp så dax att gå å hämta henne:)

God jul på er! ❤️

Beyonce

Shit pommes så bra hon var! Vi satt uppe på balkongen så utsikten var inte den bästa men vi hade ju storbildstvn att titta på och så hörde vi ju allt sammans så det var värt pengarna:) har inga bilder på paddan så dom få bilder jag har får komma senare:)

Queen B

Ikväll ska jag se ingen mindre än Beyonce! Är så himla himla taggad! 😃 kommer bli awesome!!!







Queen B

Ikväll ska jag se ingen mindre än Beyonce! Är så himla himla taggad! 😃 kommer bli awesome!!!







New York

New York, New York, New York behöver jag säga mer!? Helt underbar stad, allt jag kunde tänka när vi gick runt på gatorna var att "en dag ska jag bo i denna staden". Det är verkligen kärlek vid första ögonkastet! Vi bodde på lower Manhattan, i Chelsea närmare bestämt, helt okej hostel med badrummet inne i rummet och med frukost som ingick. 

Vi hade inte bästa vädret på lördagen, det snöade hela dagen men vi trotsade vädret och gick runt till dom mest turistiga ställena ändå! Såg Times' square igen, radio city hall, Rockefeller center och en massa annat! 

The iron building!

Central station

Den berömda julgranen

Underbart juligt!

Times' square

Söndagen och vi besökte Chelsea market, Carries lägenhet från sex and the city, soho, little Italy. Vi ville inte behöva stressa till bussen på söndagen så vi höll oss i närheten av därifrån bussen tillbaka till Boston skulle avgå ifrån vilket kändes ganska bra. 

Chelsea market

Carries lägenhet

Washington square

Jag köpte mig också ett nytt läppstift:)


















Veckan

Veckan har känts lång, mest för att jag har känt mig ganska hängig, har varit jätte tät i näsan och tror också jag har haft lite feber.. Men överlevt har jag gjort och imorgon är det fredag. Är såå jäääääkla taggad på imorgon, för imorgon ska jag på consert. Men vem jag ska se får ni inte veta förändras imorgon ;) 

Bakat pepparkakor och dekorerat dom har varit veckans stora projekt och jag överraskade mig själv lite grann med att gå all in i dekoreringen, haha 😃





Vi gjorde också ett pepparkakshus :)

Thanksgiving

Åkte upp till min vm:s mamma i Vermont för att fira thanksgiving och dom första dagarna av hanukkah. Väldigt mysigt var det men jag hade min allra första släng av hemlängtan så hur mysigt det än var så var det riktigt tufft! Kändes ganska mycket som att vara i nyfors. Med snö och all skog och att vara mitt ute i ingenstans.. :)




Hanukkah present

Jag och kalkonen..

Maaaaat :)

Då ben&jerrys finns rätt nära min vm:s mammas hem så åkte vi dit, fick en rundtur så man fick se rummen där glassen tillverkas osv. Vi fick också provsmaka en ny smak, mums:)





Tråkigt

Mitt fina resesällskap ligger/sitter och sover så jag roar mig med att ta bilder på photoboot. Såååå kul, jag ska självklart dela med mig av några bilder ;) ps. Det är typ en miljard grader här på bussen så ni kan ju skänka en "tycker synd" om dig tanke ;)





Bilder nummer 3 och 4 är mina favoriter! Trevlig helg pa er! ❤️❤️


Tråkigt

Mitt fina resesällskap ligger/sitter och sover så jag roar mig med att ta bilder på photoboot. Såååå kul, jag ska självklart dela med mig av några bilder ;) ps. Det är typ en miljard grader här på bussen så ni kan ju skänka en "tycker synd" om dig tanke ;)





Bilder nummer 3 och 4 är mina favoriter! Trevlig helg pa er! ❤️❤️


Zombie paintball safari!

Hade ett Au Pair möte i Salem (en stad här som är känt för att en massa häxor bodde och blev avrättade där för en herrans massa år sen). Åkte dit och gick runt en stund och kikade. Hur mycket folk som helst så var ganska så segt! Gick och fick våra händer spådda samt läsning av tarotkort, spännande vad som sades så får se om det händer senare i livet. 

Åkte till ett ställe för att spela zombie paintball safari. Spelet var värdelöst men sällskapet var toppen! 















SMG!

Herre gu så dålig jag är på att blogga. Tror nog inte blogga är min grej but anyway:) har hänt en himla massa sen sist så kommer dela in det i olika inlägg. 

Antagas är jag för imorgon åker jag till NEW YORK CITY! Stannar tills på söndag så en massa turistande ska det allt bli. Och en massa bilder! 

.

RSS 2.0