Igår och idag.

Lisa och Jag,
Hade en urtrevlig kväll igår! Förfest hos Lisa med Charlotta. Tror aldrig jag har varit på en roligare förfest! Toppen bra, kan ju inte tycka att station var fullt lika roligt! Jag och Charlotta mådde båda två ganska dåligt så vi var hemma hos lisa igen vid halv 1. Vaknade idag vid halv 1 och jag mådde förvånansvärt bra. Ikväll blir det bastu med byskebrudarna. Vi hörs sen!

Lördagkväll och Host family letter

Luciavakan med Charlotta, Lisa och mig.

Sitter nere i vardagsrummet med mamma och pappa, dom kollar på Jul med Ernst medan jag skriver på mitt brev till min au pair ansökan. Bara brevet och referenserna kvar nu innan den är klar! Jag är otroligt taggad på att börja med matchningsprocessen.

Imorgon ska jag åka in till stan med mamma, kommer vara knökfullt med människor som är shoppingsugna för imorgon börjar mellandagsrean här i Skell. På kvällen är det station 8 för mig och Charlotta, kommer bli så kul och jag är sååååååååå hääääääära taggad på utgång, det var ett tag sedan nu!

Ett inlägg med det mesta känner jag att det här blev men tänkte bara berätta hur det ligger till. Ha det så bra tills vidare! :)

Juldagen

Godmorgon! Dagen efter julafton och jag hade tänkt ut och åka skidor nu på morgonen men med -20 så kändes det inte alls lockande, kallt och förjävligt rättare sagt. Jag får hitta på någonting annat istället!

Hm, just nu sitter jag och lyssnar på lite musik och kollar runt vars jag ska köpa träningskort och jag skulle vilja vara på 360 men det är så grymt dyrt så jag funderar att köpa på friskvårdskompaniet, får se vad som händer.
Nu blir det frukost.

Någorlunda långt inlägg..

Nu är snart denna julen över och det har varit en helt fantastisk julafton med släkt och massa mys, mat och lek. Dagen började hos farmor och farfar, här var också kusinerna Camilla och Emelie med deras familjer. Så söta och stora deras barn har blivit. Fick snusa lite på Emelies 11 dagars gamla flicka, kändes som att man skulle ha sönder henne när man rörde na, sååå söt! Fick pengar av farmor och farfar.

Kom hem och jag och Linnea fick öppna våra julklappar, alla utom en som vi skulle ha med oss till mormor och morfar. Men iaf, av mamsen och pappsen så fick jag: pengar, 3 olika sorters pannor, skinnhandskar, köksassistent (kan användas som mixer, till degbakning osv) och blondinbellas bok (boken öppnade jag hos mormor). Vid 2 gick jag hela vägen till mormor där jag spenderade kvällen med familjen och släktingar på mammas sida med deras familjer. Hur trevligt som helst. Vi har spelat spel, ätit oss övermätta, sett kalle anka, svensson svensson och spelat julklappsspelet. Kanske ska jag berätta vad jag fick av mormor och morfar? Köksknivar och en skärbräda. Intressant eller hur!?
Nu sitter jag hemma och ser Hälsoresan och ska nog snart lägga mig i ett varmt bad. Ha en fortsatt trevlig jul!

Uppesittarkväll

Jag sitter nere i vardagsrummet med min familj för att kolla på bingolottos uppesittarkväll, jättemysigt! Imorgon har nog ingen missat att det är julafton och jag längtar. Min julkänsla kom för läge sen och är sedan länge tillbaka väldigt bortblåst! Tråkigt som bara den, men bara att gilla läget.

Samtidigt som vi spelar bingolotto sitter jag och fixar med min bloggdesign men det är inte mycket som vill funka.. Ska försöka lite till innan jag ger upp och gör någonting annat.

Välkommen till min nya blogg!

.

RSS 2.0