Tjenare fredag!


Hemma i byske igen men en kort sväng för imorgon blir det tillbaka till stan så nu måste jag tvätta massor.. Håller på att somna för jag är så trött så ikväll blir det en tidig kväll så man orkar med valborgs imorgon!:) Ont i kroppen har jag också men förhoppningsvis så kommer det att bli bättre! Nej nu är jag så törstig så!! :)

Party like a rockstar!! :)

Väntar lite på att Lisa ska komma hem så att jag kan somna lugnt. Tog ju blodprov och drogtestade mig idag på Rönnskär och allt såg bra ut! Tur de:) Är inte lika trött nu som jag var igår men jag ska lägga mig en stund på spikmattan, grymt härligt! I helgen är det valboorgs så då blir det party:) Nu kom lisa hem:)

busy day

Tjenaretjenare! shit pommes så trött man kan vara. somnade igår vid 7 och vaknade av att lisa och jolle stog och stirrade på mig vid 10, välbehöblig med dom timmarnas sömn! somnade om vid 11 och sov tills imorse vid halv 5 då det var dags att stiga upp och ta sig mot praktiken! Har hunnit med lite shopping idag också och provat ut storleken till västerbottensringen. Nu ska jag fortsätta kolla på nellys rea och sen vet jag inte riktigt :)

tisdag

Nu är jag helt slut i huvudet och mätt! Kämpat på på rönnskär, först med prov och genomgångar sedan med hårt arbete! Hunnit träffa charlotta en sväng innan hon for hem, lagat mat och städat. Nu ska jag och  lisa snart sätta oss ute i solen med varsin megakopp kaffe.

Vi kommer stortrivas på rönnskär under dessa veckor och det känns helt underbart, nu är det bara att hoppas på sommarjobb:)

rubrik

Har nu varit hos lisa ett tag och vi har junnit med en hel del. Storhandlat på maxi, en väna in i stan, försökt spela badmitton men det gick inte så bra och nu har lisa färgat mitt hår mörkbrunt. Medans färgen värkar så ser vi på tv. Haha så kul att se folks reaktioner! nej nu ska jag sluta skriva här och kolla på tvn:)

Sista blogginlägget tills på fredag hemma på hyvelgränd:)

Shit så lång dag denna dag har varit och klockan är bara 15.08.. Känns som att klockan är kring 9 på kvällen, men det tar vi då! Har packat färdigt allt som ska med till lisa men jag har säkert glömt hälften men jag kommer överleva ändå så det är ju bra:)

Känns så konstigt att man inte ska tillbaka till skolan utan att man ska till ske-hamn istället. Känns konstigt med ett lov som man inte har nå plugg alls. U N D E R B A R T !. Nu ska jag göra nå vettigt, vet inte riktigt vad men nånting kommer jag nog på:)

nattpigg?


Hejhej alla som är vakna nu:) Jag som var helt utslagen kan helt plötsligt inte somna, precis som det var för några veckor sen, ååååh så frustrerande!! Nu istället för att driva mig själv till vansinne och spela angry birds så ska jag nu packa väskan som jag ska ha med mig till lisafisa imorgon. Kanske att jag blir lite tröttare efter de! Bara att hoppas på det bästa;)

Söndag


Just kommit hem från mormor och idag var det sista dagen som sötisarna är här för imorgon åker dom hem tidigt på morgonen.. Men jag har haft tre jätteroliga dagar och nu är jag så slut. Att bada i piteå tar så grymt mycket på krafterna. Pappa har farit med kortet till alla tvkanaler så jag kan inte se bb live så jag får hitta på nå annat och se de imorgon.. :)

De känns i ansiktet att solen har varit framme idag. Synd bara att man inte blir lika brun i ansiktet bara så imorgon blir de kanske ett besök till sun tan:)

Friendship never ends:)


Har just vaknat men jag sitter fortfarande kvar i sängen, väntar lite på att klockan ska bli lite mer så jag kan ta en välbehövlig promenad upp till ica:) Idag blir det att åka till Pite och bada, första gången jag är där på en evighet men det ska bli så grymt roligt! Nu väntar frukost!

Wish you were here


Just hemkommen från mormor där jag har spenderat ungefär hela dagen. Shit vilket väder det har varit idag alltså! Kunde ligga i bikini en stund innan Agge komme och ville spela spel så vi satt ute på altan och spelade lejonkungen och sen kom också Nina så då bytte vi spel till Mixmax innan vi hoppade massa på studsmattan:) 

Hoppas vädret är lika bra imorgon så att man kan ligga ute och pressa. Imorgon blir det iaf en sväng till Piteå för att bada med kusinerna och annat trevligt folk:) Nu ska jag spela lite angry birds och sen sova för imorgon blir det full fläckt också:)


Lördag


Haha hade mamma sett mig nu hade hon undrat vad jag hade äte, har alltså damsugat huset! Inte alla dagar jag gör det. Ska bara snabbskriva innan jag ska fortsätta med städandet men ja ibland får jag rus då jag bara måste städa och nu när jag är själv hemma så är det lika bra att göra de:)

Vad händer annars idag då, underbart väder ute så när jag är klar med städningen så sätter jag mig nog ute och solar lite. På tal om ingenting, det hände nå konstigt med min dator igår kväll när jag kollade på youtube. Helt plötsligt så kunde jag inte längre kolla på klippen, står bara "minning plugin" så blir att försöka fixa det idag också! 

Shit vilken överraskning!


15 min efter att resten av familjen åkt iväg hade jag satt mig i mammas och pappas sovrum för att bara ta det lugnt. Just när jag satt mig ner så knackar det på altandören och jag tänkte att det var mormor eller någon annan, men icket för där stog kusin Nina från götet och ville komma in. Ojojoj vad jag blev chockad men kul att dom har kommit!! :)

You never know what you have untill you lost it!


Det är jättefint väder ute men jag känner verkligen inte för att sitte ute i solen. Får nästan lite skuldkänslor över att jag inte är ute men jag orkar verkligen inte!

Va uppe på ica och köpte godis men efter att ha ätit en massa godis och sett big brother så måste jag verkligen sluta äta så jag gav mamma mitt godis som blev klar. Från och med nu så är det slutätet alla dessa onyttigheter!

Nu lägger jag mig och vilar en stund. Godnatt

Godmorgon


Jag ville verkligen inte vakna upp imorse! Kunde inte somna igår heller. Men iaf så vaknade jag med en ond hals, inget att föredra! Händer idag då? Har ingen aning, mamma och linnea åker till turkiet men jag vet inte riktigt:) Är det nån som vet en bra film? Helst ingen skräckis:) Nu blev jag jättehungrig, hörs sen! :)

Miss those days that once was!


Blev en cykeltur på två mil till stugan och tillbaka. Väl i stugan blev det ett besök till memory lane. Satt för mig själv, lyssnade på musik och kollade på gamla bilder och teckningar. Ska nog fara dit imorgon me men då blir det nog med bilen så jag kan ta hem lite grejor. 

Kom hem och stog ett bra tag i duschen för att få tillbaka värmen och nu är jag helt slut i både kropp och sinne. Blev inte så många timmars sömn natten till idag så ikväll blir det en tidig kväll:)

På tal om ingenting, statistiken här på bloggen har ökat och trots denna ökning är ni suuuuuuuuperdåliga på att kommentera!!

The winner takes it all!


Tjenaretjenare! Vilket väder vi har idag alltså! Satt ute hos challe och åt brunch i solen! Vårtecken som bara den och det gillas. Har just kommit hem efter en bussresa som kändes ovanligt lång. Tur kanske att jag träffade kempe som skulle åka till kåge så man hade någon att prata med en stund iaf. Nu ska jag ta tag i en massa saker så som städning och undanplockning medans jag lyssnar på abba. Haha, jag och lisa hade skönsång (alltså inte så det låter så bra) i bilen till stan, sjöng med till abbas låtar och det slår en att man verkligen förstår varför dom slog igenom så stort. Ha en bra dag och sola lugnt;)

mysgrillning med härligt folk

mätt på socker

Sitter hos födelsedagsbarnet charlotta med lisa. Vi kollar på bachelorett den svenska versionen och det är så pinsamt att jag nästan trillar ur sängen som lisa också sa;-) fikat i massor har har vi gjort så nu är jag så mätt att jag inte vet vars jag ska ta vägen. Till middag ska vi äta grillat och jag är så taggad:-):-) ikväll blir det att sitta vid kyrksjön och grilla med trevligt sällskap så denna dag är underbar!!:-) nu ska jag vara lite social så hörs:-):-)

Halva lovet..



God morgon:) Har just äte frukost så nu sitter jag och funderar vad jag ska packa. Känner mig inte så lättrörlig idag pga mycke träningsvärk, pinsamt att man är så otränad men nu ska det bli bättre! Nu ska jag sluta skriva och sminka mig:)

Howdy partner:)




Snart ska john blund komma på besök för nu börjar jag bli riktigt trött. Imorgon blir det en tur till lövånger för att fira älskade challe som fyller år:) På tal om ingenting så skulle jag verkligen vilja färga håret igen så det blir samma färg som på bilden ovan, men som fattig student så blir det svårt... ;) 

Nej nu måste jag stänga fönstret innan jag dör av köldskador, så,.. godnatt:)

Tisdag


Vem börjar damsuga halv 9 en tisdag? Jo men oj så trevligt att vakna tidigt en dag;).. Nej men vad hämder idag då? Har just äte frulle och druckit kaffe, sitter och kollar på gårdagens big brother så vad händer sen? Damtorka och packa inför imorgon kanske:) 

Imorgon ska jag till Lövånger för imorgon fyller Challe år:) Nu ska jag göra någonting important så see you:) :)

hihihihi

Tjenare tjenare. Shit vad det blåser ute. Har haft fönstret öppet hela dagen eftersom solen har lega på ganska så bra men det låter ungefär som om fönstret ska blåsas bort. Har alldeles nyss äte middag så nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ser en till film. 

Har hunnit städa mitt rum idag, damsuga och plockat bort. Måste nog damtorka också men det tar jag en annan dag;) 


Godmorgon:)

Ligger kvar i sängen fortfarande, är superhungrig men det känns jättejobbigt att gå ner och hämta frulle.. Lyssnar lite på Adele också men ska nog snart he på en film. Hahah jag ogillar inte filmer.. Nej nu blev jag toanödig också:) 

Oh happy day :)

Sitter och kollar på big brother i syrrans rum medans vi planerar lite för imorgon:) Blir en sväng till badhuset för att träna och sen tror jag också att jag ska cykla till stugan också för nu måste jag komma igång. Beach 11 börjar ju närma sig med stormsteg!! Nu har det börjat om så ses imorgon :) :)

söndag


Tjenaretjenare. Sitter i mitt rum och bokstavligt svettas bort, har just sett fjärde filmen för dagen så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.. Imorgon börjar mitt nya liv fullt med träning haha, ska kanske ta min andra cykeltur men första till stugan. Ja någonting måste jag ju göra :)

TILL SALU!!!


Bilder härifrån

Skor i strlk 37 (mer som en liten 37 eller stor 36). Skorna är köpta på nelly och endast provade! Säljer dem för att de är för små för mig. Säljes till högstbjudande så maila till mig på [email protected] :)

UPPD: SÅLDA!!

Godmorgon


Eller, inte egentligen. Vaknade nyss av halsont efter inte så härlig natts sömn.. Men jag ska nog överleva dagen ändå:) Ojojoj vad statstiken höjdes igår haha. Nu ska jag gå ner och göra mig nå att äta. Kommer upp skor här sen som ska säljas. Kommer någon gång efter 10:)

Jo men tjena:)



Shit vad jag vill ha sommar och värme, men påsklov är ju inte helt fel de heller;) Har inte gjort något av de som jag egentligen var tvungen att göra idag och det kommer förmodligen inte heller bli gjort.. Nu vet jag inte vad jag ska säga mer. Vad händer ikväll? :)

Lörda

Nästan allt som har med skolan är nu klart! Känns helt jävla underbart!! :) Bara praoen kvar i 6 veckor. Nu måste jag verkligen komma igån med träningen också. Menmen det kommer gå bra:)

Va otroligt jobbigt att stiga upp imorse för att åka till jobbet där jag nu sitter. Det är lugnt som bara den så tiden kommer gå allt för sakta.. Skönt att bara ta det  lugnt ikväll också. Har ett ton med grejor som ska göras som jag nog ska göra bort i eftermidda:)

Påsklov!!!!!!!!!!!!!!!:)



Alldeles nyss hemkommen från ewes pappa där vi tre och julia såg nyaste harry potterfilmen. Pigg och social som jag är denna fredag så somnade jag gott på soffan och vaknade passande till slutet av filmen:) Nu är jag så trött att jag nästan inte vet vad jag heter och min egna säng lockar mer än någonting annat just nu, synd bara att jag inte får sova hur länge som hällst imorgon...




Torsdag

Nu ska vi snart åka upp till bygget och hoppas verkligen att vi kommer hinna med en massa saker idag så att vi är några steg närmare till att blir klara! Nu komme Challe så nu ska jag vara social med henne :)

snabb uppdatering:)

Tjeeeeenare :) Kom nyss hem från stan. Slutade några timmar tidigare från skolan idag, träffade Julia Johansson på stan och vi gick runt och kollade lite innan vi mötte hennes kille och två andra som också skulle och fika så vi följde me:) När vi fikat klart så fortsatte jag och Jullan kolla runt på stan innan vi gick hem till henne. Där blev jag bjuden på middag av hon och hennes pojke:)


Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig, ska bara kolla runt lite på fejjan innan dess. Ska sova hos Lisa imorgon också då vi och Challe ska göra lite hemligheter innan fredag:)

Tjenare mannen!

Tjenatjena mittbena! Sitter i Lisas lägga med Challe medans Lisa befinner sig i duschen för den som är intresserad;) Ikväll ska vi på hockey så vi taggar till ordentligt nu innan med mat och plugg.. Kollade just på öbs ny reklam hahahahah, grymt bra! Nu ska jag ta fram mina böcker och börja plugga:)

Måndag






Såhär underbart har vi haft det idag på skolan! Underbart att ha sol hela dagen utanför klassrummet, synd bara att vi inte kommer kunna sitta där mer innan studenten! Lite färg han man iaf få innan det blev dax för religion och sen åka hem, äta middag hos mormor och gymmet med syster:) Nu ska vi snart se den sista filmen av Narnia:)


Mamma och linnea bokade en sista minuten till Turkiet idag, jag kunde inte följa då jag skulle missa första veckan av APUn, skulle kännas konstigt men får se till att få stor ersättning istället ;)

Skulle inte vara dåligt med sommar nu!




Tjenatjena såhär en söndags eftermidda! Sitter och har fistävling med linnea i hennes rum. Jag skojade bara om fisarna men vi sitter i henner rum och kollar på Narnia prins Caspian. Vi har hunnit se första narniafilmen också. Vi fördriver tiden lite tills klockan blir 9 för då blir de Big brotha.

Har inte gjort någon nytta idag. Hade tänkt städa rummet och plugga men har jag gjort de? Nej inte alls.. Känns så fruktansvärt bra att det bara är en skolvecka kvar, påsklov och APU. SEN VÄNTAR STUDENTEN!!!!!

sunny day

Tjenatjena. Blev ingen cykeltur idag. Det blåser som bara den och jag har fått lite ont i huvudet. Men jag satte mig ite i solen i ca 40 min när jag kom hem från  jobbet. Galet varmt men så otroligt härligt!! :) Idag har jag beställt hem mina studentskor och dom är grymt snygga. Ni får se bilder då jag har fått hem dom :)

Nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på hockeyn. Jag har inte orkat flytta mig och datorn till nedervåningen, kallas det lat eller? 



Lördag :)

Sitter på jobbet och detta kommer bli en sån fruktansvärt lång dag! Mår lite dåligt också då jag måste sitta inne och solen lyser ute.. Men tur att sommaren inte är långt bort nu! :)

När jag har slutat jobba blir det en sväng hem, byta om och sen ut på en cykeltur. Blir nog att cykla till stugan och tillbaka. När jag kommer hem blir det att kolla på slutet av hockeyn. Kom igen nu och vinn!!! ;)

Freida :)

Hejsan hoppsan allihopa! Fredag idag och jag är ledig dagen till ära:) Va riktigt fint väder fram till halv ett ungefär så jag satt ute på altan och solade lite. Fått massa färg i ansikte, eller färgen är ju inte den bruna färgen som man vill ha utan den går ganska mycket mer åt rött.. Men det lägger sig senare som tur är :)

Har fått jättefina blåmärken på ryggen från massagen igår. Ont gör det också när jag går och sitter osv så idag blir det att bara ta det lugnt och chilla. Ska göra bort lite läsning för larmprovet. Vet inte riktigt om jag har mina reglerböcker på skolan. Vill minnas att jag lämnade dom hemma menmen.. :)

Torsdag

5 stycken kvar i klassen. bra statestik på närvaron eller hur?! Blir klar med reglertekniksövningarna idag så det känns så jävulskt skönt!! Gjorde bort projektarbetsredovisningen idag också så nu är det två prov kvar sen är jag helt färdig:)

Ja vad ska man skriva mer, var inte alls nervös på reovisningen men jag skakade ändå som ett asplöv. Förstår inte varför:) Lite undermedvetet nervöst kanske som dykarn sa. Bästa kommentaren på redovisningen:

Tobbe: hur har du förberett dig inför redovisningen?
Wille: Mycke mat och sömn...
HHAHAHAHA.

Nej nu är rasten snart slut så:)

Dagen före

Har nyss äte lite mosad banan och keso. Låter inte så gott men det var smaskens!! :) Nu sitter jag och sammanställer våra 4 projektrapporter, eller iaf det som jag ska säga för imorgon har vi redovisning. Jag är så otaggad man kan bli och jag kommer dö av nervositet men min grupp ska vara först ut så vi sätter lite press på resterande pojkar. Sen tror jag också att vi kommer vara så trötta att vi förmodligen inte har något minne av vad vi egentligen sa. Haha man kan ju alltid hoppas ;)

Hmm, vad ska ji mer säga... Kommer inte på nått viktigt så istället för att fördriva tiden här så ska jag snabbt som tusan renskriva mina frågor och omdömmet till Willes arbete så jag kan sova sen. Bra dag:)
haha, challe och vår lärare rolf på selga :)

Våren är här!

Blev en cykeltur ikväll innan hockeyn började. Visste redan innan att konditionen inte var på topp men fick en stor chock på hur dålig den verkligen var.. Kom hem och epilerade benen och hoppade sedan ner i badkaret för ett härligt, varmt bad. Nu är sängen renbäddad och hela jag insmord. Blir en tidig kväll ikväll. Det behövs verkligen!!!

Månda

Ska skriva lite snabbt. Ska snart dra igång me plugget så jag får mycket bortgjort ikväll. Nk-provet bortgjort och det känns amazing! Nu är det bara resten kvar och det är ju endel... Redovisning imorgon och det ska nog gå bra. Projektarbetsredovisning på torsdag och det ska bli så härligt när det är bortgjort, då är det som ur världen så att det bara är bygget kvar. Ska dit och jobba imorgon då vi endast har en lektion på tisdagar. På tal om en lektion. Går bara denna och nästa vecka sen är det inge mer skola. FY FAN SÅ JÄVLA UNDERBART!!!!! Kan inte riktigt fatta de. Nej nu ska jag sluta ordbajsa och gå på toa. See you l8tr:)

Äntligen helg!



Äntligen helg! Som jag har väntat, inte för att jag har längtat men det är så underbart att vara ledig. Även om hela helgen är uppbokad.. Högskoleprovet kan ju ta sig imorgon och sen jobb på söndag:) Som ni ser på bilden så har studentmössan kommit och jag är så nöjd! Härligt, nu känns studenten inte långt bort:) :) Har sen onsdags lyssnat på gamla låtar man lyssnade på när man var yngre. Så bra:)! Nej nu ska jag göra nå vettigt. Hörs och ha en trevlig freda:)

.

RSS 2.0