30 September 2011

Omg, redan sista september! När ska tiden sluta gå så snabbt?! Aja, fredag är det idag också, naaaajs som bara den:) Ikväll blir det chill med Challe, middag också, kyckligwook men jag glomde köpa nudlar, haha.. Så nu måste jag cykla tillbaka till hemköp, åh vilken förädelse!

Solen är tillbaka, hoppningsvis för att stanna ett tag också! Riktigt varmt är det. Skönt att slippa regnet känner jag.

27 September 2011

Blir en otroligt lugn vecka i veckan om man tänker föreläsningar men inte med plugg.. En föreläsning imorgon om studieteknik och ledig på torsdag så då ska man få in så mycket plugg som hellst! Lite tvätt och städning också! Ikväll blir det att se hockey och göra fysikinlämning. Imorgon ska vi ha ost, kex och vinkväll hade vi tänkt:) Mys med andra ord:)

Nu ska jag fortsätta chilla medans challe lagar mat för hon blir alltid så arg när jag vill hjälpa till, kanske för att jag alltid tar över så för en gångs skull challar jag;)

26 September 2011

Ny vecka med nya tag. Nu har jag ätit lunch och ska snart ta tag i disken, mitt berg av disk behöver nu erövras. Ska också läsa lite fysik innan jag beger mig till skolan igen för pa-lektion. Sitter nu och kollar på modelljakten, eller det slutar nu, hehe lite udda inlägg. Ska försöka komma ihåg att ta med mig min kamera också så jag kan ta nån bild på min cykel med ett namn jag inte minns, brabra Terran...

22 September 2011

Omg, jag fyller snart år! Slog mig nu när jag ser datumet, en annan grej, snart är det oktober (big surprise) men vart tog tiden vägen?! Idag hade jag två lektioner kemilabb och fysiklabb. Godkänd på kemin och några uppgifter att göra hemma på fysiken. No worries mamma, alla fick hemuppgifter:) Imorgon väntar två lektioner, kemi och matte:) 

Har superont i magen, hade det igårkväll också så ska vila som en tok ikväll och hoppas på det bästa:) Godkväll och godnatt:)

19 September 2011


Hejsan hoppsan. Måndag och ny vecka. Ställde väckarn på 9 men snoozade ett tag till. Ville verkligen inte kliva upp ur sängen imorse och besvikelsen över att ha varit tvungen att lämna sängen blev inte mindre då vi kom till skolan och såg att första föreläsningen hade blivit inställd... Så idag har vi en föreläsning mellan 13.15-15.00 så det blir ganska skönt även om det är matte:)

Nu har jag iaf gjort något bra av denna tiden så jag har städat och städat lite mer så nu är det rent och fint i lägenheten! Ikväll blir det plugg och kanske en promenad om vädret tillåter! Ösregnade igår kväll så trodde nästan att det skulle regna imorse också men icket. Istället kom regnet för 40 min sen men nu har det slutat:)

18 September 2011

Yoyo kära läsare:) Idag är det sista dagen på denna långa helg. Har precis gjort i ordning min middag som jag kan äta sen och matlådor som ska in i frysen. Pasta med tomatsås, mumma! Har också hunnit diska bort och plockat undan lite. Ska snart bädda ihop soffan och damsuga lite tror jag:) 

Såg igår på fisens blogg att vårat projektarbete var med i norran så kolla in hennes blogg laaalarm.blogg.se för att se bilder på det färdiga resultatet;)

Har också hunnit prata lite med farmor i telefonen, lite avis då dom har haft 27 grader mot solväggen några dagar i rad nu medan vi har haft mulet och blåsigt.. Aja, duger det me tydligen;)

17 September 2011

Oj, shit, redan 17:de september! Snart är det ju oktober baske mig. Har nu suttit och kollat på idol på 4an i nån timme och ska snart hoppa in i duschen och ta mig en mycket välbehövlig dusch! Ska bara ta mig från min varma och sköna säng först! :)

16 September 2011


Började eftermiddagen med att vakna 13.20. Inte alla dagar det händer! Härligt att få sova ut, äntligen!! For sedan in till centrum med challe och köpte mig lite grejor till läggan och en ny väska till mig! Kom hem och städade och åt middag innan jag gick över till challe där jag har spenderat kvällen med tv-tittande. Vi såg nya avsnittet av vampire diaries och en ny serie revenge. Längtar tills nästa avsnitt även om jag inte förstog så mycket av den andra serien men den kommer nog vara ruskigt bra! 

Fortsatte med att kolla på Raise your voice och första Legually blonde filmen. Efter allt detta tv-tittande är jag lite less så nu ska jag borsta tänderna och lägga mig. 

P.s: Dagen har också bjudit på sol och varma vindar för första gången på evigheter. Skönt att slippa allt detta regn! D.s;)

Hockey

Har nu kommit hem från Challe där vi har pluggat lite fysik men sett hockey mest. Synd att dom inte vann och så vidare. Nu ska jag snart sova även om jag är ledig imorgon vilket är guld. Så morgondagen spenderas dock med plugg och städning. En promenad kanske man ska ta också, runt området så man vet vad som finns och allt sånt:) Nu ska jag borsta tänderna, hoooj:)

15 September 2011

Ska snart möta upp Challe och cykla tillbaka till skolan för veckans sista föreläsning, matte.. Har redan haft kemi och fysik idag:) Ledig imorgon, hur skönt?! Helt underbart så det firar vi med att köpa säsongens första hockeymatch. Skeå-Färjesta, go Skell!! 

Tog idag ut min nyaste piercing och kokade smycket och rengjorde ordentligt runt hålet så nu är det rent och fräscht(stavning?). Känns mycket bra. Diska har jag också hunnit göra så när matten är slut ska jag dammsuga och skura så det är helgfrächt här i läggan:) 

Nu ska jag chilla ett tag till innan skolan börjar om:)

14 September 2011

Skola från 8.15-15.00 idag så när jag komme hem var jag helt slut. Somnade därför ett tag så får se om jag lyckas somna men det ska nog inte vara några bekymmer inte. Har inte varit en allt för produktiv kväll ikväll så det får jag ta imorgon istället. Damsuga och allt vad det heter i städväg! Imorgon kommer också lönen, som jag har läntat;) Torsdag imorgon också vilket innebär att det snart är helg, awesome! Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen ska jag lägga mig och sova tidigt för första gången denna vecka! 

I brist på bilder 

Om det blåser mer än såhär blåser vi snart bort!!

Så praktiskt att det finns två tvättmaskiner i varje tvättstuga här! Allt går så mycket fortare. Som ni kaske förstår så är mina två maskiner igång så ska gå ner igen om 20 min och he de i torkskåpet och torktumlaren. Annars på schemat står plugg som i vanlig ordning men först ska jag ta tag i mitt diskberg! Jag förstår inte hur det kan bli såhär mycket disk!! :)

13 September 2011

Hemma nu för lunch och ett megahål på 3 timmar. Har gjort bort kemin så nu är det bara en massa matte och fsik kvar. Ikväll ska jag städa och tvätta, yeey vad roligt! Nu ska jag räkna lite matte medans jag ändå inte har bättre för mig! :)

12 September 2011

Har överlevt denna måndag också med fysik och matte. Slutade klockan 3 idag så nu ska jag chilla lite innan jag ska äta middag och sen gå över till Challe för plugg. Va hem idag och åt lunch samtidigt som jag och challe bokade biljetter hem så den 21 december landar vi i ume. 

Nu har jag äte middag, blev resten. Nu ska jag sätta upp håret och traska över till Challe för plugg och tv-tittande! :)

10 September 2011

Har just komme hem från Challe där jag har spenderat dagen, hon bjöd tom på middag. Nu ska jag äta nått och sen ska jag sova. Imorgon spenderas dagen med Challe, plugg och lite "Tslotat" :) För er som undrar så är det en förkortning på en serie, ides inte skriva ut hela namnet ;)

9 September 2011

Tjenare, änteligen är det fredag. Jag och challe sitter hos mig men vi ska snart gå över till Challe för att plugga. Jag bjöd på middag så det är därför som vi är här:) Plättar med glass och jordgubbssylt blev det idag och dom blev jättelyckade! :D 

Första dagen på evigheter idag som det inte regnar. Solen skiner och så länge som det inte blåser så är det varmt i luften. Nu har jag inge mer att säga;)

9 September 2011

Tjenare, änteligen är det fredag. Jag och challe sitter hos mig men vi ska snart gå över till Challe för att plugga. Jag bjöd på middag så det är därför som vi är här:) Plättar med glass och jordgubbssylt blev det idag och dom blev jättelyckade! :D 

Första dagen på evigheter idag som det inte regnar. Solen skiner och så länge som det inte blåser så är det varmt i luften. Nu har jag inge mer att säga;)

Onsdag

Tjenare, nu ska jag snart gå och lägga mig. Vill bara tacka Smaschen för skype-samtalet ikväll. Det var ett tag sen jag skrattade såhär mycket och även om vi skypade i 4,5 timmar så kändes det som 30 min! Hoppas du mår bättre snart och du är välkommen hit när du vill, det vet du! :) <3 

Är ledig imorgon så jag och Challe ska åka till Överby och handla, för vi är lediga imorgon! Sedan är det plugg för hela resten av dagen. Välbehövligt, i know it is! :)

7 September 2011

Hejhej! Halva veckan har nu passerat och nu är vi hemma hos Charlotta på lunch efter 4 timmar matte. Nu är det bara en fysiklektion kvar innan dagen är slut! Nu challer jag framför datorn och tvn. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, vädret här är konstigt som vanligt, regn och sol om vart annat! :)

5 September 2011

Halloj, vaknade med huvudvärk och endast ett få fåtal timmars sömn inatt så jag stannade hemma idag. Somnade om och vaknade någon timme senare och bestämde att det var dags att stiga upp. Utan huvudvärk har jag städat och diskat. Gjorde också en lasagne till middag. Nu har jag tänt lite ljus och pluggat lite matte. Imorgon får jag besök av Malin, mormor och morfar. Får se om Nina och Agge också kommer, synd att man slutar så sent för dom kan inte stanna så länge då, menmen... :)

3 September 2011

Hejhej, tanken idag var att jag och Challe skulle fara och se flottracet men eftersom vi båda ligger kvar i sängen och det börjar klockan 1 så kändes det inte så frestande att stressa när racet finns nästa år också:) Så istället ska jag ligga kvar i sängen en stund, sen blir det storstädning och plugg! Men nu ska jag äta rostade mackor. Ha det så bra!

1 September 2011

Hejhej, börjar 13.15 idag eller det är ingen obligatorisk lektion utan en mattelektion om man bara vill sitta och räkna eller om man behöver hjälp. Denna lektion är alltså i 4 timmar! Kanske får lite gjort i matten då! Vill ni se hur mitt schema ser ut nästa vecka? Jag trodde väll de!!



Nu har jag ätit frukost och ska göra lite kemi. Ha det så bra:)

.

RSS 2.0