TGIF!

Oj vad jag är trött idag! Tur det är fredag och jag slutar jobba om 10 min! Har då tänkt ta mig en power nap så jag är lite piggare för ikväll vankas det middag och bio! Kommer bli toppen! Ska dock se en skräckis (haha Challe, tror du vet hur det kommer sluta), men ska bli ganska så skönt att komma ut ur huset och göra nå som man inte gör på veckorna!:)


Torsdag

Veckorna bokstavligen bara springer bort, redan torsdag vilket innebär att det snart är helg! Fick mitt efterlängtade paket igår från mamma! Så ni kan ju gissa vad jag åt till middag igår och frukost idag?! 

Började dagen idag med en välbehövlig sovmorgon, min värdmamma fyller år imorgon så dom ska ut och äta middag ikväll så jag ska lägga barnen för natten för första gången, spännande! 

Nu börjar jag jobba, så vi hörs sen:)


Columbus day

Igår var det Columbus day vilket innebär att alla skolor är stängda och även Prolos skola var stängd. Det var eller fortfarande idag en fair (marknad typ med karuseller och mat). Så jag, estye och barnen åkte dit. Spelade spel, klappade djuren och åkte karuseller. Superskoj var det och vädret var toppen! Var helt slut när vi kom hem så vi såg en film och tog det lugnt. Mera köttbullar till middag igår:) 
 
Ledset får
 
Prolo rider på en ponny
 
Elefant
 
Kamel 
 
 
 
 
 
Prolo får sig en tatuering
 

Länge sen sist!

Nu är det väll på tiden att jag ska börja om och blogg igen. Minns inte riktigt vad jag har berättat om (minnet är ju inte det bästa) men här kommer lite grejor jag har hunnit med (kan ju komma med nå som jag har berättat om redan). Månadsmöte med äppelplockning på en farm, middag och bio med Becca (au pair från island), party, shopping och utforskning av Boston, Red sox baseball match, födelsedagsweekend i Montreal, Canada, Halloween outfit shopping. 
 
Idag firar jag också 50 dagar i staterna. Underbart och jag trivs som fisken i vattnet! Nu ska jag lägga upp lite bilder också :)
 
 
Solig dag med äppelplockning
 
Vin på Minibar
 
Let's go Red Sox!
 
 
 
Red sox vs Toronto Blue Jays
 
Ätit köttbullar på IKEA :D
 
Plättar
 
Svensk hushållsost på svenskt hårdbröd! 
 
Meatballs in the making:)
 
Froyo
 
Chokladbolls bak med Prolo:)
 
 
 

.

RSS 2.0