Tisdag, onsdag och torsdag

Tisdagen då, åkte med kidsen till the aquarium. Stannade tills det stängde sen åkte vi hem. 

Onsdag, åkte till zoo och tittade på en massa djur. Inga lejon, giraffer eller elefanter så jag var besviken men solen sken! :)

Torsdag. Haha vi åkte till akvariumet igen efter att ha lekt i parken hela förmiddan. 

Fantasin på denna vecka har helt klart gått i djurens tecken! 

Snacktime på aquariumet





Nu tar jag helg för imorgon åker jag iväg med flygplanet till andra sidan USA för partey!! :)







Måndag igen

Denna dag bjöd på ännu fina väder än gårdagen. Tror det har varit upp emot 30 grader och skinande sol hela dagen! Tackar vi verkligen inte nej till! 

Snusade lp till skolan och jag och Gundo mötte upp Nathalie och hennes värdkiddo i parken. Lekte och skrattade och hade de riktigt mysigt. Hämtade upp lp och ännu mera lek. Lunch och sedan hämtade min hm upp Gundo. Jag och lp gick till en annan park, lekte lite mer innan vi åkte hem och chillade. :) mycket bra dag idag! 

Haha såhär hittade jag henne utanför lp's skola. 



Fredag lördag och söndag.

Jobbade mina fem timmar innan jag åkte in till boston och mötte upp Denise. Käkade middag på Panera Bread och sen så tog vi oss varsin öl. Trevligt värre! :)

Lördagen så chillade jag på förmiddan. (Läs; låg i sängen i pyjamasen) tills det var dags för dusch och sen åka in till boston. Mötte upp Nicole, Denise och Nathalie. Åt sushi och sen gick vi på bio. Såg the neighbors med zac efron. Fy tusan så bra den var. Länge sen jag skrattade så mycket till en film! :) SE DEN! 

Söndagen bjöd på finväder så mötte upp samma brudar som kvällen innan för en liten roadtrip till river beach. Käkade pizza till lunch och sen glasade vi på stranden i några timmar :) 
Åkte tillbaka till Brookline för lite froyo och parkhäng. Kom hem och har inte längtat så mycket efter en dusch på otroligt länge! 









Onsdag och torsdag

Onsdag - skjutsade lp återigen till skolan. Jag och gundo gick till parken och lekte innan vi hämtade upp lp igen. Lekte utanför hennes skola innan vi köpte med oss lunch och åkte till en annan park och lekte:) 

Åkte hem och åt glass och lekte lite mer:)



Torsdag - lekte hemma med gundo innan vi gick till en lekpark nära huset. Hem för lunch och ännu mera lek. Hämta upp lp och så åkte vi till indoor playspace. 

Hem för att vika tvätt och leka mer innan jag slutade. 





Bytte om snabbt för att åka till Harvard sq för att möta upp Denise. Livemusik stod på kvällens schema! Vääääääldigt kul! 

Här är dom tre banden som spelade:) 



Tisdag

Skjutsade lp till skolan, åkte förbi starbucks på hemvägen. Kom hem och lekte med Naomi. Lunch och lite egentid när Naomi hade sin nap. Hämta upp lp och sen åkte vi till parken lite innan vi kom hem för ännu mera utomhuslek. 






Lyfte på en massa stenar för att leta efter myror. Hittade istället en jättestor mask och en liten snigel med hans hus. 

Måndag

Skjutsade lp till skolan och sen gick jag och Gunde till parken där vi mötte upp Nathalie och drew. Lekte tills det var dags att hämta upp lp från skolan igen. Gick och köpte med oss pizza och. Fick också sällskap av två av lp's klasskompisar, lekte i parken i några timmar innan vi åkte hem. Gunde tog sig en nap så jag och lp hade lite kvalitetstid och lekte ännu mera utomhus. 




Klockan 5 så packade estye in barnen i bilen för att åka iväg och ha picknick. Så jag fick sluta en timme tidigare.

Gick till starbucks och köpte middag, resten av kvällen så låg jag och läste ut min bok.

Söndag

I söndags så hade vi lcc möte i Newport, Rhode Island. Mötte upp Denise inne i boston vid 8-tiden. Köpte oss kaffe innan vi åkte ut till riverside och mötte upp alla andra. Packade in oss i två gula skolbussar. 



Äntligen framme efter två timmar och en bortdomnad rumpa. Solen sken men det var himla vindigt.. Kul hade vi ändå och tog en massa bilder:)












Åkte sen till ett av dom stora husen för att få oss en rundtur. Vi gick in i The Marble House, hela insidan är av marmor så det var väldans coolt. Tyvärr så fick man inte ta några bilder av insidan men vad gör det om hundra år :) 



När vi var klara där så packade vi in oss i bussarna igen, trötta och hungriga och vi ville bara komma hem, så går våran buss sönder så vi får vänta 30 min på att en annan buss kommer och hämtar upp oss. 

Fram kom vi tillslut. Jag och Denise åkte till Unos och käkade middag. Pasta med broccoli och spenat kyckling blidde det för mig, mumma!

Fredag och lördag

Jobbade som vanligt mina fem timmar och sen åkte jag till gymmet. Hem och käka nått innan jag tog bussen till harvard sq för att möta upp en ny svensk Au Pair, Elise. Hade det riktigt kul och även skönt att få prata sitt egna språk. Käkade på cheesecake, mumma som vanligt innan vi bokstavligt rullade därifrån. Promemoria genom public garden innan vi skildes åt. 


Idag så gjorde jag inte många knop. Gick till VVS och tillbaka, kan meddela att idag var det så varmt att shorts och linne räckte gott och väl! Åkte sen in till boston och mötte upp Denise och Nathalie. Sushi till middag och sen nya Spider-man filmen. Mycket bra! 





Aquarium

Igår eftermiddag så packade vi in oss i bilen och åkte till aquariumet för att titta på pengviner, lobsters, sköldpaddor, sälar och massa annat spännande. Var väldans mycket folk men det var väldigt kul. Blev dock en låååång bilfärd hem med väldigt trötta barn..











Torsdag

Snart är de helg igen. Kan inte förstå hur fort tiden går! Igår hade vi pizzalunch med Alice och hennes mormor, förmodligen sista gången vi sågs vilket är väldans tråkigt! Igår var det också lailas sista baletträning för på söndag så är hennes föreställning. 

Jag tror jag börjar bli sjuk, är så ofantligt trött på kvällarna.. Vill verkligen inte bli sjuk, men bättre att göra bort det nu än att det ska komma två veckor då jag åker till vegas:)

Såhär mysigt har vi det nu

Haha snacka om att nån vet hur man chillar på hög nivå!! 




.

RSS 2.0