Studenten är nära nu:)

Hejhej. Har varit vaken i några timmar nu, orkade inte somna om när väckaren ringde så att jag kunde ringa till dagiset om att jag inte kommer idag heller.. Men man har som ställt om sig att vakna tidigt nu så det är ändå ganska härligt. Har just diskat bort all disk och damsugat lite snabbt så nu är det rent. Bara toan kvar men den tar jag sen:) 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, lisa kommer till stan idag så det blir skojj:) Nu ska jag fortsätta se dirty dancing.

Pusshej:)

Hejhej! Lördag idag och det blir inget dagis för mig idag för jag har nämligen blivit sjuk.. Feber, jättesnorig och ont i halsen, ingen bra kombination att vara med barn alltså.. Istället så ska jag ta det lungt, dricka mycket vatten och städa i lägenheten:) Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva så skriver sen, hörs:)

Tisdag:)

Tjo fräs! Just hemkommen från projektarbetet där jag, lisa, charlotta, marielle, rolf och tobbe har arbetat hårt i några timmar. Dagen på rönnskär har väll inte varit som förr eller rättare sagt, jag har inte varit som förr. Mitt humör var helt bortblåst! Seg och helt förstörd har jag varit, till och med jobbarkompisarna märkte att humöret inte var som det brukar.. Men nu efter middan har jag varit tillbaka:) 

Nu sitter lisa och pratar med sin mama och vi ska snart ut på en springtur innan vi ska sova, om nu lisa kommer kunna somna.. 

Aja, nu har ni en liten uppdatering om vad som händer! Ha det bäst!!! :)

Hejhopp gummisnopp:)

Kom just hem från en springtur. Överraskade mig själv genom att orka springa i 25 minuter, haha, grymt härligt!! Nu ska jag hjälpa lisa med att plocka ur köksluckorna innan jag hoppar in i duschen. Snabb uppdatering men bättre än ingenting:)

Monday morning!

Hejhej. Kul att se att så många hittade hit igår. Nu är jag så himla trött att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta, vädret gör ju inte saken bättre heller.. Har just äte middag så snart ska jag gå på toa innan jag beger mit till ica för att handla. Lisa åker nu mot nina för att sedan åka till drängsmark för att fira emmy så jag tror jag ska mysa ner mig i sängen och se en film:)

Hihi äntligen söndag:)

Hejhej. En underbar dag på dagis idag och jag hade inte kunnat trivas bättre! Nu har jag och lisa hunnit prata igenom helgen och ätit middag. Gissar att vi snart ska ut eller fara och handla snart. Shit vilket underbart väder det har varit idag!! Nej nu har jag uppdaterat färdigt för stunden, hörs sen:)

Standing right beside her tonight,

Godmorgon, godmorgon. Äter frukost, dricker kaffe och bäddar sängen samtidigt. Multitasking på hög nivå;) Idag missar jag sötis Mayas dop men jag fick ju träffa henne igår så... :) Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning så att jag kommer mig iväg någon gång, Ha en bra dag! :)

Come on skinny love what happened here?

Har inte varit ute på en prommenad utan istället kollade jag på missade avsnitt av oth och blev deprimerad... Nu har jag gjort mig redo för kvällens sömn och lyssnar på min nya favoritlåt birdy- skinny love! Såååååå bra:) Imorgon är det redan söndag och en ny dag på dagiset väntar. Shit vad helgerna går fort, alldeles för fort!!

Tjo hej fina lördag:)



Jobbat på dagis mellan 7-14 idag. Snabbt förbi läggan och blöta och blåsa håret, sminka sig och byta kläder på 15 min är en bragd men snabbt skulle det gå, plocka upp mamma och körde till frostkåge för att fira farmor och farfar på deras guldbröllopsdag med go middag och trevligt sällskap. Övermätt sitter jag nu igen i lägenheten, saknade det igår, att bara vara alltså! Blev ett besök till coop också för att få lite mat inhandlat av mamsen. Nu ska jag snart bege mig ut på en promenad i det fina(?!) vädret innan sängen väntar. Känner att jag har ett liv just nu men livet leker och jag har aldrig mått bättre! Ha det bäst!!! :)

Fredag and it's helg! :)

Hejhopp! Hemma igen i byske och har just kommit ut ur duschen. Sitter i sängen och lyssnar på musik men kommer nog snart somna för jag är helt slut. Imorgon ska jag upp tidigt för att vara i stan vid 7 för att göra 3dje dagen och halvvägs på dagiset. Nu börjar det närma sig. Klockan 3 imorgon ska farmor & farfar bjuda på middag i frostkåge för att dom har varit gifta i 50 år! 

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, hade jätteroligt på rönnskär idag och vill egentligen inte att det ska vara helg för jag kommer sakna det haha. Snacka om att vara kär i en arbetsplats!! :)

oh my god:)

Hejhej:) Massa spännande saker har hänt idag men inget jag vill eller orkar skriva. Nu sitter vi som vanligt i soffan hos lisa och har tryckt lite middag. Överhungrig som jag var så åt jag lite för mycket och lite för snabbt så nu har jag ont i magen.. Tog ju blodprovet idag också och jag vet inte om jag vill vet mitt nuvarande blodvärde.. 

Har inget mer att säga och inga bilder på datorn så det blir inte så kul att läsa men ni överlever :)

Onsdag

Har ju glömt att nämna att jag har klippt lugg! Känns bra men har ingen bild som jag kan visa. Pappa har formatera om min dator nu också så nu har jag inget program till webbcamen dessutom så sitter jag osminkad och inte alls så fresch. Haha latmask på hög nivå:) Nu ska jag fortsätta läsa bloggar och fixa med massa program som jag måste ha på datorn för att överleva:)

That's fucking genious:)

Tjenatjena mittbena! Är helt jäkla utslagen, somnade igår vid halv 8 och sov hela natten, grymt skönt!! :) Dagen har varit seg som vanligt den här veckan men jag överlever nog ändå.. Var hungrig när jag kom hem och nu har jag äte en massa mat så nu är jag riktigt övermätt, to bad for me! Nej nu ska jag duscha och sen när lisa kommer tillbaka från nina ska vi och kolla på lisas lillasysters fotbollsmatch:)

Tisdag :)

Hejhej, har just äte middag och ska snart gå på toa för den som är intresserad. Sen ska vi städa och städa lite till :) Har varit en ganska busy day idag och det gillar jag! Nej nu ska jag sluta skriva för batteriet är snart slut:)

Handdukarna, handdukarna ska hem!!!! :) hahah

Hejhej! Måndag idag och det är en ny vecka:) Har just äte middag och snart ska vi och handla men först ska jag gå på toa. Mamma var förbi för att hämta min dator men tror ni inte att hon glömde den så hon ska komma tillbaka och hämta den efter föreställningen.

Har inte alls gjort nå mycke idag på praktiken, dvs suttit och stirrat in i en vägg i 3 timmar innan lunchen och sen gjorde vi nå som jag inte alls vet vad det har med el att göra men det blev nog bra det också:)

Hejhej hemst mycket hej!

Hejhej, sitter nyduschad i lägenheten med lisa, johannes och challe. Har varit på dagis idag också, ju mer jag är där desto mer taggad blir jag på att åka iväg vilket känns förjävla bra! Fick jättebra kritik idag också av dagisfröknarna så det känns också jättebra.

När jag slutade kom challe och hämtade mig, vi for till lägenheten och åt innan vi åkte upp till bygget och arbetade i 1½ timme:) nu är det inte alls mycket kvar men ändå, det ska ju göras det som är kvar också.. :)

Ny vecka imorgon och då byter jag avdelning. Kommer vara grymt nervös men aja det kommer gå bra det också. Nu ska jag sluta sitta vid datorn och vara lite social :)

goder morgon:-)

Hejhej. Skrive lite från min mobil för min dator har blitt knäpp.. Men ja, vad händer? Själv så ska jag snart stiga upp såhär jättetidigt en lördamorgon för att fara och leka med dagisbarn. Kommer bli grymt roligt men jag är supernervös!! Aja i'll survive. Tänkte bRara skriva lite snabbt så nu när jag har gjort de så ska jag sluta. Förresten, vaknade med senadrag inatt.. Tror jag:-) för nu är det inte nice i min vad.

Friday i'm in love!

Hejhej! Fredag idag, kunde inte skriva igår för min dator var lite knäpp men jag frågade på rönnskär idag så när jag kommer tillbaka till stan så ska jag prova det han sa så nu hoppas jag att det ska lösa sig. Sitter hos helle men jag ska snart bege mig hemmåt för att packa ihop det sista innan jag åker tillbaka till stan. Helle fyller ju år idag så vi har äte middag här, 18 år. Shit nu kommer vi ju träffas på krogen snart:)

Imorgon ska jag praktisera på ett dagis så jag är ganska nervös men det kommer att gå bra. Ska bara hitta dit på morgonen haha. Har så ont i höften, eller linda har knäckt till ryggen så förhoppningsvis så kommer det att bli bättre. Nu ska jag sluta sitta här och skriva. Hörs imorgon när jag kommer tillbaka till lägenheten vid 5 :)

Onsdag

Morsning korsning. Ännu en dag har gått och oj så kul det ha varit men nu är jag helt slut. Kom till lägenheten och i trapphuset märkte lisa att hon glömt lägenhetsnycklarna på rönnskär. Så tur var väll att challe kom så hon kunde skjussa till lisas bror för att hämta extranyckeln. Nu såhär seg som man är så har jag just äte middag och sna snart packa lite badkläder för nu väntas ett besök på solbacken och sen eddahallen. Ha de bäst:)

What a feeling!



Tennisspelandet gick jättebra. Är helt slut nu efter träningen och har också hunnit städa Lisas lägga lite, dammsuga och torka bort lite både i rummet och på toan. Har hunnit diska bort också så nu är det rent och fint här. Målat tånaglarna också så nu väntar vi bara på att lisas bror Per och hans tjej ska komma för att hämta rent vatten innan vi ska sova. Kommer att somna på 5 raka för att jag är så himla slut:)

Sommar och sol!


här ska jag spendera mitt sommarlov och jag älskar det:)

Dagen började inte så bra, trött och jättesliten när jag vaknade imorse. Kände mig nästan lite bakis haha. Men dagen blev bara bättre och bättre! Har fått veta att jag har fått sommarjobb på Rönnskär i 10 veckor med chans till förlängt. Känns så jävla underbart bra. Och ännu bättre eftersom min kära sambo Lisa också har fått lika länge som mig. FYFAN VAD VI ÄR BRA! 

Nu ska vi snart ut och spela tennis i solen innan städning av lägenheten väntar:) Studenten är ännu närmre och det känns mindre bra men det tar vi en annan dag:)

Gott och blandat


Haha jag var tvungen att ta en bild på hur mina ben såg ut när jag komme hem till läggan efter en dag på rönnskär men jag gillar de. Den skarpa linjen är efter sockkanten;) Nu har jag och lisa vare och spelat tennis och fy fan så jävla underbart roligt det var. Bara för att det var så kul så ska vi göra det imorgon också. Efteråt sprang lisa medans jag cyklade breve och var hejarledare så nu är vi tillbaka och lisa står i duschen, snart är det min tur men jag hoppas benen bär till toan haha:) 

Här kommer också lite bilder från min kamera från i lördags:)





Måndag

Tjenare, en riktigt jobbig dag idag att vara på rönnser har det varit idag. Så soligt och man var tvungen att ha på sig 2 lager med tjocka byxor. Har svettats som en tok vill jag lova! Nu såhär på eftermiddagen har jag hunnit med ett besök till tandregleringen för att få höra att allt ser jättebra ut och att jag inte behöver ha tandställningen på helgerna, inte heller behöver jag dit nå mer. Hur underbart är inte de?! 

Nu har jag och lisa just äte middag så på en stund så ska vi byta om till träningskläder och fara till skolan och spela tennis. Så grymt kul det kommer att bli:)

Fest i hela huset

Tjenare tjenare. nu sitter jag nyduschad i lisas säng och ser big brother med världens bästa sällskap. Snart ska jag gå och borsta tänderna så att det är gjort också. Känns grymt bra! Dagen spenderades lite på projektarbetet och det gick snabbt att bli klar där så vi åkte till maxi och handlade mat och sedan begav vi oss till lisa. 

Imorgon ska vi upp tidigt och åka till praktiken och om jag ska vara ärlig så ska det bli jätteroligt att åka ut dit för jag trivs så grymt bra. Nu ska jag sluta prata på om allt och ingenting och göra nå vettigt. Hörs:)

I have your arms around me


Tjenare, ställde väckaren på 8 och snoozade i 30 min. Nu har jag hunnit sätta gång en tvätt och påbörjat städa mitt rum, vill inte damsuga riktigt än eftersom det bara är jag som är vaken.. Men det behövs en riktig städomgång i rummet mitt så när det är gjort är det bara att sätta sig på bussen och cykla till lisas lägenhet eftersom ingen buss stannar nere vid ladan.. 

Har grymm träningsvärk idag från springturen igår, gjorde också några benböj efteråt så det kanske är dom som gett träningsvärken men jag älskar det, nu jäklar ska det springas, eller hur lisa?:) 

Känner mig så efter i allt, har fortfarande en massa blogginlägg att läsa och en massa tv-serier att se så nu måste jag ägna en stund åt de. Hörs sen:)

Tired as hell! :)

Blev en tidig kväll ikväll. Är grymt trött så nu ska jag snart sova men först måste jag se vilken buss jag ska åka med imorgon för det är ju redan söndag.. Blir en dag på projektarbetet imorgon och jag hoppas faktiskt att vi hinner med en del, mer än vad vi har tänkt så att det blir klart någon gång!! :) Nej nu ska jag tvätta bort sminket och sova. Godnatt! :)

Sun keeps on shining on me:)


Härligt att se att vissa fortsätter att kika in här på bloggen trots den nu så glesa uppdateringen. Somnade inte alls så tidigt men jag hade gärna sovit lite längre än till 8 i morse.. Nu har jag inte alls gjort nå vettigt så funderar på att ta mig ut i solen på en promenad/springtur. Ja så får det bli. Ikväll blir det grill med sällskap som jag inte träffat på alldeles för länge! Läser lite blogginlägg, betona lite då jag har 1152 inlägg kvar att läsa och gud vet när jag ska orka ta mig igenom alla, medans jag läser lyssnar jag på jennifer lopez nya skiva. Bra skit. Nej nu ska jag ta mitt feta arsle ut i solen, hörs sen:)

En vanlig dag:)

Tjenare tjenare. Finns som ingen tid för bloggen just nu på veckorna då mitt schema ser ut som följande:
Vakna: 04.20-04.30
Jobb: 06.30-15
I läggan: 16.10
Mat och dusch: 19.00
Sova!

Ojojoj så intressant eller hur, tycker att ni ska anteckna snabbt som attan;) Nej nu håller mitt ansikte på att klia sönder så nu ska jag bara smörja in mig och sen se en film med lisa:)

Hur svårt ska det vara att komma på en nedrans rubrik? :)

Tjenare, är helt slut efter dagens hårda arbete på rönnskär. Idag var vi i en bandgång och bytte belysning så när vi kom ut därifrån var jag svart från skyddsglasögonkanten ner till hakan, haha lisa och micke bara skratta åt mig:) Nu har vi hunnit äta mos och meatballs och jag har tilloch med hunne duscha. Inte varje dag det händer såhär snabbt:)

ska nog snart ta cykeln till kvantum och handla lite också så att det är gjort de med:)

Hihi så kul:)

Ojojoj så bra uppdatering det är här! Valborgs igår och den hade kunnat få vara lite roligare men tur att jag hade bra sällskap iaf. Hemmafest hos ninaws kompis som skickade ut alla vid 11 så jag och challe for och träffade anton och karl och gänget innan vi for hem till lisas lägenhet. Där såg vi film men jag somnade som vanligt innan halva filmen hade gått. Vaknade vid 3 av att jolle och wille ville komma in och se hur vi hade det, tog varsin banan gjorde dom också. Nästa gång vid 4-halv 5 så bankade det på dörren, då skulle jolle låna lisas toadörr lås för att nå tjejer hos han hade låst in sig på toan, haha! :)

Lite sömn har man ju fått iaf, sov till halv 11 idag kanske. Nu har vi hunnit se en film men vi vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu riktigt. Sitter ensam i jolles lägenhet och lånar hans dator. Vi skulle se vad dom gjorde men ingen var här så då får han skylla sig själv. Nu tror jag att challe är klar och vill ha lite sällskap så på återseende! ;)

.

RSS 2.0