Give me summer!

Hejsan hoppsan! Ska alldeles strax tvätta bort sminket och hoppa ner i sängen och sova, välbehövligt med tanke på att sjukdomar är på inkrypande.. Ogilla! Ovanligt pigg idag på skolan, somnade inte på bussen eller 10-rasten och när jag och Charlotta gick in till stan kom vi på oss själva med att vara ovanligt pigga!

Jag och Challe stannade kvar efter skolan för att jobba lite med cadden, gick jättebra och i den här takten kommer kursen vara klar på nolltid vilket gillas!
Träffade på Emelie på bussen och massa skratt var den bussresan över, jag hoppas du fixade skjuss och slapp gå hem!! :)
Nej nu slänger jag in en bild på mig, Nina och Agge påväg till stranden med Julia som tog bilden:)

Lörda

Hejsan, har legat i sängen ända tills nu! Jättehärligt och det känns som söndag idag eftersom jag var ledig igår, underbart! Ska agera shaffis idag också, Linnea och Jonna ska ha hämtning och skjussning ikväll, har ju inget bättre för mig så:) Kollar på 7th heaven och magen börjar kurra, lite tidigt för middag nu..

Uppd.

Har just gjort mig klar och vid klockan 6 kommer alla hit, ska också vara shaffis ikväll, haha :)

TGIF

Hejsan! Ledig idag från skolan, helt underbart! Har varit en sväng i skidspåret, ska snart städa rummet och sedan duscha för dom som är intresserade. Ikväll blir det födelsedagsfirande för mamma, ska också under dagen ringa och försöka få en praktikplats på ett dagis, wish me luck! Ska också skriva klart mitt personliga brev så ansökan blir klar någon gång! :)

Torsdag

YoYoYo, hur är läget? Jag ser allt att ni är några stycken som kikar in här på bloggen! :) Dagen var otroligt slitsam men bara enbart för att snygga killar var på projektarbetet;) Jag, Lisa och Charlotta arbetade på otroligt bra, till och med så bra att Tobbe blev imponerad.

Sitter i mitt rum och kollar på gossip girl samtidigt som jag läser lite bloggar. Chuck Bass har inte blivit lite snygg! Nej men hörrni, vad säger ni? Här har ni en kort uppdatering.

GG och russin!


Med lite längre hår, Charlotta och Lisa (L)

Har nu tryckt i mig en massa russin så ska bli spännande att se hur magen börjar må ;) Nejmen än så länge äre lungt! Hann inte så långt med mitt "personliga brev" tidigare så ska se lite gossip girl och skriva. Nu blev texten centrerad också, känner att tekniken börjar bli för avancerad haha! Nej men om man skulle ta och få någonting gjort! Hejsvejs! :D

Onsdag:)

Hejsan hoppsan, onsdag den 26 idag vilket innebär mammas födelsedag, inte vilken födelsedag heller. Hon fyller jämt hela 40 år. Shit gammal börjar du bli!

Sitter på skolan och har faktiskt fått sluta tidigt en onsdag. Det händer inte varje dag men det är härligt. Ska försöka skriva lite på mitt "personliga brev" till min au pair ansökan. Har fått massor av tips, Tack till alla som tipsat om vad man ska ha med och så! :)

Följ mig!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2292816/?claim=jgkw4pbarad">Följ min blogg med bloglovin</a>

ps, ser konstigt ut och jag vet inte, eller ids inte söka hur man gör!

Tisdag

Tjenatjena! Sitter hos Lisafisa där jag också ska sova inatt. Har vare på skolan hela dan, eller spelade lite squash imorse som idrottslektion, har aldrig gjort de förr och det var hur kul som helst! Synd bara att man är så dålig så de nästan inte blir något spel menmen. Har varit öppet hus idag också så kvällen har spenderats på skolan. Sitter och ser Family guy nu.

Måndag :)

Hejsan hoppsan. Har huvudvärk så jag ska fatta mig kort! Tror aldrig jag har spenderat såhär många timmar på skolan som jag har gjort idag, från 08.30 imorse till 20.00 ikväll. Ska snart gå och tvätta bort sminket men först ska jag visa lite bilder från idag. Jag och Lisa var helt speedade efter middan, till och med Tobbe (lärare) trodde vi var påverkade haha.

Lazy sunday!

Tjenatjena, en liten uppdatering, en onödig sådan då jag inte har så mycket att skriva om för dagen har inte varit händelserik! Har inte gjort någonting idag, absolut ingenting! Eller ja, jag har sett gossip girl hela dan. Är nu på säsong 3. Like it a lot! Snygga killar naaaaaanting. Nej nu ska jag sluta svamla och sova. Imorgon blir det en lång dag på skolan, ska stanna på skolans öppet hus. Hare gött!

So what?

Tjenatjena mittbena!

Har just äte middag, blev lassagne idag. Käns bra i magen såhär lagom mätt och glad. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Blir nog att kolla på gossip girl tills hockeyn börjar. Ska inte se hockeyn men det blir nog att lyssna hemifrån. Den som lever får se! Tills jag har kommit på något att göra så visar jag er denna snyggingen!

Good Life

Hallå där kött å blåbär, gårdagen var fab! Skola, mys hos LIsa, Bio och en after work på olles, i mitt fall vitt vin istället för öl. Skoldagen var allmänt seg men den passerade.






Har inga bilder från Lisa eller bion, men hos Lisafisa så såg vi lite film (började ladda redan här!) Såg American Pie 2 som man inte sett på länge, gjorde oss klara och gjorde fruktsallad. Fick skjuss in till stan av Andre. Väl på bion så såg vi Love And Other Drugs, helt klart en sevärdig film, men bion förstörde slutet då dom tände ljuset i salongen med 10 min kvar av filmen! Bajs!!

Började gå till Olles. Jag förstår inte varför man inte gör sånt här oftare?! Bara tar det lungt med ett glas vitt eller en cider och bara sitter och pratar och har det trevligt! Någonting som måste föras in i livet oftare:)






Åkte hem med Julia vid halv 11-11 någon gång. Kom hem och avslutade med lite film.

IDAG ÄR DET BÄSTASTE SOFIA SÖDERSTRÖMS FÖDELSEDAG!
HOPPAS DU FÅR EN TOPPENDAG BRUDEN! SAKNAR DIG! (L) ;)

 

Hejsan

 





Nyduschad efter ett härligt spinningpass, det jobbiga är ju att jag var helt slut efter passet men energin har kommit tillbaka... Har plockat bort lite kläder frpn golvet och tänt lite ljus, lyssnar på spotify och bara chillar! Känns bra att vi inte alls har haft mycket läxor sen skolan började. Tänkte bara skriva lite innan jag ska läsa lite bloggar och sedan fortsätta mysa:)

YoYoYo :)

Hejsan! Sitter hos Lisa, jag ska snart på ett spinningpass, har faktiskt ingen träningsvärk från igår så det känns bra även fast det känns bra att veta att det tar. Idag har vi, jag och resten av tjejerna varit på projektarbetet hela dagen, förutom svenska då som vi hade imorse.

Körde bil imorse, hade inte tänkt göra det men jag vaknade 5 minuter före jag måste gå till bussen. Kändes jättestressande att vakna så sent. Tur att man har körkort och faktiskt kan köra när man väl försover sig, har aldrig försovit mig förr. Nu ska jag byta om och sedan köra mot träning.

see ya! =)

Onsdag

Morsning korsning! En sån dag det har varit idag, en bra dag:) Skola från 8.30-16.00, sjukt så ovanligt snabbt den här dagen har gått. En onsdag full med el, dagen brukar vara seg och åter seg. Efter skolan så åkte jag in till stan för att träna lite, härligt med lite kondition och sedan köra slut på benen. Kommer inte kunna gå imorgon och vi ska vara på projektarbetet hela dagen. Eller ja, ha en lektion före, en timme svenska!

Näsi, nu ska jag kolla färdigt på bloggarna innan jag kryper ner i säng:)

Tisdag:)

Tjena mors! Har inte börjat skolan ännu men jag sitter ändå här, har gjort det nu i lite mer än en timme. Sitter och översätter lite åt Tobbe, lite el sådär. Nu kom just Lisa och Charlotta står 20 meter ifrån mig i sin ensamhet. Lite tråkigt att inte kunna prata.

Hmm, idag har vi skridskor på gympan, taggad? Nej inte det minsta! Kommer gå uruselt, har inte åkt griller sen förra vintern. Har redan räknat med att det kommer bli en vurpa eller två! ;)

Monday Morning!

Hejsan hoppsan! Lite varning kanske för ett långt inlägg! Vaknade i lördags, gjorde mig klar och packade väskan, gick till busstationen i -28 grader, lite drygt en kilometer. Benen var inte så varma när jag kom fram! Mötte upp Ewe och vi hoppade på bussen mot Lule. Shit så kul jag har haft det! Tror aldrig jag har varit på två förfester innan utgång men det är alltid kul att prova på något nytt, kanske lite tidigt att börja dricka klockan 5!

Sara och Jenny

Mums med shot... eller hur vare?

Fina tjejor <3

Nattkäk! :)

Söndagen var seg som tusan! Gjorde inte mycket alls och härligt var det! Sov ungefär 2 timmar inatt så jag kände mig mer bakis idag än igår ;) Missade lokalbussen idag med Challe så inte allt för glada tjejer satt på busshållsplatsen i stan men nu sitter jag hemma. Så det var det:)

TGIF!

Är det dags för ett nytt inlägg nu igen, Sitter på skolan och det är så fruktansvärt skönt att det är fredag, äntligen! Tror inte att jag hade överlevt en dag till. Skolan slutar vid två, så el tills dess, dvs ta det lite chill! Sitter och lyssnar på Britney Spears nya låt "Hold it against me", grymt bra låt! Ska läsa några bloggar innan lektionen börjar om. Ha de! =)

Torsdag.

Hejsan hoppsan i galoppsan! Skolan tar verkligen dör på mig, It's killin' me! Har varit helt slutkörd varje dag efter skolan nu, somnar framför datorn, har gjort det nu alla dagar i veckan.. Skönt att det är fredag imorgon! Ska träna lite efter skolan hade jag tänkt och sedan hem, middag, se film med vänner! På lördag smäller det. Då bär det av till Luleå för utgång! TAGGA NU!! :)

Skoldagen har spenderats med projektarbete, dagen började inte speciellt bra med att vi fick göra om en massa, ingen var speciellt glad men efter lunchen så var det full fart på allihopa, mycket har vi hunnit och det känns bra! :)

Onsdag :)

Åh herre jisses, hemma nu efter en ganska lugn dag på skolan men ett otroligt jobbigt träningsklass! Det blev kettlebell idag och det var första gången men absolut inte sista gången, shit så kul men gud så jobbigt! Har inte så mycket att berätta eftersom dagen inte bjöd på så mycket. Var till syon med challe idag och lyssnade lite på högskoleutbildningar, blev ganska intresserad men jag är mer sugen på USA. Nu blir det att chilla med lite mjölk och flingor. See Ya!

Aliababa!


Engagerad i skolan som vi är så sitter jag, Charlotta och Lisa kvar och vi skulle försöka jobba igen lite tid med att göra cadden men skitdatorer som vi har så fungerade det inte.. Istället gör jag svenska och idrott, Sockerpullan och gräddnos gör reglerteknik.

Nu ska jag faktiskt göra någonting viktigt, lyssna på Prins Ali och renskriva. Hörs sen!






Monday morning (eftermiddag!)

Hejhej! Första skoldagen började med ett besök till gymmet och sedan lunch på Calles med Lisa och Charlotta. Komma försent till nk:n och sedan nästan somna på den lektionen... Nu sitter vi på varsin dator och är så sociala med varann, Lisa och Charlotta kollar på skor, jag vågar inte riktigt kolla!

Snart (halv 3) har vi religion och då är det redovisning på g.. Jag ska prata i 10 min om trafficking, kommer nog inte gå allt för bra. Men jag kör på och hoppas på det bästa!

Snacka om effektivitet på projektarbetet!

Söndag...


Jag, Helle och Maja


Alla utom Lisa som tog bilden


Julia och Lisa


Julia och Lisa igen


Ida och Helle


Lisa och Ida


Helle, Maja och Ida


Helle, Maja, Lisa, Jag och Julias händer

En otroligt trevlig kväll igår med 3rätters middag (2 för min del), med otroligt goda rätter, och lite alkohol också:) Är lite ledsen eftersom det idag är sista dagen på detta jullov.. Skulle gärna vilja ha en vecka till. Jag som skulle vara duktig och vakna någorlunda tidigt men missade alla alarm så vaknade ändå 12, skit!

Ikväll blir det att skriva religion för fulla muggar, redovisning imorgon på ungefär 10 minuter och jag har skrivit ett stycke på ett A4, har en känsla att det kommer gå bra imorgon...

Lov

Dags för en uppdatering nu kanske, bloggen prioriteras inte alls nu under lovet. Har precis ätit en dubbelmacka och druckit en kopp kaffe, mums! Förövrigt så sitter jag i mitt nystädade rum med gigantisk träningsvärk, köpte ett 4-månaders kort igår på friskvårdskompaniet så nu ska det tränas!

Ikväll kommer Ida, Lisa, Julia, Helle och Maja hit och vi ska ha 3rätters middag, ännu mera mums! Haha, nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig redo. Här kommer lite bilder.



Lisa och jag på annandan innan utgång
Lisa och jag


Charlotta, Lisa och jag




Emil blev less och ville prova något annat


Spel med Emil, Sanna, Bea och Karl


Teddy spall så mycket att han fick nya plastbröst som skydd


Benne behövde raka sig...


Tydligen Teddy också


Såhär kan det se ut om Bea har lite att göra


Det började såhär...


Men slutade såhär... ca 105 st


Slitna krigare, Benne, Teddy och Karl

I bilen påväg till Lisa


Påväg hem!

Ansökan

Tänkte bara uppdatera i ett annat inlägg hur det går med au pair ansökan och jag är 95% klar med onlineansökan. Nu är det bara väntan kvar innan jag har tid att vara några dagar på ett dagis så att jag kan få referenser som inte är från familjen! Men det ska nog gå bra, kanske att jag kan vara med på någon simträning på lördagar, det löser sig!

Uppdat.

Hejsan hoppsan!

Vilken vecka jag har haft! Började med att jag i onsdags körde till Lisa i bjuur där jag var med henne och vi spelade lite wii och såg massa gamla disneyfilmer, sovde hos henne och på torsdagen blev jag upphämtad av Charlotta och gänget och vi började köra mot Virisen där vi spenderade våran nyårs! Jag har haft huuuuur kul som hellst och skrattat tills magen värkte. Tänk om man skrivit ner alla roliga citat, då skulle man ha haft en hel bok! Åkte tillbaka mot Lisa på söndagen, då var det nämligen hennes födelsedag, flickan blev hela 19 år gammal och hon bjöd på både mat och fika. Mätt och belåten såg vi Skellefteå förlora mot Förjestad. Kom hem idag måndag och jag är helt slut! Jag har haft ont i halsen ända sedan jag for till Lisa i onsdags och det börjar äntligen lugna ner sig!

Orkar inte lägga in bilder utan ni får nöja er med en skriftlig uppdatering än så länge! ;) God natt!

.

RSS 2.0