Hmm.

Hejsan. Var jättepigg imorse, förstog inte riktigt vad som hände då men får ta en massa stryk nu ikväll för ända sen jag kom hem har jag inte gjort ett skit! Skulle verkligen behöva göra en massa plugg men huvudet mitt är för trött. Kollar lite på csi las vegas men jag somnar snart så nu ska tänderna borstas. Godnatt! :)

28 februari



Såhär känner jag just nu. Massor som ska göras men det finns ingen energi till att ta tag i de!.. Här och nu kommer det traditionella inlägget från skolan. Dagen kommer bli kämpig som fan. En massa lektioner med fläng hit och dit. Nu ska jag sluta ordbajsa och återgå till arbetet. Tur att vi har rast snart! :)

Sunday


Ni får vänja er med bilder på mig, annars blir det inga bilder alls:)

Yoyoyo! Söndag idag som ni alla vet och söndagar hos mig innebär läxor.. Har dock ännu inte börjat med de men snart så. Nej men nu ska jag börja vara lite effektiv, dvs börja städa rummet för som vi alla vet så börjar man med de tråkiga sakerna för att slippa göra läxor.. Hahaha :)

Hejsan

Ska bara snabbt uppdatera lite innan ögonlocken faller ihop för ikväll. Kvällen var helt underbar! Jag, Julia och Lisa M såg hockeyn på Allstar, mysigt som bara den. Varför gör man inte sånt här oftare för trevligt är de! Efter hockeyn tog vi oss till Wok&Roll där vi åt middag. Mätta och belåtna tog vi bilen till Hemmakväll, hyrde en film och sedan åka vidare mot Lisa. Kaffepaus och en massa prat senare såg vi filmen. Vi förväntade oss en massa tårar men filmen var kass! Skjussade hem Linneas kompisar innan vi (jag) brassade hem och nu sitter jag här i mitt rum och lyssnar på lite musik.



26 februari

Lördag idag vilket känns helt underbart för denna helg var efterlängtad!! Ska alldelses strax hoppa in i duschen och sedan göra mig klar för kvällen ska spenderas i Skell. Först blir det lite hockeytittande och sedan middag på Wok&Roll. Länge sen man åt kinamat så det kommer smaka underbart!

Somnade jättesnabbt igår. Det hann bara gå 10 minuter av filmen haha. Solen skiner idag föressten, det gillas massor för då försvinner snön! Ä N T L I G E N !!!:)


LIte har man ju förändras:)

Sömn

Har för en stund sedan varit tillbaka hemma efter ett besök i åbyn. Trevlkigt var det men lite tråkigt då det bara var linneas klass och en massa vuxna, men eftersom ja skriver nu så överlevde jag ju, vilket är bra! Mätt blev jag och ögonlocken mina håller på att falla ner och stanna nere så blir alldeles strax att borsta tänderna och tvätta bort sminket och sedan se en film tills jag somnar. Vilken fredakväll.. Tur att morgondagen kommer bli mer kul!!! :)

Middag, var är du?

     

Har kommit hem och inte alls gjort mycket! Hunnit äta lite flingor och tagit mer bilder. Kanske skulle man ha pluggat lite också men det tar jag senare för nu ska jag läsa lite bloggar och kanske se någon film innan jag måste göra mig klar till middan ikväll. Vet inte hur "fin" man ska vara men det blir nog ett av dagens nya läppstift som åker på! :)

25 februari

Har lektion som vanligt men vi ska få sluta tidigare så vi måste jobba över lunchen. Bara ca 45 minuter kvar nu och jag längtar verkligen tills vi slutar för jag käner att ett lov är mer än välbehövligt!! Gjort ett prov nu på förmiddan och det känns som att jag har gjort mitt nu under lektionen, Har inte riktigt ork till att göra någonting.

Ikväll blir det att åka till Åbyn med familjen, Linneas klass har familjemiddag så blir bjuden på tacos. Mums och just nu kan jag inte sluta tänka på mat för att jag är så hungrig!!

Ha det bäst:)

hehe...

Tjenare. Satt och såg hockeyn i 1½ period samtidigt som jag plggade lite, hade tänkt börja skriva på projektarbetet men känner inte peppen, inte heller till religionen.. Har gjort lite trefas ist. Men blev less så satt och tog lite bilder med webbcamen, ganska så kult endå;)

Vill ni se? Ni har inget val, haha :) En av alla 50 kommer här nedan:)



Kabom! :)

Innan jag och challe åkte till lövånger igår var vi snabbt in på åhlens, mest bara för att passera så råkade jag köpa på mig en bok vilket inte händer allt för ofta! Men det var en bok jag länge velat ha och det var Elsas värld av Sofi Fahrman. Sitter och funderar lite när jag ska ha tid att läsa den, sportlovet kanske. Jaja vi får helt enkelt se! Har ju blondinbellas bok kvar också;)

har hunnit duscha, äte middag, sökt sommarjobb och läst lite bloggar sen jag kom hem. Ska snart bege mig mot nedervåningen för lite hockeytittande för ikväll är det derby!! Samtidigt ska jag få undan lite religion och PA plugg. KOmmer bli härligt med en effektiv dag/kväll.
Juste! idag när vi var på campingen så blev vi beodrade att stanna inne i stugan när vi började höra ett pipande ljud, när ett lite längre ljud började fick vi lov att gå ut igen, dom skulle nämligen spränga inte mindre än ca 40-50 meter ifrån där vi befann oss. Spännande att sitta på en ranglig ställning men jag hann ta mig ner på golvet och vittna denna extremt (känn ironin) spännande upplevelse. Nej men coolt var det!

24 februari

Sitte på skolan nu men ska snart tillbaka till byggetmed Charlotta och Marielle. Känns som en bra dag och det rullar på:) Hade det jättekul hos challe igår, tack! <3 Vi pluggade lite trefas, myste med deras små söta hundvalpar och såg en massa avsnitt ur olika serier,  färgade håret på varandra gjorde vi också, nu känns det verkligen som jag nu när jag har lite mörkare hår:)

Ville verkligen inte stiga upp imorse för jag var så himmla trött! Men upp tog vi oss och en timma senare var vi på skolan. En kort svenskalektion och resten spenderas på bygget. Mitt knä gör så otroligt ont och det känns som om det aldrig kommer läka men det ska det, för det har jag bestämmt;)

Nu ska jag vara lite social med challe innan Tobbe kommer och hämtar oss.

23 februari

Hejsan hoppsan syster:) Sitter hos challe i lövånger och vi har precis färgat håret på varandra. Riktigt snyggt blev det! Nu ska jag bara blåsa håret och sedan ska vi fortsätta kolla på glee sen får vi se vad som händer. Slapp dag på projektarbetet, fick inte alls mycket gjort, några dosor uppsatta och lite slangdragning sedan bestämmde vi oss för att åka in till stan. Jag och challe hamnade på waynes med varsin kaffe latte innan vi satte oss på bussen med destination lövånger. Får se vart kvällen leder oss:)

22 februari

Sitter på skolan en timma efter att vi faktiskt fått sluta. Men eftersom vi har ett grupparbete på religionen med endast 3 lektionstimmar på oss att så stannade vi (min grupp) kvar. Men Charlotta och Marielle har nu farit in till stan och Lisa är på annat uppdrag och jag sitter ensamm kvar och ska invänta Lisa om hon kommer tillbaka.

Dagen har gått fort som vanligt och vi började med idrott efter lite sovmorgon, näst sista idrottslektionen för oss. Känns lite tråkigt och efter att jag har kämpat på bra så komme rjag nog att få ett VG i idrott, yeeeeeeyy!!!! Lunch, en kort samhälls och svenskalektion senare så var dagen slut. Känns jättebra! Vad som känns mindre bra är allt som ska vara klart innan sportlovet som börjar om mindre än 2 veckor. Känner hur paniken kommer krypandes...

När jag kommer hem ikväll så ska jag skriva ett cv, söka lite sommarjobb och plugga till diverse prov. Om jag hinner ska jag också skriva lite på mitt svenska nationella tal. Känner peppen till denna kväll, not.

Nu ska jag sluta tråka ut er med mitt vanliga prat om skolan och min lilla fritid som jag har och göra någonting vettigt, dvs läsa lite bloggar ;)

21 februari

Hejsan hoppsan! Borde verkligen plugga nu för det är grymt mycket som ska göras! Rent äckligt mycke.. Ska bara skriva lite snabbt här och uppdatera er lite innan jag kör igång. Dagen till ära har gått snabbt och jag har varit trött som bara den så ikväll blir det en tidig kväll!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, helgen flöt på riktigt snabbt utan att jag egentligen gjorde någonting. Nu ska jag kolla kontot och sedan plugga arslet av mig, får se om jag överlever till imorgon! Ha en bra kväll! :)
Massa klasskompisar:)

19 februari

Lördag idag och jag har spenderat några timmar på jobbet, lungt har det vare trots mycket folk! Härligt, Linnea kom förbi en stund och det var tänkt att vi skulle gymma en stund men vi båda var så otaggade så vi åkte hem efter max 10 min, haha. Det var den beachbodyn 2011.
Ikväll ska jag agera shaffis åt mina päron. Ha de!

Torsdag:)

Hejsan hoppsan, sitter på jobbet och inväntar att Linnea ska komma med lite mat till mig, börjar nämligen blir ganska hungrig! Nej men dagen har gått otroligt långsamt! Somnade skönt på bussen imorse och sedan slumrade jag till lite på svenskan också, oops! Haha nej men Lena bara skrattade lite;)... 

Åkte sedan med brudarna till bygget och där gick det inte heller allt för snabbt. Blev totalt livrädd (kan man säga så?) på bygget idag. Vi stog och funderade lite i köket och jag råkade knuffa lite på en vägg som jag trodde satt fast, men ack så fel jag hade. Föll gjorde den, lite sådär i slow motion som saker har en tendens att göra när det faller, fulla i skratt stod vi där, 4 tjejer, tobbe och två 2:er hahah:)

Nej men nu får hon ta och komma, syster min!

fredag?

Första gången på dagen som jag tar det lungt, ska nog snart kanske ta ett bad och läsa lite svenska. Fryser snart arslet av mig för det är så kallt i mitt rum! När ska vämern komma? Nu sitter jag och kollar på pretty little liars och det är riktigt bra! Vet inte riktigt vad jag ska skriva, dagen har inte varit allt för seg som jag trodde den skulle vara. Fick skjuss till skolan idag av mamma så var där 7.50. Inget motorprov idag, blir på fredag istället vilket känns bra. Nej men om man skulle ta tag i pluggandet så man kommer någon vart!

15 februari

Hejsan hoppsan glada. Nu har jag just äte en banan, har varit och jobbat till 8 ikväll så nu blir det the city och lite plugg. Lyssnar på hockeyn och jag hade gärna varit där ikväll för vet verkar vara en spännande match! Ska läsa lite bloggar innan jag påbörjar pluggandet, känner mig inte alls taggad på prov imorgon. Fick tillbaka ett prov idag, religionsprov, var 2 poäng ifrån MVG surt sa räven eftersom jag hade behövt ett mvg på provet så jag får det i slutbetyg men bara att kämpa på.

shit

Har just avslutat plugget till motorstyrningsprovet. Mitt huvud känns alldeles tungt!! Ska bara ta en toapaus innan jag somnar, har ju faktiskt sovmorgon imorgon! Härligt nanting. Tidigare ikväll gjorde jag detta,
Godnatt!

14 februari

Oh happy day, eller så inte. Trött som bara den, iskallt ute och då menar jag Iskallt! På mötaren hemma hade vi -30 grader. Helt ofattbart att det får vara så kallt! Men nu ska vi inte klaga;) Sitter på skolan och jag, Lisa och Challe försöker skriva våra labbraporter till Nk:n, inte det lättaste..

Oh happy day..

Glee S02E03, så jävla kung!! Verkligen rörande slut och jag höll på att börja gråta. Har nu gjort bort religionen och har en uppgift kvar på Nk:n, känns bra! Imorgon blir det full fart på skolan, ett besök på gymmet sedan hem för mera plugg.. Nu ska jag skriva klart nk:n och se lite mera Glee innan jag somnar. God natt!

Woopwoop

Varför handlar söndagar alltid om att gå mellan sovrummet och kylen/skafferiet? Jag skulle vilja påstå att det är allt min dag har handlat om, sen har jag också cyklat lite och gjort några övningar. Har också hunnit se båda säsongerna av Ullared sen igår och är nu inne på andra säsongen av Glee. Måste också få lite läxor gjorda och nu efter duschen har jag äntligen tagit tummen ur och börjat med religionen. VAD FAN SKA MAN SKRIVA? Hur börjar man?

13 februari

Har just äte lunch (för den som är intresserad!). Nu kollar jag på Ullared haha. Taggar ganska mycket tills jag är där;) Sen blir det också ett nytt avsnitt av vampre diaries som jag ännu inte sett, sen lite läxor som ska göras också..

bloggar? vars finns ni?

tips på bloggar jag kan läsa, är uttråkan naanting!!

12 Februari

Kollar lite på Twilight. Har städat och möblerat om i mitt rum idag men jag hittade inte kameran innan jag började städa så inga före/efter bilder kommer, men jag ska snart resa mig upp och hämta kameran och kamerasladden för lite inladdning av nya bilder till datorn, kanske lägger upp någon bild här sen! Nu sitter jag och kollar på h&m, funderar på en betällning men eftersom jag snart ska till götet så är det nog smartare att spara pengarna. Nej nu ska jag röra på fläsket och gå 1 meter till kameran.

Hihi

Hejsan. Torsdag idag som alla vet, har varit på projektarbetet hela dagen, först brandskyddsutbildning och sedan lite arbete. Sitter nu och ser en prinsessas dagbok 1, hur länge sen var det inte sen man såg den?! Väntar spänt på bilder från Lisa, spännande spännande!!! :)

Värt...

Hejsan, har inte så mycket att skriva så jag återkommer när det hänt någonting värt att skriva om! :)

Lista

1. Det första du tvättar i duschen? Foten för att känna om det är varmt eller kallt
2. Gillar du kaffe? Jodå, bara om det är mjölk i
3. Hur mår du just nu? Bara bra
4. Berätta om din senaste dröm? Minns inte riktigt
5. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna? Nej det tror jag inte
6. Vad vill du ha just nu? Viljan att plugga religion
7. Har du räknat till 1000 någon gång? Tror inte det
8. Använder du smileys? Joo
9. Har du träffat någon kändis? Det har jag nog, men kommer inte på någon nu
10. Gillar du keso? Ja det är gott men tål det inte
11. Vilken låt hade du sist i huvud senast? I don't mind if you don't mind - Ron Pope
12. Hur många länder har du besökt? Grekland, Spanien, Danmark och Finland och Turkiet
13. Är dina föräldrar stränga? Inte så värst
14. Skulle du kunna hoppa fallskärm? Ja, men skulle nog tveka när jag skulle kliva ombord på planet
15. Glittrar någonting i ditt rum just nu? Nej
16. Brukar du hyra film? Det var länge sen
17. Var kommer du vara på Lördag? Jasi, är ju ett tag kvar
18. Var du med och upplevde när World Trade Center föll? Var så ung
19. Vad åt du till lunch? Rester, pasta med bacon och champinjoner
20. Har du lockigt hår? Nej, rakt som attan
21. När grät du senast? Hmm, minns inte riktigt
22. Har du gått in i en vägg någon gång? Jo det har väll hänt någon gång
23. Favoritårstid? Vår och sommar
24. Vem höll du senast i handen? Syster
25. Sover du med TVn på? Ibland somnar man ju men inte annars
26. Tycker du att du är gammal? Nej inte alls
30. Är du mörkrädd? Beror på situationen
31. Gillar du ditt liv just nu? Jag ska väll inte klaga!
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? Jodå
33. Har du bra syn? Jo
34. Var är dina föräldrar just nu? På nedervåningen
35. Vad har du på dig just nu? Mjukisbyxor och slappt-shirt
36. Vad var det senaste du köpte? mat
37. Hatar du mer än 3 personer? Nej hatar ingen, men irriterar mig på många
38. Använder du sushipinnar? Äter inte fisk
40. Äger du ett vapen? Nej
41. Gillar du ditt hår? Jo i det stora hela, men blir irriterad ibland att det är så mjukt och tungt
42. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? Mamma
43. Hur ofta använder du MSN? Sällan
44. Vilken period grät du mest under 2010? Vet inte riktigt om det är någon period
45. Har du duschat idag? Nej
46. Vad är ditt drömjobb? Hm, vet inte riktigt vad jag vill göra
47. Vad gör du just nu? Sitter på Linneas golv men ska snart gå till mitt rum
48. Har du facebook? Ja
49. Vad står det i ditt senaste sms? Nu
50. Varför gjorde du det här testet? Drar ut på tiden så jag inte behöver plugga.

Sunday

Söndag idag då, sitter i Lisas lähenhet alldeles ensam för LIsa och Charlotta har åkt hem. Väntar på att mamma ska vakna till liv så hon kan komma och hämta mig. Ikväll väntar en massa plugg, känner verkligen inte peppen!! Nej men om man skulle börja packa ihop mina saker:)

Rubrik

Hejsan! Lördagen har inte kunnat bli bättre! Trevligt sällskap på bygget, go middag hos Lisa och en massa bra filmer och skratt:) Vaknade tidigt imorse och begav mig mot stan med buss, fick åka gratis i en ny kustbuss, lyx! Hårt arbete på projektarbetet och det rullar på, frammåt kommer vi. Pasta med bacon och championer till middag, en liten tupplur och nu är man på benen igen:)

Vi har just sett Burlesque, hennes röst är att dö för och han är så snygg. Kan inte bli bättre. Nu ska vi snart se Fame, kanske en av dom bästa filmerna ever:)

G'nigth!

Med detta inlägg säger jag godnatt och välkomnar John Blund! :)

torsdag:)

Kom nyss hem (20 min sen) och har hunnit äta. Heldag på vitberget och jag känner att vi är på god väg. Mycket skratt och tokigheter idag men det rullar på som vanligt. En dag kvar och sen är det helg, fy tusan så härligt!! :) Imorgon blir det också gomiddag med kära vänner och mys som vanligt :)

Ikväll kommer Helle hit. Hon ska låna min dator, bra sätt att få mig att plugga, ingen dator=inget internet men först duschen. Kliar på hela kroppen...

wednesday:)

Hejsan hoppsan :) Trött och sliten som bara den, glömde ställa väckaren imorse vilket resulterade i att jag vaknade 25 min efter de att jag hade vare tvungen att gå till bussen, en biltur senare och jag var på skolan:) Onsdag och dagarna brukar gå sakta men inte idag! Härligt.

Nu ska jag gå ner och göra mig någonting att äta innan jag börjar plugga lite religion:)

Första februari

Vilken grym dag! Skridskor i solskenet med klassen, någon vurpa men annars gick det jättebra! Långlunch, jag och Challe lyssnade på musik, jag låg på golvet och challe på två stolar men mysigt hade vi det! :) Svenska och sedan religion innan vi slutade:) Kort och bra dag!

Kom hem, åt lite middag innan jag och syster började rensa ut ur min garderob, 2 icakassar, några väskor och 2 par skor senare är det nu äntligen ihopvikt! Nu sitter vi båda framför varsin dator med lurar i samma rum, nämde jag att vi är sociala? =) Nu ska jag titta på stylisterna.

   
1. allt som ska sorteras
2. efterbild på garderoberna
3. det som ska bort
4. i bilen påväg in till stan, Wille(osynlig), Kevin, Joel och Murk, Jag och Charlotta i framsätet.

.

RSS 2.0