Tidig födelsedagspresent

Hihi jag beställde just en MacBook PRO. Gjorde det i torsdags men glömde bort att publicera.. Min dator gick ju sönder förra veckan, eller veckan före. Nä förra veckan var det. 

Nu är jag less på att vara utan dator så jag beställde en ny bäbis!! Kommer nästa vecka nån gång då jag vill ha den med svenskt tangentbord! :) 

Om ni vill veta hur den ser ut så googla på MacBook PRO för jag kan inte lägga ut bilder från mobilen av någon konstig anledning.. 


Torsdag

Jobbade två timmar mellan 8-10. Städade sen undan och dammsög innan jag åt lunch och sen somnade i två timmar. Haha vaknade upp 30 min innan mera jobb väntade.  Jobbade mellan 4-19.30. Föräldrarna åkte på föräldramöte så jag stod för middag och underhållning av barnen efteråt. E är fortfarande sjuk så han hängde på magen medans jag stökade undan och J lyssnade på hennes princessböcker:) 

Nu ska jag snart gå ner och titta på kvällens biggest loser :) haha jag och min värdmamma tittar på det tillsammans med popcorn och rödvin. 

Tisdag och onsdag

Igår gick galant! Jobbade från morgon (läs 06.30) till 15.00. Lilla E började bli sjuk så han sov till 20 i9 vilket chockade oss alla! Skönt för mig och J som fick långfrulle och mys med en massa böcker!! 
Vi skulle åka till bibblan, så vi åkte dit och såg att dom inte öppnade föränn 2 timmar senare. Vilket bibliotek någonsin öppnar inte föräns 13.00 på veckan?! Idiotiskt!! Så vi fick åka hem utan nya böcker.. Lunch och vila. Ännu mera böcker och sen fick jag sluta! 

Idag var min första heldag. Packade Js lunch och väntade på att hon skulle vakna. Åt frukost och sen fick jag väcka E så han hann äta lite frukost innan vi skjutsade J till förskolan. 

Sedan började timmar av bärande. Lilla E har fått feber så han ville inte äta och inte heller sova för den delen. Bar runt på han i bärselen (tack till den person som uppfann bärselen, du är en ängel!) 
Glömde helt bort att äta lunch så va rätt trött när det var dags att hämta J...

Slutade och städade undan, vek tvätt och sen har jag vilat. 

Eftersom jag inte har ett liv så får ni ha tålamod med att alla mina uppdateringar handlar (i utförlig beskrivning) om mina dagar med barnen. 

 

Chabba chena!

Fredag och helgen som gått då :)
I fredags så var det jag och lilleman hela dagen fram tills J och min värdpappa kom hem. Han sov, vi lekte och åkte till biblioteket :)

I lördags så mötte jag upp en japansk tjej, shoko är hennes namn. Vi käkade lunch och sen gick vi runt på outletet :) hela outletet är 4 olika byggnader med minst 10 affärer i varje, allt från Michael Kors och andra märken till Nike, forever 21 osv. Kommer bli så himla farligt för mig alltså :) 

I söndags så jobbade jag i typ 2 timmar. Lilla E sov hela tiden förutom sista 30 minuterna. Så jag och J la oss ute på en filt, hon lyssnade på hennes princessböcker och jag njöt av solen och sen åt vi lunch.

På eftermiddan packade vi in oss alla i bilen och åkte till nått ställe för att gå på månadsmöte, familjedag. Hängde där och åt glass & lekte innan vi åkte och åt sushi:) 

Idag har jag jobbat min första officiella dag. J vaknade 4 imorse så dagen har varit ganska så lugn. E sov och J hade en nästan en timmes lång vila innan lunch, vi käkade lunch och sen gick vi tilllekparken. J somnade påväg hem och jag la E. 

Åkte sen till DMV för att göra min uppkörning. Gick galant såklart! Att ta hela körkortet har kostat mig 250 kr för bok, teoritest och uppkörning. Awesome och liiite skillnad från Sverige :)

Nu tittar jag på nyaste avsnittet av paradise hotel, haha början på veckans höjdpunkt :)


Har inga nya bilder så bjussar på en gammal goding :)


Helgen!

Jobbet i lördags var riktigt chill. Barnen sov under hela mitt shift. Jag låg på soffan hela kvällen och vaknade när dom kom hem 00.30 :) 

Söndagen åkte jag till santa Cruz och mötte upp två franska Au pairer. Vi chillade på stranden, åt choklad sundaes och gick i affärer. Riktigt härligt att komma ut ur huset och träffa folk i min ålder :) 

Hela veckan har bestått av jobb. Måndag, jag och J åkte till ett ställe med en massa hoppborgar. 
I tisdags åkte vi alla till en farm för att plocka en massa äpplen :) 

Idag åkte vi för att köpa en ny bil. Har min uppkörning på månda så håll tummarna för mig!! ;) Fick ledigt idag i två timmar mitt på dagen! 

Imorgon jobbar jag en himla massa men mer om det sen :) 



Veckan som gått

Tisdag, onsdag, torsdag innebar heldagars jobb som vanligt! I tisdags däremot så åkte jag till DMV (departement of motor vehicle) stället där man tar sitt körkort. Satt där och väntade i 1 timme, fick göra syntets, ta bild och även skriva teoriprov som jag klarade på första försöket. Var ganska lätt med typ 25 frågor. Kan också tillägga att man betalar 33$ (235kr) och boken man får är på 100 sidor med reklam inuti. Med andra ord lite skillnad från Sverige ;) 

I fredags så följde jag me och lämnade J på förskolan. Gick ut och gick med E i vagnen så han fick sova innan vi gick på musikstund på biblioteket :) fick sluta när vi kom hem. 

Åkte till outletet (som är mycket bättre än Bostons och mycket närmare). Köpte nya brillor och sen åkte jag till Best buy för att köpa mig ett sånt här. 


Ett armband som räknar steg, sömn, kalorier och hur många aktiva minuter du har under ett dygn. Googla fitbit om ni vill veta mer:) 

Nu ska jag snart ta mig ett glas rött och poppa popcorn. Jobbar då vf är på dejt.  Kommer gå galant (ta i trä och håll tummarna) ;) 

Månda

Ville verkligen inte kliva upp ur sängen imorse. Här är det sjukstuga just nu. Min värdmamma och äldsta J är båda förkylda. Lilla J sov i nästan 4 timmar, tilläggas bör att hon nästan aldrig sover på dagen. 

Fick lilla E att somna på 10 minuter imorse. High fivade mig själv och gav mig en guldstjärna, tilläggas bör att jan inte gillar att somna. 

Nu ligger jag nerbäddad på soffan och chili dillar framför tvn. 
 
Här har ni min intressanta dag. Va ute och gick med E i mindre än 30min å jag håll på å dö av värmen. Cray cray! 


Vi tittade på Trassel ikväll så då myste vi såhär! Fick också en massa näspussar så som man bara kan få när bäbisarna gapar, pussar och lämnar en massa saliv efter sig, alldeles alldeles underbart! 



Sista dagen

Igår så åkte vi som sagt till stranden. Riktigt härligt var det. Lekte i vattnet och läste också lite i min nya bok som Charlotta skickade <3 ❤️ 

Hem och jag gick ut och gick. Det är så himla vackert här så gick nästan en mil och bara njöt av utsikten! :) 



Innan vi åkte hem efter stranden igår så åkte vi en sväng till en utsiktsplats och tittade på utsikten från högre höjder. Tycker inte bilderna gör sig rättvisa (som dom sällan gör) men ska visa ändå. Sen är det slut med utsiktsbilder. ;) 


Åt välförtjänt en massa popcorn och drack rödvin (som jag har saknat ett gott rött vin!) framför filmen "hur man blir av med en kille på 10 dagar). 

Idag är det sista dagen här. Några timmar kvar så jag ska ut och andas in skogsluften lite till innan vi åker hem :)






Tahoe dag 1

Som ni nu kommer märka så finns det wifi i stugan vi bor i! Efter en riktigt lång bilresa igår, tror det tog nästan 6 1/2 timme med ett stopp. 

Han se en liten brand påväg hit. Stannade en gång för kisspaus och nu är vi här. Vaknade upp imorse och det var 5 grader ute. Som tur är så värmde det på snabbt! Gick en liten stund ner till sjön för att titta på utsikten och njuta an solen. :) 

Nu ska vi snart göra oss iordning så vi kan åka till stranden. Yeey :) 














Lake Tahoe

Snart så packar vi in oss i bilen för att köra upp till tahoe där vi ska spendera helgen :) Vet inte riktigt hur det är med wifi där uppe så vi får se när nästa uppdatering kommer. 

Trevlig helg på er!! 😘

Onsdag och torsdag!

Torsdag idag! Börjar med igår onsdag. Provade att ta hand om lilla E själv på förmiddan. Gick ganska så bra förutom att han inte riktigt ville somna. Han är ganska svårsövd och det var ju första gången jag skulle prova. Lite ledigt mitt på dagen då A behövde extrahjälp på kvällen. Fick se Js första tantrum, inte alls illa och jag fick henne att sluta. Kalasstolt är jag. 

Torsdag idag då. Dammsugit och städade runt lite. Fick E att somna efter lunch och han sov i nästan 3 timmar. Kunde städa undan lite mer och sen kunde jag chilla och se studio paradise. Hämtade upp J från dagis och sen har jag lekt lite mer med barnen. 

Är så fruktansvärt trött trots att klockan bara är 18.25. Blir middag och en tidig kväll för Moi. :) 

Från mitt flyg till Cali


Tisdag

Imorse så åkte vi till aquariumet i Monterey. Gick runt där i några timmar. Åkte hem och lekte med barnen i en timme innan jag fick sluta. Nu komme dom just tillbaka från Js första danslektion. Spännande att höra hur det gick ;) 




Såhär såg det ut på mina promenader förra veckan. Helt otroligt vackert är det här!! :)






Jordbävning

Måndag idag då! Lekte lite hemma imorse innan vi åkte till Js bästis Chloe för lite lek. Innan vi åkte så var det en liten jordbävning här i Gilroy. Tydligen 3.5 på skalan. 

Efter lunchen så åkte vi till Carmel för att spela in en liten video till min värdmammas syster som ska gifta sig i Israel. En liten rundtur runt Carmel dit jag definitivt ska åka tillbaka till. Så vackra hus. Kändes som om man var i hobbit land eller nå för alla hus såg ut som små stugor. 

Påväg hem så fastnade vi i en massa trafik. Det är Labor day idag vilket har inneburit långhelg så alla skulle tydligen hem samma tid som vi! 

Hem tog vi oss tillslut! 




Här är två bilder från google så att ni ska förstå lite bättre vad jag menar med Carmel. Googla "Carmel by the sea" om ni vill se mer ;)

.

RSS 2.0