22 Januari 2012

Blev inga bilder igår från överby, var allt för fokuserad på att ta oss mellan byggnaderna och komma bort från sön och vinden. Blev lite shopping bland annat två olika tesorter, lite från body shop och lite annat. 

Kom hem och storstädade läggan, damsög, skurade och dammtorkade. Var helt slut när challe kom men lyckades ta oss i kragarna och challe färgade mitt hår och sen gjorde vi ansiktsmasker. Nån värmande från body shop som challe fick med sig. Superhärligt! 

Samtidigt såg vi film, blev pretty woman, notting hill och pongo & de 101 dalmatiner, den tecknade. Mycket bra avslut på en mycket bra dag! 


21 Januari 2012

Vädret är verkligen konstigt här, ena stunden är det sol och nu snöar det för fullt. Men inte hindrar det oss, jag och challe ska ut till överby idag, det är ju trots allt lördag idag! Tar med mig kameran också så ni får se hur det ser ut på överby, typ som solbacken men mer affärer och maxi ligger granne med coop. 

När vi sen kommer tillbaka ska det storstädas här och skrivas cv:) 

Klarade inte mattetentan, fick tillbaka den igår men är inne i värsta pluggperioden nu så måste passa på att plugga medans det är kul! :) 

Ha en bra lördag nu:)

16 Januari 2012

Tentaveckan är över, svar till Linda: Nej, men tentan var lagd en lördag. Men inga föreläsningar eller så på helgerna annars:) 

En ruskigt lugn helg har det annars varit, ledig idag också. Skönt! Kvällen har spenderas med Challe och gympadojjerna, närmare bestämt en prommis på 1 timme o 20 min. Gissa om någon kommer ha träningsvärk dom kommande dagarna. 
Helt slut i kroppen så förhoppningsvis blir det en tidig kväll:) Börjar 10.15 imorgon så vore skönt att vakna tidigt så man får nått gjort, typ diska! 

Nej nu ska jag lägga mitt huvve och blöta hår på kudden och se nått avsnitt av nån serie:)

11 Januari 2012

Glömde kameran hemma igår när vi var ute och gick.. Så inga bilder blev det, all snö som lyckades komma har nu regnat bort också. Skönt att inte behöva ta det så lugnt med cyklingen idag heller. Kemitenta står på schemat, förhoppningsvis så går det bra, önska mig lycka till! Blir lite chill före tentan också, första tentan som börjar på eftermiddagen så det är bara tagga tills klockan 1.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, men först bädda ihop sängen och plocka undan lite:)

10 Januari 2012

Konstigt att skriva 2012 nu mera, jag som nästan vant mig att skriva 2011.. AJa, bara att vänja sig:) Mattetenta igår, förhoppningsvis så gick det bra, kemi imorgon och fysik på lördag. 

Oj så det har snöat här inatt, vaknade till lite inatt när jag hörde traktorn utanför, varför kommer snön nu? Om den ska komma så ska det vara före jul och inte efter! Så bara hoppas att den inte stannar!:)

Blir nog en promenad idag för challe och mig, härligt med lite frisk luft men först måste det diskas, soperna ska också ut men det blir samtidigt som vi möts där nere innan prommen. Kan ta med mig kameran så ni får se lite hur det ser ut härikring:)

.

RSS 2.0