Update

Jag tackade nej till san fransisco familjen på grund av så många anledningar, och det är jag väldigt glad för! Sen dess har jag fått ännu en ny familj men mer om det senare.

Ikväll ska jag åka och köpa mig en ny lite större ryggsäck som jag ska ha nästa vecka, skönt att ha händerna fria och inte behöva släpa med mig resväskan. Åker ju på en mini roadtrip men det kommer i ett separat inlägg.

Lillan sover och LP är på camp så jag har lite egentid. Himla härligt! 


Extension match #5

 
Bor: San Fransisco, California
Familjen: Mamma, Pappa, 2 barn
Barnen: Flicka 6år, Flicka 1månad
Djur: Häst
 
Fick denna matchning igår. Ska skypa med dom om 9 minuter. Står himla lite i deras ansökan så vet inte sådär jättemycket om dom än. Får uppdatera mer efter skypen. 

Extension match #6

 
Bor: Houston, Texas
Familjen: Mamma, Pappa, 2 barn
Barnen: Flicka 3år, Pojke 6månader
Djur: Inga
 
Fick denna matchning imorse. Har ännu inte hört någonting från denna familj. Ska skicka iväg ett mail till dom efter skypesamtalet jag har snart. Det går undan med matchningarna nu, så hoppas drömfamiljen dyker upp snart. Än så länge ingen jag har gillat sådär direkt från första början.. 

Extension match #4

 
Bor: Narberth, Pennsylvania
Familjen: Mamma, Pappa, 2 barn
Barnen: Flicka 3år, Flicka 18 månader
Djur: Inga
 
Fick denna matchning igår söndag. Läste deras ansökan när jag kom hem och låg och tänkte länge, men efter många om och men tackade jag nej, denna familj jobbar väldigt mycket så jag skulle jobba många kvällar och helger. Inget jag direkt känner för så tackade nej. 

Helgen

Hade skrivit värsta inlägget om min helg men så hakade mobilen upp sig så inlägget försvann...

Här kommer min helg i punktform istället ;)

Fredag
-jobbade mina 5 timmar
-åkte till banken för nytt bankkort
-köpte lunch på panera bread
-gjorde mig iordning för party
-förfest hos Caroline
-cooooooogans!!!!
-efterfest

Lördag
-skulle skypa med familj #3 men bidde inget
-sov
-såg film

Söndag
-mötte upp cheddy, Denise och Alice
-månadsmöte i boston
-skattjakt med nya vänner
-sushi utan fisk såklart

Har inga bilder från helgen så detta får bli ett tråkinlägg

Extension match #3

 
Bor: Monroe, New York
Familjen: Mamma, Pappa, 2 barn
Barnen: Pojke 20 månader, ofödd
Djur: Hund
 
Deras ansökan var lite flummig, är inte så jätteintresserad då familjen vill att jag ska prata svenska med barnen. Får se om dom mailar och vill skypa. Aja, har ju än så länge bara gått typ 5 dagar så drömmatchningen dyker förhoppningsvis snart!

Extension match #2

 
Bor: Vacaville, California
Familjen: Mamma, Pappa, 4 barn
Barnen: Flicka 19, Pojke 17, Flicka 1,5, Pojke 3 månader
Djur: Hundar, höns, åsna
Äntligen en matchning med små barn. Jag skulle bara behöva ta hand om dom två minsta. Skulle skypa med mamman igår men hon hade problem med deras internet så vi pratade över telefon istället. Kändes bra när vi pratade men efter att ha tänkt över detta över natten så valde jag att tacka nej. Vill verkligen inte flytta till en stad med 1 au pair i närheten.

Extension match #1


 
Bor: Bellvue, Washington
Familjen: Mamma, Pappa, 2 barm
Barnen: Flicka 5.5, Flicka 1.5
Djur: Hund
 
Blandade känslor till denna familjen, mest negativa. Vill ju helst ha alla barn under 3 år. Även några andra grejor som gör att jag inte alls känner för denna familj! Skypade med dem men, magkänslan var inte där så jag tackade nej. 
 
 

Dansfest och 4th of July

För nån fredag sen. Tror två veckor sen eller så, så hade Cambridge stängt av mass ave. Tagit dit en dj och en massa belysning. Dansfest mitt på gatan. Så fruktansvärt jävla kul! Musiken var helt värdelös men vad gör de när man har underbara vänner med sig :) 
 
 
 
 
4th of July. Stormvarningar inför fredagen så fyrverkerierna blev flyttade till dagen innan. Åkte dit och kikade på fyrverkerier i ca 35 minuter. Jag kunde inte sluta le, stod där och tittade som en dåre! På väg till tunnelbanan och det började ösregna, på ca 0,5 sekunder så va alla genomblöta. Helt sjukt var de, även åskan som kom på köpet! 
 
 
 
 
 
 
Jobbade några timmar på fredagen och sen kom några tjejer till mig. Beställde hem pizza och såg Peter pan. Åkte sen till nån hemmafest men det var så proppat i denna lilla lägenhet så vi tog sista tåget hem. Kollade på youtube klipp och somnade skrattandes.
 
 
Åkte in till boston och kollade på fotbolls-VM med Cheddy. Drack öl och åt mat. Efter de så mötte vi upp samma brudar som kvällen innan. Åkte till denises hus för att bada i hennes jacuzzi. Åt pasta och glass. 
Söndagen låg jag uttorkad i sängen tills det var dags att återigen ta sig in till boston. Movie-time för att se tammy. Hi-lar-rious! Länge sen jag skrattat så mycket. 
 
Cheddita
 
Nathalie and moi
 
 
 
 

7-10 Juni NEW YORK

Jobbade hela fredan. Packade och åkte sedan till new york. Längsta fyra timmarna i mitt liv. För efter dom fyra timmarna skulle jag äntligen, efter 9 1/2 månad i USA få krama om mamma och Linnea igen. Käääääärt återseende och många kramar innan vi somnade. 
 
Lördag och vädret var på topp! Gick runt till soho, ground zero, Wall street, Brooklyn bridge och little Italy. Har nog aldrig gått så mycket i hela mitt liv, vi alla var helt slut på kvällen så efter 20.00 sov alla utom jag. 
 
Ground zero
 
Brooklyn bridge
 
Ännu mer Brooklyn bridge 
 
Söndag och lika varmt denna dag. Gick andra hållet idag och spenderade några timmar i central park. Hur mysigt som helst. 
 
Älskade Central Park
 
 
 
 
 
Måndag bjussar på mycket regn. Perfekt för shopping. Jag som inte skulle köpa nått kom hem med några påsar i alla fall... Haha inte lika mycket som mamma och syster som tur var! På kvällen gick vi till Times' square så dom fick se det när det var mörkt. 
 
 
Tisdag. Molnigt så vi gick the highline. Ett gammalt järnvägsspår som går ovanför gatorna. Så otroligt vackert med amazing utsikt. Åkte sen till boston. Kom hem på kvällen och var riktigt trött. 
 
Syster på The High Line
 
Resterande tid som dom hälsade på spenderades i boston. Newbury street, public garden, boston common, åkte till wrentham mall och bara tog det lugnt. 
 
 
 
 
 
Promme
 
Filmmys
 
Mamma & syster i Public Garden 
 
Jag och syster
 
 

23-25 maj, 30 maj-1 juni

Alice bjöd på hemmagjord gnocchi. Åh så otroligt gott! Drack lite alkohol och såg film. Standardfredag! Lördag och resten av helgen spenderades hos Nathalie där jag utsågs till grillmästare 💪. Ännu mer alkohol och ännu mera filmer. Myyys! 
 
Köööööött
 
Mys
 
Mer mat
 
Helgen efter det så åkte jag till silverbay i New York för att göra bort 3 credits. Vädret var helt underbart och en lektion var en timmes lång hike, väldigt vackert med berg och sjön som utsikt! Träffade himla underbara människor och hade hur kul som helst. Paddlade kajak och letade spöken. 
 
 
 
Utsikt
 
Hela hike gruppen
 
Smores
 

Las Vegas

Mycket har hänt sen sist jag bloggade. Las vegas, New York, mamma och linne har hälsat på och jag har förlängt mitt år och är nu i matchningsprocessen igen. Fick min första matchning idag. Mer om det senare.
 
Börjar med Las vegas. Åkte dit fredag morgon, lång dag. Mötte upp några tjejer på hotellet och sen åkte vi till Hard Rock hotel för massa chill i deras pool. Hamnade på förfest i nåns hotellrum. Mycket trevligt. Gjorde oss iordning i våra rum. Åkte sen till The Belagio för att dansa fötterna av oss. 
 
 
Vaknade tidigt på lördag, mötte upp tjejerna igen. Provade på olika Coca-Cola Sorter från hela världen. Gick runt och turistade oss, det var så himla varmt så vi åkte tillbaka till hotellet för chill vid poolen. Ännu mera turistande på söndagen. Sen en himla lång och kall resa hem. Så himla roligt, älskar vegas och kommer definitivt åka tillbaka! 
 
Gör oss i ordning för partey
 
Innuti nått hotell
 
Detta är innuti The Venitian (tror jag)
 
Coca-cola
 
Från världens alla hörn
 
Sola och bada i pina colada
 
Mitt hotell
 


.

RSS 2.0