Äntligen helg! :)

Äntligen fredag! Igår efter jobbet mötte jag upp Denise, brinna och Ali för att käka middag tillsammans. Blev indiskt, mycket mumma.

Nu har jag vikt all tvätt och det ska läggas bort men först så måste jag dricka upp mitt kaffe. Kaffehuvudvärkenr på plats så dax att skynda sig lite;)

Bruna och Ali:)


Lördag & söndag

Lördag - mötte upp några nya tjejor vid Harvard. Visade dom runt och drack lite kaffe. Åt lunch inne på panera. Mumma! Hem och hämta bilen och hämta upp brudarna och vi begav oss till north Andover för sushi night som några japanska au pairer anordnat. Åt annan mat;) Hem och göra sig i ordning för utgång. Mötte upp Alba och hennes man och kompisar. 



Söndag- mötte upp Josefine, en svensk au Pair inne i boston. Gick runt och åt sen lunch på the cheescake factory! Åkte sedan på eftermiddan till Becca som äntligen kommit tillbaka till boston :)




Måndag idag. Är just nu på indoor playspace där vi ska spendera några timmar. Mycket bra för då kan båda springa och leka av sig:)





Helg

Äääääntligen fredag! Eller Freddan är ju snart slut. Jobbade som vanligt till 13.30. Skypade med mami och syster. Bara 4 månader innan vi ses❤️. Åkte till target och gick runt där i typ 2 timmar. Kom hem och lämnade mina grejor, mötte upp Deni och Sabrina. Käkade mexikan food. Gick på bio. Ride along, ruskigt rolig. Se den när den kommer till Svea land. 

Nu har jag min dubbla pyjamas på mig (värmen i läggande kan inte fixas föränn tidigast tisdag nästa vecka). Har målat mina naglar, ska bara vänta på att det torkat färdigt och hämta mitt vatten. Sööömn! 

Skrev ett inlägg igår men det ville inte publiceras. Tänkte bara säga att jag drog igång brandlarmet. Alla mår bra och ingen brandkår behövde komma. 

Godnatt och trevlig helg 😃

Ng hade stoppat in sin vattenflaska i 
Sin pj's och dragit upp dragkedjan. 
Bra morgon!




Snowday

Jag gillar generellt inte onsdagar för det är så mycket väntan innan lp's Ballett men eftersom det har snöat 7,5 cm så har alla skolor varit stänga så har varit hemma hela dagen med två energifyllda knippen i ett hus där värmen inte funkar som den ska.. Det har varit kring 15 grader inne ungefär hela dagen så ni är väldigt välkomna att tycka synd om mig just nu!:)

Vi sjunger per Ohlsson hade en bonnagård

Ewe - kan imorgon torsdag (15.00-18.00) din tid imorgon. Annars fredag och söndag:) 


Mlk

Helgen har varit riktigt lugn, inte gjort många knop. Riktigt härligt! Igår var det Martin Luther King day så alla skolor var stängda. Vädret var härligt så vi gick till parken en stund innan vi kom hem och åt lunch:) det var en låååång dag. Tacos till middag med biff så det var mumma! 

Nu sover Naomi så jag har lite ledig tid så lyssnar ikapp några podcastavsnitt. 

Gymmet ikväll, längtar:)



Lever

Hej, ett tags en nu! Tänkte bara in och skriva snabbt om helgen. Fredag - jobbade till 13.30, skapade med mami och sedan hade jag tänkt åka till gymme men he blidde de inge av. 
Lördag - vaknade tidigt och körde igång en tvätt, åkte till gymme, hem och vikte all tvätt, gjorde mig i ordning och mötte sedan upp brudarna för födelsedagsmidda på cheesecake factory, mumma och sedan upp till the top of the hub med utsikt över Boston, vidare till ett ganska så dött coogans innan hemgång.
Söndag - gjorde inte alls mycket av värde.

Nu ska jag sova, helt slut, precis hemkommen från the gym :)

Top of the hub 

Moi kvällen till ära:)


Nyårsafton!

Mitt nyårs var toppen! Grillade hemmagjorda hamburgare och kycklingvingar till middag. Massa vindrickande och drickspel (brudar jag har ett toppenspel jag måste lära er!). Spelet är "cheers to the guvenour". Hur kul som hellst:). Spelade också jenga eller hur det nu stavas, skålade in det nya året med en massa skratt! 

Vaknade upp med en bakfylla från helvetet. Första gången jag mår illa dagen efter, men jag överlevde och det var absolut värt de! :)

Jag och Cheddy

Denise, Moi och Cheddy

Gigantiskt jenga








.

RSS 2.0