Helgen

Hade en väldans rolig helg inplanerad, istället låg jag hemma i sängen hela lördag och söndag... Fick nå 24 timmars bakterie och fick inte behålla mycket av maten jag åt.. 

Måndag, ng vaknade upp lördag och spydde. Måndag mådde hon bättre så vi släppte av lp i skolan innan vi kom hem och lekte några timmar innan vi hämtade upp lp från skolan. Åt lunch med lp's bästis innan vi kom hem. Ng sov i nån timme innan vi åkte till indoor playspace.

Tisdag idag då. Ska snart väcka upp ng och vi ska iväg och hämta upp lp från skolan. Får se vad eftermiddag bjussar på!

Onsdag

Ännu en söndag igår, kom väll ca 15-20 com och hela boston stängde ner. Flygplatsen har stängt även idag och imorgon. Alla museum och bibliotek, ja allt var stängt! Förutom ett ställe som lp och estye åkte till på eftermiddan. Hoppas idag att det löser sig så vi kan åka iväg till indoor playspace idag, annars kommer jag nog börja klättra på väggarna eller så ;)

Jag i söndags då Becca färgade håret mitt. Blondare är jag nu!

NHL

Mötte snabbt upp Ali efter att jag slutat. Tog tåget till TDgarden där vi mötte upp Nathalie. Nu var det äntligen dags för min allra första NHL match! Fick ju biljetter i hanukkah pressent! Boston spelade hemma mot Vancouver! Boston vann med 3-1, hej å hå vilken stämning det var! 

Definitivt inte den sista matchen jag ser;)




Måndag

hejhej bloggen! Tänkte bara skriva lite om min måndag. Tog lp till skolan medans jag och g gick till bibblan. Hämtade upp lp och åt pizza till lunch. Åkte sedan till indoor playspace och lekte där hela eftermiddan. Kom hem och jag tvättade två tvättar, somnade därimellan och sen somnade jag för natten. 

Tisdag idag. Jag och g har varit hemma hela förmiddagen och efter lunch tog vi vårt pick och pack till indoor ps. Ska hämta upp lp senare då hon har lunch brunch och fotboll idag. Imorgon är det 95-99% chans att det bli en snowday då det ska snöa 25 com inatt... Kommer bli en himla lång dag imorgon! 

I


.

RSS 2.0