6 September

Hej, har besökt arbetsförmedlingen idag och oj så ospännande! Men nu är de gjort bara ett återbesök nästa onsdag så är det löst, så nu måste CV och personliga brevet uppdateras och sen är det bara söka jobb:) Efter de så for jag och tränade lite och lämnade in min hårddisk som gått sönder:) 

Hem och fylla i lite au pair papper så imorgon ska jag gå och boka tid på vårdcentralen för typ undersökning (har tappat ordet) haha, märks att jag fått mycket information nu alltså:) 


Hard work work!

Har hängt med Lisa hela dagen, massor har vi hunnit med:) Kollat bord och stolar på Jysk och Europamöbler, roadtrip till Bjurträsk för att fika med Lisas mormor, grattat Lisas mamma Anna i Norsjö, hämtat massa möbler i Bjuur och sedan tillbaka till stan för att skruva ihop en massa möbler. Hennes säng, sängbord, pallar osv är nu på plats:)

Nu ligger jag helt utslagen i min säng hemma i Byske och ser film och läser bloggar men snart kommer mina ögonlock att falla ner och jag kommer somna:)

Dags att börja blogga igen kanske?!

Ganska dött på bloggfronten har det varit nu ett tag! Har ialla fall hunnit med en massa. LNLP och grisfest i Lövånger, Shopping och biodag i Umeå med Challe, Challe har åkt hem till Trollhättan. Inflyttningsfest i Luleå. Jag har blivit med Iphone. Jag har blivit arbetslös och min längtan till USA har åter kommit. 

Två lediga dagar eftersom jag inte har nå arbete har inte medfört mycket. Städning av rummet och ett personligt brev har skrivigts. Effektiva Tessan är igång:)

Imorgon blir det en sväng till stan för att hänga med Lisa:) Ska vara smakråd till hennes nya lägga:) 


.

RSS 2.0