Blixtrar och dunder

Ligger och ser vänner och kan inte riktigt sova för att det är så varmt... Dessutom så kan jag inte riktigt öppna nå mer fönster för då kommer det regna in (för den som är intresserad att veta de!). Dagen i övrigt har varit riktigt bra! Inga tantrums eller nå gnäll. Jag vet att det kommer komma någon gång snart, men det är ganska så skönt att slippa det så länge som möjligt! :) 
 
Jag vet, jusst nu har jag världens största i-landsproblem... Tur det är fredag imorgon för då slutar jag tidigt:) :) :)
Och nu blixtrade det lite mer;)

11/12 september

Skulle ha publicerat detta inlägget igår men internet var så segt så bilderna jag hade tänkt ladda upp ville inte så då gör jag det nu istället:) Igår var det ca 40 grader ute, ganska så varmt så jag var så himla trött på kvällen men jag tog mig ändå till gymmet och körde i 1½ timme med Alice:) 
 
Alina and Line at Cheescake factory
Jag är redo för gymmet
 
Nya brillor har jag köpt mig
 
Kyckling och avocado macka på CF
 
Min samling börjar ta sig
 
Carribean carnival and festival:)
 
Idag är min första riktiga heldag med barnen så önska mig lycka till!! :)

Här kommer några bilder från i helgen:)

Men först så ska jag bara berätta om min kväll efter att jag slutat och äte middag så åkte jag iväg till gymmet och kom hem nu kring 10, så himla härligt det var att vara på gymmet:)
 
Nu kommer bilderna:) 
 
 
 
 
 
 
 

Fortfarande inga bilder...

Just nu sitter jag med lp och ser the lorax. Igår somnade jag så fort jag la huvet på kudden, alltså vid typ 8:) sen så sov jag tills väckaren ringde 7.45 imorse. Jag tror det är min förkylning (som jag för övrigt har delat med mig till hela familjen) som håller på att bryta ut.. 

Idag har lp varit på pre-school på förmiddagen så medan hon var där for vi andra till the social security Office för att jag skulle kunna fixa ett social security nummer:) 


8 September

Nu är det väll på tiden att jag uppdaterar. Helgen har sprungit förbi i rasande fart! Har varit ledig sen i torsdag och det har varit underbart! 
 
Torsdag: Jag åkte in till Boston och gick runt på Newbury street där alla dyra märkesbutiker finns, men det finns också dom billigare affärerna också:) Shoppade lite nya kläder (ganska så välbehövligt!)
 
Fredag: Värdfamiljen gick iväg (det tog dom 4 timmar att komma fram) till Elis mamma. Där dom sov över så jag var ensam hemma i huset. Skypade med mamma en stund. Tvättade och tog det lugnt. :)
 
Lördag: Mötte upp Alina och Line i Alewife och här började vårat äventyr. Vi skulle försöka hitta till Burlington mall vilket vi också gjorde efter 1 timme (skulle ta oss 20 min). Väl framme så åt vi lunch/middag på cheescake factory, yummy yummy in my tummy! Gick runt lite mer i olika affärer och lite mer kläder fick följa med hem (inte så mycket mamma så oroa dig inte:)
 
Söndag: Har städat undan alla kläder och grejor i mitt rum. Gick sedan till Central square för att titta på Carribean carneval och paraden som var. Kul att se! Kände mig ganska så rastlös så jag åkte till Porter square för att joina Planet fitness gymmet, 1½ timmes gymmande och det kändes toppen! Så skönt att röra på sig mer än att bara gå sakta promenader:) 
 
Min dator kan inte hitta min iphone och jag är alldeles för trött för att ladda in bilderna från kameran så ni får bilderna från helgen imorgon:)
 
 
 

5 september

Idag har jag gått runt i Boston. Har shoppat nya underkläder på VS, nya kläder på Urban outfiters, hm och forever 21:) Vilket innebär en glad Tess med onda fötter. Men glad!

I veckan är det någon judisk högtid så jag har varit ledig hela dagen idag och är ledig ända till på söndag så det är awesome:)

4 september

Idag ska vi bara vara hemma och för det mesta ta det lugnt, se lite film och kanske senare gå till någon park:)

Tisdag

Idag har vi mycket som ska göras! Vi ska till parken, åka och handla, besöka banken och så vidare:) nu väntas bara att g ska vakna:)

Måndag

Fel rubrik i inlägget igår, Idag är det måndag! Båtturen igår var riktigt bra, vi visste inte riktigt om den skulle bli av eller inte föör det åskade och regnade riktigt ordentligt! Men den blev av. Efteråt körde vi till Brookline för att se LP:s skola, käka lunch och sedan frozen yogurt. Awesome var det! Övningskörningen gick riktigt bra även om vi gav oss ut på den mest traffikerade dagen av alla (1a september är även kallad moving day, då alla nya Harvard studenter flyttar in till sina nya lägenheter). Men som sagt så gick det riktigt bra!
 
Idag måndag åkte vi in till Boston, gick runt lite i Boston Common (stor park inne i Boston). Vi gick sedan till China town, där skilldes vi åt, jag gick vidare för att utforska Boston. Gick till hamnen, Quincy park (stavning), newbury street och sedan åkte jag till harvard square och turistade vidare innan jag gick hem:)
 
 
 
 
 
 
 
China town
 
 
 
 
 
Hamnen (detta är bara dom mindre båtarna)
 
John Harvard (harvards grundare)
 
Detta är Harvards matsal (även ispirationen till Hogwarts matsal i Harry Potter)
 

New shoes

Söndag

Idag ska vi ut och utforska Cambridge, båttur på förmiddan, lunch och sen ska jag ut och övningsköra lite grann, ska bli spännande att köra bil här i staterna:)

Bilden har inget med inlägget att göra:)

.

RSS 2.0