29 November 2011

Hemma på en 3 timmars lunch nu. Har också kommit på en till sak jag skulle vilja ha i julklapp. Det är en hårddisksgrej man kommplar in i tv:n, vet inte hur jag ska försklara men challe har en sån så ska komma ihåg att fråga henne vad den heter. Nu ska jag äta lunch:)

Första advent

Känner att jag har gett upp bloggningen ganska mycket nu. I fredags hade vi mysmiddag hos challe med tacos. Igår åkte jag och syster in till götet där vi hittade massa julklappar så nu är nästan alla inköpta. Känns bra. Sovmorgon på hög nivå imorse och efter ett ryck så var lägenheten städad. Klockan 18.00 har vi tvätttid så innan dess ska jag ha hunnit plugga lite och äte middag. Rester idag me. 

Mamma, jag har köpt ett halsband men skulle vilja ha en äkta silverkedja till. Linnea får ta med sig ett av smyckerna man kan ha till så att du får prova i butiken så jag kan sätta på dom jag vill ha. Har kommit på en till julklapp, inte så kul men jag skulla vilja ha pengar till ett gymkort här nere:)

19 November 2011

Yoyo, igår hade vi en 40-minuters lektion i kemi. Hade jättekul så det var bra att man pallrade sig dit! På kvällen gjorde jag och challe middag. Stekt fläskfile med bbq-pommes, sallad och bea-sås. Mumma var det. Sen såg vi första och tredje twilight filmerna för att friska upp minnet för ikväll ska vi och syster se Breaking dawn på bio. 

Snart ska vi ta tåget in till Götet för lite shopping innan vi möter upp Linnea på centralen. Kommer bli en awesome dag! Hörs sen:)

Önskelista



Så, i julklapp skulle jag helst vilja ha en liten kissemisse, saknar skrållis så mycket så skulle vilja ha en egen hårboll. Annars vill jag ha ett halsband, typ som ditt guldhalsband du fick av pappa fast inte ett sådant, ett som man kan ha varje dag, med ett budskap. Skulle också vilja ha pengar. Haha, kunde bara komma på dom här tre sakerna nu, mer kommer nog senare:)

15 November 2011

Så kul att ni fortfarande är in här och kikar även om jag inte har uppdaterat på så länge. Efter lite klagomål från mamma och lite tid över såhär på morgonkvisten så skriver jag här nu. Kommer vara en sån otroligt lång dag idag så det finns inte ens på kartan.. Har inte sovit nå inatt och morgonen börjar med en matteföreläsning. Spännande!

Ikväll kommer det komma ett inlägg med vad jag önskar mig i julklapp. På tal om julklappar så har nog mammas julklapp kommit med posten så den ska hämtas ut idag, spännande! 

Lyssnar frenetiskt på dessa tre låtar just nu, (för dom som är intresserade!)

stuttering - fefe dobson
we got the beat - go-go's
the letter - joe crocker

Nu måste jag klä på mig jackan och gå ner och möta challe. Hörs sen!

4 November 2011

Jo men tjena så dåligt tentan gick idag! Aja, bara att bryta ihop och komma igen. Tur att man har en till chans att klara dom! Nu ska jag verkligen göra en kraftansträngning och städa här i läggan så man får komma hem till en städad lägga. Imorgon åker jag in till götet för att träffa oslo borna och hanna. Som jag skrev på fb så kommer det bli legendary! 

Det enda jag är lite orolig för är ju att jag är utan mobil men detta kommer lösa sig:)

2 November 2011

Somnade mellan 4 och 5 inatt och steg upp halv 7, mycket sömna har det blivit inatt men nu hoppas jag att jag kan somna ikväll! Mattetentan gick bättre än förväntat med en del sket sig totalt så måste nog göra om mattetentan ändå.. Jag som hade hoppats på att denna tenta skulle vara den jag skulle klara. Aja får se resultatet sen när det kommer:)

För att inte somna nu så sitter jag och räknar fysik. Blir mer plugg hos challe ikväll också men vill inte bli fast i soffan;) Bara att kämpa vidare:)

1 November 2011

Tenta vecka i veckan vilket innebär 3 tentor eller prov, beroende på vad man vill säga. Hade en igår, kemi, gick åt skogen men det var väntat. Imorgon är det matte och på fredag väntar fysik. Ikväll blir det pizza till middag, hockeytittande och matteplugg hos Challe. 

Har varit iväg och lämnat in min mobil idag så nu är jag okontaktbar i typ 2 veckor så vill ni nå så finns jag på facebook:) 

Har nyss tage en välbehövlig dusch och nu är naglarna nymålade med en ny färg, supersnygg blå/turkos färg:) Nu ska jag kolla lite på matten innan jag ska följa med challe till pizza-resturangen här nere:)

.

RSS 2.0