hockey!!!

Sitter hos alarmen med challe, jolle och oliver och som det står i rubriken så ser vi hockey. 0-2 till skeå. Känns som en bra kväll:-)

Första mobilbloggen och jag vet inte riktigt hur detta funkar.

Skrev just en jättelång text men allt försvann så ska snabbt uppdatera. Ska snart förflytta mig till Linneas rum för att se big brother. Träning på gymmet imorgon och sen en lektion, Känms som inte så värt men måste till skolan, jobbar bättre där. Hörs imorgon:-)

måndag :)

Dagen har varit helknäpp och fruktansvärt seg! Kunde verkligen inte somna inatt så jag låg vaken hela natten. Kunde tillslut somna vid 8 imorse. Ville inte sova för länge så vaknade vid 11 tror jag. Har varit vaken sen dess så jag hoppas verkligen att jag kan somna ikväll! Nu ska jag fortsätta se the bachelorette och läsa lite om larm. Ha de gött! :)

söndag

sitter i min nya slutspelst-shirt som man fick på hockeyn igår. Gult är inte fult skulle jag vilja påstå då tröjan är gulare än gulast! Kollar på fel hockeymatch. Har inte tvkanalen.. Måste göra nk men det tar emot att göra det men prov imorgon.. Nu ska jag göra mig en kopp kaffe så hörs senare :)

lörda

Nu ska jag snart sova är så förbannat trött. Dagen har varit underbar! For till stan med Lisa M, Julia, Helle och Maja för att se hockey på ladan. Slutade med vinst för vårt kära aik. Till kvantum för att handla mat, en snabb visit på atorp och sedan hem till Lisa för att laga mat. Blev det vanliga. Mätta satte vi oss i vardagsrummet och bara snackade så som det behövs ibland. Trevligt och nu är jag hemma igen som ni förstår. Nu sätter jag på en film och somnar till den. Hörs imorgon:)

torsdag:)

Orkar inte sätta i laddaren så batteriet dör nog snart men ska snabbt uppdatera er om min dag. Skola och svenska muntliga nationella redovisningen är nu bortgjord och det är så jävla härligt! Spenderade resten av dagen på projektarbetet. Åkte hem till Lisa med LIsa och Charlotta. Jag och challe gjorde oss klara och begav oss till Olles för att äta middag och se skithockeyn! Jag gick hem till Lisa och challe åkte hem med sin buss innan tredje perioden var avgjord. Lisa kunde tyvärr inte följa med då hon var tvungen att skriva projektarbetet vilket var jättetråkigt! Kom hem till LIsa och vi fortsatte med projektarbetet som nu är klart!!! Nu ska Lisa låna min dator så vi hörs sen:)

onsdag:)

Klarade båda proven. på gränsen med det viktigaste men nu är det gjort!! Kom hem, åt lite middag och förbannade mig själv eftersom jag skickat hem pa-arbetet och inte svenskan men kom genast på andra tankar då pappa sa att jag skulle få en ny mobil. Snabba tackter så åkte vi in till stan. Nu är det bara det jobbiga kvar för jag måste skriva klart svenskan:)

blääääääääää

Onsdag idag då. Halva veckan har gått och jag är så nervös. I eftermiddag har jag två prov och det kommer gå åt helvette! Jag är så otaggad och oföredd man kan bli... Hörs sen om jag överlever dagen!

thihih

Hemma igen men funderar om jag ska ta bilen upp till ica för att köpa godis så jag har en chans att överleva kvällen! Kommer bli grymt jobbigt annars! Har två prov imorgon och en 90 sidersbok ska läsas igenom, 3 häften ska också läsas igenom och sen ska svenska talet också vara klart idag. Tur att jag påbörjat talet lite så får se vars det leder innan det är klart. Och boken är jag halvvägs men jag gillar inte att alla arbetsledare kommer kunna se mitt resultat på provet sen för det kommer nog inte gå så bra.. Men det tar vi en annan dag ist;)

Hockey ikväll också, den borde ju sändas på tv tycker jag eftersom det är aik-lulä, derbu ffs! Nej godis var det. hojj! :)

Tisdag

Nyss anlänt till skolan och har precis ätit en macka från ica. Får inte igång trådlösa internat på min dator så måste sitta på skolans skitdatorer!! Har som ingenting intressant att skriva så detta inlägg känns ganska så meningslöst! Hann köpa min hockeybiljett till lördagens match så nu taggar vi till den även om det är en evighet kvar. En massa saker som ska göras innan dess. Projektarbetet ska vara inlämnat, svenska nationella muntliga ska vara gjort och två prov på onsdag. Denna vecka känns precis som andra som en skitvecka! Nu ska jag gå och skriva det sista på mitt projektarbete och se vart det leder. Har ingen fantasi men får ordbaja ihop någonting! :)

En bild kan ni också få :)

yiiiiiiiha!

Kompis det går bra nu.. eller är det verkligen så? Har till och med städat rummet så jag inte behöver plugga men nu har jag kommit till de stadiet då jag kollar fb, hotmail, bb.se, norran, aftonbladet osv hela tiden och det händer.. NADA! Surprise surprice haha.. Nej nu ska jag sluta deppa och göra någonting viktigt men ack så tråkigt! Har faktiskt till allas förvåning gjort klart HKa stencilen som skulle vara klar idag! hörs sen:)

Måndag igen

Morsning. Sitter på skolan trött som bara den. Vill att denna dag ska vara slut så jag får åka hem samtidigt som jag inte alls vill hem då jag har ett berg av läxor. Men det känns bra eftersom jag kunnat påbörja lite av dessa läxor så att jag ändå har lite mindre kvar!

Hmm, jag och Challe har varit och flängt i stan idag, en vända till bygget och runt på skolan och letat efter lite papper till projektarbetet. Inte lite papper kommer det att bli. Tror Charlotta är uppe i 80 sidor nu. Tror att jag kommer hamna därikring också. Tycker så synd om den gruppen som ska opponera mot oss. Läsa igenom fyra buntar med 80 papper. Stackarna!!


saknar dig bruden. Krya på dig och kom till skolan nu! :)

rubrik

Tjenare eller snarare godnatt! Ska bara skriva lite snabbt innan ögonlocken faller ihop! Ville verkligen inte vakna imorse för att jag insåg hur mycket plugg jag hade och hur mycket har jag fått gjort under dagen. Nästan ingenting alls så det är pinsamt att säga, istället har jag sett alla avsnitt av Big Brother som hitentills har visats på tv. Nu ska jag sluta ordbaja och sova lite. See ya tmrw:)

Hejhopp

Hejhej, kort skoldag idag till halv 1, hem och jobba till 5 och nu sitter jag proppmätt i mitt rum men ska nog snar förflytta mig till linneas rum och se hockey. Är så törstig att jag nästan måste springa och fylla på vatten men jag vill egentligen inte flytta mig utanför mitt rum då jag ligger så härligt och om jag rör mig tror jag att jag kräks. Haha bra start på fredagen!;)

Snart helg för tusan! :)

Tjenistjenis! Gör en massa ellära inför provet imorgon samtidigt som jag ser supernatural och läser bloggar. Vilken kombo ellerhur?;) Hade också tänkt innan kvällen är slut försöka ha hunnit så mycket som möjligt på projektarbetsrapporten, haha ja det kommer ju inte gå så bra.. Nu blir det kisspaus innan jag kissar på mig av rädsla!

16 mars



Haha, såhär som bilden  tyder känner jag mig idag! Less och trött på skolan så jag vill bara kräkas. Hela dagen idag har vi el men jag ska försöka göra bort projektarbetet den skriftliga delen idag! Skulle kännas kung om den kunde bli klar så man kan stryka någonting från den milslånga to do listan:)

Hmm, brand igår i Byske, nu kommer det endast pratas om denna händelse. Citerar Ewe "Byske blir som Wisteria Lane så fort något händer". Så är det verkligen. Tog en bild av dig också;)



Nu ska jag se lite mer av Supernatural och skrämma livet på mig själv. Får se om jag överlever dagen!

bläääääääh

Jobbat klart nu och har hunnit äta några mackor också. Kvällen är inte slut för de även om jag skulle kunna somna nu men läxor väntar så ses imorgon!

tisdag

Har en rätt så stor stresskänsla i kroppen som är oerhört jobbig! Den här veckan och nästa vecka är och kommer vara ett living hell! Ikväll väntas jobb som jag snart måste börja rulla mot och sedan när jag kommer hem har jag ett berg (kan liknas med alperna) av läxor som väntar på mig. Det är redovisningar, inlämningsuppgifter och prov..  

Nu måste jag gå och borsta tänderna så att badgästerna inte tuppar av från min vitlöksandedräkt för den som är intresserad;)


såhär har jag sett ut idag fast med utsläppt hår.


skitmånda



Såhär glad är jag just nu innan all pluggning har börjat. Mätt i magen är jag nu efter en go middag. Är allmänt stressad eftersom vi har lite för mycket som ska göras i skolan just nu! Skönt dock att vi gjorde bort en skriftlig inlämning idag och en redovisning, som jag skrev på twitter, nu är det bara resten kvar!

Ska för ovanlighetens skull börja plugga nu på direkten istället för att göra det ikväll. Godnatt haha...

Läxor

Är så less på allt som har med skolan att göra och ändå har den inte börjat om en efter lovet haha.. tur att jag bara har 5 veckor kvar av allt som heter läxor! Vill inte ens tänka på hur mycket som är kvar innan skolan äntligen slutar, blir riktigt dum i huvet av att bara tänkta på de.. Nej nu ska jag sluta klaga och fortsätta så jag har lite mindre kvar att göra. Upp tidigt imorgon och motionera lite, nu jäklar ska kroppen tightas till innan student 11:)

BILDER FRÅN ANDRES 19ÅRS FEST:)

DETTA ÄR UNGEFÄR VAD JAG HAR ATT ERBJUDA FRÅN GÖTET! :)

Hejhopp :)

Har suttit och fixat med min au pair ansökan nu i ungefär en timme. Känns som att det börjar närma sig lite nu! Kul:)

Det regnar ute, skitväder. Jag hade hoppas på lite sol nu när vi har åkt söderut men icket. Ganska värdelöst inlägg men aja. Ses:)

Onsda

Tjenare alla goa gubbar och damer:) Har just kommit hem efter en dag i ett snöit och regnit Göteborg. Lite shopping blev det allt även om mycket av det som fanns här finns hemma också. Konstigt hur det blir men jag har nog nästan bara handlat på H&M haha. Nu ska jag och Linnea ut på äventyr. Syns och hörs! :)

Måndag

Hejsan:) Jag och Linnea åkte in till Götet idag. Haha vilket äventyr men vi hittade ju tillslut även om vi hoppade av för tidigt. Lite shopping men inte allt för mycket. Hann bara komma hem innan jag följde med Nina till hennes karateträning, kom hem för en halvtimme sen och har hunnit äta lite tårta och druckit lite kaffe. Imorgon blir det en lugn dag här i Bollebygd. Nu ska jag dricka lite mer kaffe och sedan ta en välbehövlig dusch:)

NU AKER VI SNART MOT ULLARED!!!! :)

.

lordag

Tjena mors. hur ar laget dar hemma. landar malins dator och hon har inte dom tre sista bokstaverna i alfabetet som ni nog har markt vid det har laget! Idag akte jag, linnea, mamma, malin och nina till boras dar det har shoppats litegrann:) Imorgon kommer vi att aka till ullared nagonting jag ser fram emot. Traffa Jullan nagon dag maste jag ocksa gora. Nu ska jag sluta sitta vid datorn och uggla och vara lite social med aggebagge och dom andra! :)

4 mars

Nu ska jag snart börja gå mot bussen men tänkte bara skriva lite snabbt här. Ikväll åker jag till Göteborg och det kommer bli helt underbart! Vet inte om jag hitter skriva innan vi åker men om jag inte gör det så får ni ha ett härligt lov och jag gissar att jag vid något tillfälle kommer låna Malins dator och skriva lite därifrån :)

Hihi

Hejhopp! Har sen jag kom hem hunnit städa mitt rum. Nu är det bara att packa det sista imorgon och sedan är jag klar för avfärd! :) Måste plugga en massa nu innan jag somnar för imorgon är det prov.. Det kommer gå så himla dåligt, vill inte ens tänka på de! Men först så ska jag lägga in lite ny musik på ipoden. Hade, skriver imorgon innan vi åker :)

3 mars



Sitter med dessa brudar på skolan som vanligt en vardagsda. Vi skulle egentligen vara på Vitberget idag hela dagen men dom håller på med golvet idag i stugan så vi får inte vara där, istllet då så sitter vi kvar på skolan och arbetar med den skriftliga delen av projektarbetet och detta är svårare än själva arbetet i stugan...

Ikväll blir det fullt upp hela kvälen. Vi ska först till mina kusiner eftersom Sandra fyller år idag, där blir det gofika. Åka hem och städa rummet, packa klart, fixa ny musik till ipoden, läxor och ännu lite mer läxor. Kommer bli skönt att jag kan få göra bort en liten del av läxorna här på skolan! Imorgon åker jag med familjen till G Ö T E B O R G! Shit vad jag längtar, en vecka ifrån Skellefteå till shopping, mys och bara ta de lungt:)

Nu ska jag fortsätta kolla på Dansbanan i Täfteå och använda min dåliga fantasi till skrivandet. Återstå att se hur det går!:)

onsdag.

Vet inte men någonting är galet med blogg.se. Nationella idag tog död på mig, har just kommit hem och har endast hunnit prata med syster min som fick räls idag. Nu kommer alla skämt om tågrälsen igång igen hahah:) Hungrig är jag men jag vet nte riktigt om det ger någonting att äta för det blir ju middag om typ 2 timmar. Ja vad ska man mer skriva, har massvis med läxor idag, vad mer, inget mer tror jag, see ya:)

hejhej hemskt mycket hej!

Har svenskalektion just nu och jag sitter och lyssnar på gamla muntliga nationella prov i svenska. Nu blev det genast mycket svårare att komma på vad och hur man ska skriva och sedan framföra sitt muntliga. Skrivprovet har vi imorgon och jag är inte alls taggad..

Jobb ikväll i några timmar, inte heller så taggad på det. Nu ska jag förtsätta lyssna lite och sedan läsa exempel på skriftliga nationella..

1 mars

Har just vaknat, eller ja väckarklockan ringde och väckte mig! Jätteont i halsen har jag fått under natten så nu ska jag sova lite till och sedan ta bilen till skolan då jag börjar 10.10! :)

.

RSS 2.0