Högläge

Sitter med foten i högläge och kollar på serier, ganska härligt ändå, om man bortser från stukningen;)

Bra start!

Eller så inte! En & enhalv timme av helgen så landar jag snett och stukar foten! En timme hann jag vara på Boda innan jag fick ge upp.. Surt, men nu ligger jag i stan med foten i högläge med chirre & dirre och såklart cola!😉

Tackat nej!

Jag har valt att tacka nej till familjen i Seattle! Jag kommer ist tacka ja till semestervikariatet på Rönnskär, så jag blir kvar i Svea rike i sommar:)

Seattle

Har nu pratat med mamman på skype, jättebra tycker jag det gick! Fick mycket beröm för min engelska så det var kul😃 magkänslan för denna familj efter första skypesamtalet säger JA! Vi bokade in ett till samtal på fredag så har hela veckan på mig att tänka😃

Ps bilden har inget med inlägget att göra!

Väntar på att börja skypa

Sitter och väntar på att klockan ska börja närma sig 17, då är det nämligen dax för Skype! Är aptaggad och supernervös at the same time! Hur ska detta sluta?!😃

Skype

Nu har vi bestämt en tid för Skype, tomorrow is it happening! Spännande!😃 Nu ska vi se om Linda & Micke är på väg ut, sen skjutsa hem dom, hem och fortsätta min skönhetssömn😉

You have a match! #4

Bor: Mercer Island, Washington
Familjen: Mamma, Pappa, 3 barn
Barnen: Pojke 11, Flicka 9, Pojke 6
Djur: Hund, Hamster
 
En till match har jag fått som ni ser! Gu så spännande. Ska alldeles strax skicka iväg ett mail till familjen och boka in en tid för skype:) Men nu kurrar det en massa i min mage, frukost! Uppdaterar senare för att se hur det går! :)

Inge skype!

Hade inte hört från familjen på ett par dagar, och inte heller skypade vi någpnting heller, men jag skickade iväg ett mail till mamman idag, och fick beskedet att dom valt en annan då dom behövde au pairen direkt. Så nu väntas det med spänning på nästa matchning och hoppas den känns lika bra som denhär och kanske lite bättre också;)

You have a match! #3

 
Bor: Ellington, Connecticut
Familjen: Mamma, Pappa, 3 barn
Barnen: Pojke 8, Pojke 5, Flicka 2
Djur: Katt
 
Wihoo, min tredje match har kommit som ni ser! Är jätteintresserad av den här familjen så har redan skickat iväg ett maill så hoppas vi kan boka in en tid för skype!! :D Åh så bra den här söndagen blev!!!:)

Hej hej, hemskt mycket hej!

Wiho vad jag älskar att vara tät i näsan och ha rethosta... Eller nä, skooja! Som Oskar skulle ha sagt:) Haft praktik idag me och idag har vi målat med målarfärg, mucho skojj!:D

Nu ska jag se ett avsnitt av the mentalist och sen ska jag försöka sova. Sleep tight and don't let the bedbugs bite!😉

Tisdag!

Denna brud är inte lätt att fånga på bild och jag saknar henne till tusen!
Tur att hon kommer hem snart!<3
 

Dagen började med lite sovmorgon och sedan skjussade pappa in mig till stan där jag mötte upp trainee-gänget för att ta igen från helgen. Ganska onödigt att jag var där men det var kul att träffa alla och höra vad dom tyckte om helgen;) Åt lunch på max och skrattade som tokar och hade det väldans trevligt!

Tog 14.20 bussen hem och sen dess har jag legat och vilat och återhämtat mig lite. Börjar känna att tätheten i näsan tar på krafterna för idag har jag varit helt slut! Men jag vill verkligen inte bli sjuk! Orkar inte med det helt enkelt!

Nu så..

..har jag skickat ett mail till mamman i match #2 och tackat nej. Jag är definitivt inte redo att ta hand om 4 tonåringar! Så nu ska jag vänta på nästa matchning och ta det chill. Men också ta vara på varje dag jag har på praktiken (även om det är 3 månader kvar!) :D Jag har ju ändå haft två matchningar på tre veckor så som min syster sa "det kommer komma fler".

Rast

Just nu sitter jag och dricker kaffe i ett supervarmt personalrum! Har alltså som rubriken lyder har jag rast, härligt att kunna vila fötterna en stund:) Sitter och kollar igenom bilder på instagram (tessanla) heter jag där så ni får gärna följa mig:) Och så kollar jag ansiktsboken lite grann;)

Mars

Gud vad dagarna bara fllyger förbi! Länge sedan jag skrev och det har även hänt en hel del! Första praktikveckan är gjord och jag älskar det! Slitsam vecka men det har varit riktigt kul och intressant! Har gått och blivit lite förkyld (läs tät i näsan och halsont!) och inte blir det bättre när vädret är som det är! 

I fredags blev det stress på hög nivå! Praktik, buss in till stan, göra sig iordning på en timme och sedan gå till Nyckelgatan (läs andra sidan stan!). En timme tog de och där var förfesten igång! Fest med trainee-gruppen och det var verkligen över mina förväntningar! 

Utgång på mollstar, även det riktigt trevligt även om jag föredrar verandan! Fyllekäk på max och sen promenad hem! På lördagen vaknade jag upp med huvudvärk men kunde snabbt somna om och då försvann även huvudvärken. Mötte upp Julia J och vi åkte in till centrum och satt oss på waynes och fikade. Gick och hyrde film och handlade mat till middagen. 


Åkte tillbaka in till centrum och nu var även Julias kille med och vi gick på bio. Silver linings playbook bidde de och den var helt okej! Nu sitter jag och använder Helles dator så det kommer inga bilder från helgen men det kommer när jag kommer hem! 

You have a match! #2

 
Bor: Chapel Hill, North Carolina
Familjen: Mamma, Pappa, 4 barn
Barnen:Pojke 17, Flicka 14, Flicka 13, Flicka 11
Djur: Hund
 
Min andra matchning har kommit! Mycket mer information om denna familjen än vad det var i första matchen jag hade. Magkänslan finns inte riktigt här nu heller. Vill inte riktigt ta hand om så stora barn så kommer jag mest troligt att tacka nej, men jag ska ändå prova skypa med dem. Om inte annat så är det ju bra att ha provat på! Kommer ju fler familjer och jag vill verkligen att det ska kännas rätt:)

.

RSS 2.0