Måndag kväll

Spenderade eftermiddan på indoor playspace, hem för middag och titta på frozen innan jag slutade. Gick till gymmet och körde ben. Hem och somnade sen snabbt!

Tisdag idag. Veckorna bara springer förbi och jag har nu varit i staterna i över 8 månader. Jag och Naomi har varit hemma hela hela förmiddan, lekt och myst. Nu sitter jag och skriver på läxan inför silverbay.. Aptråkigt!! 



Glest mellan inläggen

Bloggare som yrke är verkligen inget för mig.. Jobbade hela förra veckan, va till gymmet och i fredags mötte jag upp Denise och Alice för att gå på bio. Såg "The other Woman". Oj så rolig film! Mamma, du borde ta med Linda och se denna film!:) 

Lördag och söndag, överraskade mig själv med att gå till gymmet båda dagarna, totalt 5 gympass förra veckan och idag känns det i både mage och rumpa! Fy fan så härligt! 

Måndag idag då. Härligt väder ute men väldigt molnigt. Pizza till lunch och fro yo till efterrätt och det är bara måndag. Aja. 35 dagar till mamma och syster kommer! Awesome!!! 

Gundo på en musikteater förra veckan


Weekend

Tjo tjenare. Vad gjorde jag förra helgen.. Bra fråga?! Känner att minnet verkligen börjat svika och att jag blivit äldre ;) fredag, jobbade 10 timmar och chillade på kvällen. 
Lördag, färgade utväxten och även håret lite ljusare och det känns otroligt bra! Åkte till Becca och chillade, drack vin och bara hängde vår sista helg tillsammans innan vår weekend i maj. Mötte upp resten av gänget på Liberty hotel och drack ännu mera vin innan vi gick till royal och blev riktigt onyktra. Kul som fan hade jag och därför finns det inte många bilder att visa! ;)
Söndag, mådde bättre än förväntat och chillade fram tills det var dax att fira gundo som fyllt två tidigare under veckan. Åkte sen till B för att hämta mina grejor från kvällen innan. 








Veckan so far!

Måndagen kunde verkligen inte ha börjat värre! Fick ett sms av mamma på morgonen som inte innehöll goda nyheter.. Börjar med tårar för att sedan åka till brandstationen och bränna upp allt bröd som fanns i huset. Detta pga passover. Sedan åka iväg och käka doughnuts innan hem och mera tårar och tråkigheter. Min älskade mormor som nu åkt upp till himlen ❤️

På kvällen åkte jag med till min hd's mamma för passover middag och en himla massa sjungande och historieberättande. Väldans intressant och jag är glad att jag åkte trots omständigheterna. 

Tisdag. Skypade en stund med mamma och Malin innan jag åkte till Becca och chillade med kakdeg och popcorn som man behöver då man är ledsen i hjärtat. Stannade där hela dagen.

Onsdag. Vaknade med huvudvärk och somnade om till 12. Fortsatt huvudvärk så dagen spenderades i sängen vilket var tur då jag var ledig både tisdagen och onsdan! 

Torsdag då. Jobbat hela dagen i ett ganska kallt boston. Ett besök till indoor Playground och sen lite tvätt och chill hemma. 


Vaknade upp till detta på onsdagsmorgonen... 









Min helg!

Oj, vad gjorde jag förra helgen. Minns knappt vad jag gjort. Lördag, hängde med Becca och bakade brownies innan jag åkte in till boston för att möta upp två svenskar för middag på cheescake factory. Hade det mycket trevligt och mådde väldans dåligt då jag gick därifrån. Länge sen man hade så mycket paltkoma! Gick sen runt i ett 15 frasigt boston klockan 10 på kvällen. 

Söndag och månadsmöte. Mötte upp Denise och nya lcc'n utanför amc. Bio och nya rio 2 stod på schemat! Mycket bra film! Lunch/middag på panera innan jag åkte till Becca där jag glömt min amerikanska mobbe.. 











Fredag

Jobbade mina 5 timmar idag. Köpte nya springskor, skickade in ansökan till två ställen så jag kan få mina 6 credits. Åt gomidda på panera ❤️. Sprang sedan en mil. Min allra första mil någonsin. Jag som inte är nån löpare är otroligt stolt! 

Vi hittade en mask. 
Den underhöll barnen i 20 min och kunde ha fortsatt!





God morgon!

Ligger fortfarande i sängen, börjar inte föräns om 50 min. Dagen förutspår finväder så gissar vi kommer spendera hela dagen i parken! 

Glömde berätta igår att jag fick min andra parkeringsböter. $25 skall betalas vilket är ca 165 kr:) som tur är så har jag snälla vf som betalar den! 

Va också ute och sprang igår. Blev totalt 6 km vilket jag tror är nytt rekord. 

Nu jäklar ska det kommas i form för i maj så åker jag på en weekend där jag kommer vilja se så snygg ut som möjligt;)

Onsdag

Vädret har varit toppen idag me så jag och Naomi gick till parken idag. Lekte en stund innan Nathalie och hennes vkiddo dök upp. Naomi och D lekte och jag och Nathalie kunde catcha upp. Lunch och sen gick vi och Laila till en annan park innan lailas balett.



Lp och hennes outfit






Tisdag

Vaknade upp till regn imorse! Som tur är så höll det bara i sig till 10! Jobbat hela dagen och nu sitter jag och väntar på tvätten, både min och barnens. Då det är första tvätten med en ny maskin så kändes det bäst att vänta med all tvätt tills en av vf kom hem! 

Dagen har bestått av en massa lek och en massa tårar från en som just kommit in i sin 2års trots! 

Massa lek i nya parken 


Ny vecka, nya tag

Våren har verkligen kommit till boston! ÄNTLIGEN!!!! Idag är det 15 grader ute trots att det har varit molnigt! Så himla härligt! Ikväll skippar jag gymmet och tar en promme istället. 

Tog barnen till skolan idag som vanligt! Jag och Naomi gick till bibblan och läste lite böcker innan vi hämtade upp lp och lekte utanför lailas skola. Köpte med oss en pizza och nu är vi på indoor playspace och leker lite mer! 



Hahah, nån har haft roligt på griffelbordet! Helt blå! 


Helgen!

chillade i fredags efter jobbe innan jag drog till allston och mötte upp Alice och Denise för middag. Åt koreansk mat för första gången, inte så supergott, var ganska smaklöst men hade hur trevligt som helst! 

Lördag och söndag ska kan vi nämna som dom lataste dagarna detta året tror jag men det behövdes.verkligen! Käkat halstabletter, druckit c-vitamin, nässpray och druckit förkylningsmedicin så nu känns det betydligt bättre! 



Onsdag och torsdag

Onsdag - ingen vanlig onsdag idag inte. Steg upp tidigare och packade ihop det sista innan jag skjutsade lp till skolan. Movingday! Släppte av lp. Chillade med Naomi utomhus innan vi gick till biblioteket. Lekte där innan vi hämtade upp lp. Åt lunch och sen gick vi till 16 Handels för frozen yoghurt innan baletten. Åkte hem till nya huset. Checkade in den nya lekparken och picnicbog utomhus innan jag gick hem och packade upp mitt rum. 

Torsdag - fortsatt soligt ute. Vi kan inte vara i huset på dagarna då det ångar och luktar så mycket från målarn så kg skjutsade barnen till skolan och släppte av lp. Jag och Naomi spenderade hela dagen fram tills det var dags att hämta upp lp vid två på biblioteket. Vet inte hur många böcker vi har läst idag. Nu är vi på indoor playspace och leker. Eller jag knaprar halstabletter och barna hoppar runt i dom olika hoppborgarna :)






Måndag och tisdag

Igår måndag så skjutsade jag lp till skolan innan jag och Naomi åkte hem och chillade innan vi åkte och hämtade upp henne igen. Åt falafel till lunch innan vi åkte till IKEA! Laila lekte i Småland medans jag, Naomi och estye gick runt och kikade. 



Idag tisdag. Håller på att tappa rösten och har världens hosta så passade väldans bra med tisdag idag! Chillade hemma med Naomi, käkade lunch, Naomi hade sin nap och jag såg sista avsnitten av how i mer your mother. Måste erkänna att det var nära till tårar där på slutet. Hann också se nyaste avsnittet av the blacklist samt packa ihop det senaste i mitt rum. Imorgon går flyttlasset till nya huset! :)

Söndag

Började känna mig krasslig men mötte upp B på panera för att käka lunch. Tog sedan tåget till the mall för lite shopping. Hade bestämt mig för att inte köpa nå och väldigt stolt kan jag medela att det klarade jag! 

Mer regn så vi gick på bio divergent igen. Lika bra denna gång som första gången jag såg den! Sushi till middag (utan fisk för min del). 


Bow and Arrow!

I lördags så lånade jag och Becca bilen och körde söder ut i vad som skulle ta ca 40 min men självklart skulle vi pricka av rush hour så tog oss lite längre tid! Fram kom vi och nervösa tog vi oss an pilbågsskjutning. En timme och det var hur kul som helst! Ska definitivt göras om! 



Påväg hem så lyckades vi pricka in världens regnstorm, körde hem till Becca och käkade pizza med hennes v.familj innan dansmattorna kom fram. Jag, Becca och hennes värdkiddos hade hur kul som helst. 

.

RSS 2.0