Måndag 25:e februari:)

Gick till dagiset jag ska praktisera på i några månader och pressenterade mig. Blev kvar i några timmar och barnen är jättesöta och fröknarna är jättesnälla så det här kommer bli awesome! Imorgon börjar jag klockan 7 så då blir det påriktigt:)
 
Annars har det varit jättefint väder idag, plussgrader och allt:)

Min helg:)

Skrev ett inlägg från mobilen i fredags men det var så dålig teckning så det ville inte laddas upp. Iaf så har helgen spenderas i Umeå med mamma, syster, moster och kusin. Har bott på hotell, shoppat, myst och hälsat på mormor:) Började med att vi i fredags packade in oss i bilen och började köra söder ut, halvjobbig bilfärd då bromsarna tjöt ungefär halvvägs men det gick. Chekade in på hotellet och åt middag. Jag bjussade senare syster på bio. Vi såg Beautiful Creatures som jag tyckte var awesome men min köra syster somnade och missade halva filmen!:)
Lördagen började med frukost och sedan en himla massa shopping! Jag som inte skulle köpa någonting hittade mig en väska, skor, 2 klänningar och en kavaj. Våffellunch på hotellet och sen mötte jag upp fina Sofia för en kaffe!:) Middag, relax och mello på hotellet.
 
Gofrukost, mera shopping och sedan åkte vi till mormor:) Här kommer lite bilder från min instagram (tessanla):)
 

Sista dagen med gänget

Idag var det sista dagen med gänget från traineeprogrammet på två veckor.. På måndag börjar förhoppningsvis min praktik så man inte behöver vänta så länge, eller gå hemma på dagarna nå mer (skön-t)😃

Just nu sitter jag på waynes och dricker kaffe och väntar på att min kära mor ska sluta jobba så vi kan börja åka hemåt!:)

Thank god It's friday!

 
 
Oj så skönt de var med sovmorgon idag! Har mailat till familjen men än så länge inget svar så får se hur det blir:) Hoppas bara dom svarar snart så man får ett svar! Aja, ny dag, nya tag. Plussgrader ute så ska ut på en promme senare idag men nu ----> LUNCH!

Valentines day!

Glad alla <3 ans dag kära bloggläsare! Jag känner att livet är på topp just nu och det går verkligen bra för mig! Har idag ordnat en praktikplats på en förskola i Byske så inga dyra bussar här inte! Är ledig imorgon så långhelg, inga många minusgrader ute vilket är awesome! Det rullar på nu och jag kan inte riktigt sluta le!
 
Vad ska ni alla hitta på i helgen? Jag ska nog bara ta det lugnt tror jag:)

God morgon

Hej alla bloggläsare!:) Torsdag idag vilket betyder att det bara är imorgon kvar tills helg, apskönt! Sitter nu på bussen på äg mot stan där dagen ska spenderas:)

Onsdag 13 Februari

 
Hej, vad roligt att det är lite nytt folk som har hittat hit! Inget nytt på au pair fronten än så länge (har ju bara gått en dag)..
 
Blir att skriva lite på mitt cv idag och göra färdigt arbetet till imorgon. Är på mullberget och är med i ett projekt som heter trainee norr, man är en grupp arbetslösa som letar 5 (eller mer) företag man skulle kunna tänka sig praktisera på. Själva programmet pågår i 20 veckor så det känns bra att få lite rutin på dagarna och inte bara gå runt hemma:)

Tisdag

Känns bra att en hel dag har gått och det enda jag har gjort undefär idag är att kolla mailen varje minut. Lite halvjobbigt att man ändå vet att det inte kommer någon mail om en ny match för att det är mitt i natten i USA;)
 
Måste jobba lite nu på mitt projekt från traineeutbildningen så jag inte behöver göra allt imorgon:)

You have a match! #1

Bor: Salt lake, Utah
Familjen: Pappa, mamma, två barn
Barnen: Flicka, 2 år, nyfödd
 
Min första matchning har kommit! Vaknade alldeles nyss och såg att jag hade ett missat samtal från USA! Helt crazy!! Vet inte riktigt vad jag tycker om familjen, stog inte så mycket i deras ansökan men jag ska ge dom en chans. Vet inte heller om jag är berädd att ta hand om en nyfödd. Men vi får se:)

Helgen

Spenderade fredagskvällen i Skellefteå med Helle och hennes kompisar, eller det var nog bara i max 2 timmar. Skjussade dom till krogen och chillade innan Helle kom tillbaka till hennes lägga. Körde oss till Byske på lördagen och snabbduschade och packade lite kläder innan jag mötte upp Ewe på busstationen.
 
Gjorde oss redo och mötte upp Hultman och en till, gick tillsammans till Carl där vi förfestade och körde power hour där man dricker en shot i minuten under en timme. I mitt shotglas fanns cider så don't wory mamma;)
 
Några svettiga timmar på dansolvet senare bestämde sig vi för att gå tillbaka till Ewe & Robins lägga för att göra varma mackor, typ det godaste ever:)
 
Vaknade upp bakis för första gången i mitt liv vilket säger ganska mycket om kvällen innan. Bakismat på max och illamåendet försvann;)
 
 

Your application has been approved!

Ett tag sedan jag bloggade sist, rättare sagt över 5 månader sen! Mycket har hänt på dessa månder. Mest har jag bara gått hemma men en hel del fester och annat trevligt. Så som jul till exempel;)
 
Som rubriken lyder så har min au pair ansökan blivit godkännd så nu kan jag börja få kontakt med värdfamiljer och jag kommer inte kunna sluta kolla min mail, är så jävulskt taggad! "ösodfjoeswädjhwå" ungefär såhär haha:)
 
Har nu gjort om min bloggdesign också och är mycket nöjd så nu kommer det bli roligare att börja blogga igen!

.

RSS 2.0