Helt slut

Vet inte riktigt vad jag ska göra med mig själv. Istället för att göra bort allt som ska vara klart imorgon sitter jag och slöar i soffan. Känns bra, int! Förstår inte riktigt hur man kan vara såhär slut så ikväll blir det en tidig kväll så man orkar med morgondagen för imorgon är det all in, precis som det kommer bli på lördag;) 

Ha det awesome för nu orkar jag inte skriva mer:)

Onsdag


Otroligt seg dag på jobbet med två jobb som sammanlagt tog 10 min så för att få tiden att gå har jag åkt en massa bil, hunnit sova lite och gått runt i värmen med overall och en massa andra kläder.. Sånt som händer men jag hoppas att morgondagen går lite snabbare! 

Kom hem till Lisa, gjorde mig i ordning och vi for in till stan. Shoppade lite nytt, eller en ny väska och börs och ett par converse:) Vi blev hungriga så vi köpte varsin oxfilerulle och inväntade challe på kajen. Tänkte kolla lite på drakbåtsrodden men det blåste så mycket vatten på oss så vi for till kvantum och köpte glass. Satt oss på gräset och chillade:) Nu är vi inne och lyssnar på musik och taggar  F R E D A G!! :)

Tänkte bara fråga...



VILKA ÄR NI SOM KIKAR IN HÄR PÅ MIN BLOGG?

Soliga dagar vill jag spendera i ute med bästa sällskapet!


Lyckades ta mig till jobbet idag så där spenderade jag denna soliga dag. Kom hem till sjuka lisa och snörde in en blåbärspaj så vi, challe, jolle och emanuel satt ute på lisas gård och åt pajen. Mums! Nu ska jag vara social och så håller batteriet på datorn att ta slut så vi hörs sen! :)

Hejhej:)


Dagen har gått bra och trots lite sömn så har jag överlevt dagen, bara lite ångest över att måsta vara inne, har också klättrat lite på väggarna så jag tog med mig challe på roadtrip hem till Byske så att jag kunde hämta ut ett paket och skriva ut stadsfestenbiljetten så nu är det fixat! Det går sämre för lisa, men bara jag inte får magsjuka imorgon så far jag och jobbar:) 

Nu ska vi fortsätta ta det piano och kanske se en till film eller nå:)

Återkommer senare pga sjuk!


Två olika sjukdomar i samma lägenhet. Ser inte ljust ut för någon av oss. Blir en till dag hemma för min del och jag som hade sett fram emot att få jobba idag... Aja, bara jag är frisk till i helgen!:)

Godnatt!:)


Kvällen har spenderats med Jolle, Lisa, Challe, Pontus och Ellen framför "The Tourist". Eller ja, Ellen och Pontus kom när det var 15 min kvar av filmen men ändå. Filmen var helt okej! Nu har jag hunnit med en dusch och ska alldeles strax hoppa (bokstavligen) in i sängen och sova:) Imorgon väntar en ny jobbdag på Rönnskär och jag kan bara tänka mig hur mycket dom kommer reta mig för min röst men det tar vi imorgon:)

i told you to be balanced, i told you to be mine!


Hejhej:) Jag lever och mår bra efter helgen. Shit vilken helg, awesome:) Kom till lövånger i fredags, hade det hur kul som hellst men jag gick och la mig tidigare än alla andra eftersom jag var helt slut och hade jätteont i halsen. Vaknade upp av att det var hur varmt som hellst och snoret rann... Men fick ändå sova 11,5 timmar så jag mådde bra:) Chillade med challe från lördag till idag. Har sett massa film och mått dåligt av för mycket godis och chips, men tht's life. Nu sitter vi i läggan i stan och väntar på lisa :)

Torsdag och midsomar!

Tjenixen, hade en awesome kväll igår vilket betyder att jag inte har någon röst kvar men vad gör det om 100 år? Förfest hemma hos mig med trevligt sällskap, utgång på lanternan där man träffade hur mycket folk so hellst, hade tänkt nattbada men det var liiiite för kallt för mig:) Kom hem och dog av skratt innan köksbordet gick sönder. Tur att hampe och frank var så duktiga att dom kunde laga det. Nu sitter jag hos challe och ska snart göra mig i ordning för ikväll är det midsommar!

Love is great, love is fine!

Tjenare tjenare. Har haft fullt upp ända tills nu då jag har tid att sitta och vila. Har hunnit handla inför imorgon, andra maskinen med tvätt är igång, naglarna är målade och så klart så har man hunnit äta och komma innanför dörren. Spelar taggmusik för nu jäklar taggar vi inför imorgon. DET KOMMER BLI    A W E S O M E ! ! !

Mr saxobeat



Ska bara tvärskriva innan jag måste packa in mig och lisa i bilen och åka mot jobbet. Seg morgon men nu jäklar är man igång. Hoppas bara att vi har mycket jobb så man slipper åka till bly och göra färdigt, varken jag eller mina tissar mår bra av de.. :)

Har en massa grejor som ska hinnas med idag inför imorgon så får se om jag hinner skriva nå mer idag annars hörs vi imorgon:)

Förväntningarna stiger!!!!!!!


Jag och lisa håller på att städa lägenheten nu, kompis det går bra! Måste ju göra den midsommarfin så snart ska det dammsugas, skuras, diskas bort och resten. Nä men nu måste jag ju engagera mig (ingen av oss är så sugen egentligen)..

I'we got a goldchain, like it was 1980. I'm on cocain, like it was 1980!


Tjenare, eller godmorgon kanske passar bättre. Sitter och äter frukost men kommer snart att åka mot jobbet. Tur att man gillar tidiga mornar, eller?! Kunde inte riktigt somna igår så idag är man inte piggast i världen så jag hoppas vi har mycket att göra idag så man inte hinner tänka på hur trött man är;)

This is when my life beginns:)


Hejhej. Har hunnit med en massa ikväll, gått på stan och fyndat inför torsdag och fredag och en massa annat också. Lisa nu är vi redo!! Köpt biljetter till lanternan premiären så nu är vi redo, taggad som bara den är jag redan nu och det är bara måndag. Varit med Challe har vi också hunnit med. Nu är vi (jag och lisa) nyduschade och snart redo för sängen och john blund.

Hey, usually i'll be gone before the morning light!

Tjenis penis! Måndag idag och dagen har gått fortare än vad jag trodde den skulle göra så det är ju awesome. Lisa har fått mig att säga awesome och ja-aa hela tiden haha. Nu har vi just äte middag, eller lisa trycker fortfarande. Snart ska vi in till stan för en shoppingrunda så nu ska jag sluta skriva här, oj så osammanhängande det blev men ni överlever. See ya

Yo men tjenare :)

Tjenare, har hängt med lisa nu i några timmar. Hunnit se "Water for elephants", käka massa godis och skrattattacker som vanligt. Imorgon börjar vårat försök att bli fit i sommar, haha det kommer gå bra eller hur?! Nu chillar vi som vanligt framför varsin dator, med facebook som startsidan. Går ju inte förvänta sig nå mer när det gäller oss :) Oj så inte värt inlägg så nu tycker lisa vi ska liva upp stämningen på fb. Your wish is my command! :)

Yo, haw ya doin'?!


Tjenatjena mittbena. Hängde med Cissi och Ewe igår. Haha, de ville köra utgång så de taggade lite för att vi senare skulle ner på stengården. När vi kom dit så var det abonerat för 50-årskalas haha, så vi for ner till lanternan. Jag drack kaffe och dom åt tacotaldrik innan vi skiljdes åt. Trevligt var det iaf! 

Sovit en stund och nu ska jag snart duscha och så innan jag tror att jag tar mitt pick och pack och beger mig till stan:)

Lördag:)


Hejhej, just kommit hem från att ha skjussat linnea till affären så nu ska jag fortsätta ta det lugnt och göra ingenting en stund till för sen åker vi till stugan för att äta middag med mamma och pappa. Grillat serveras idag och det var ett tag sen man åt riktig mat och inte bara mackisar eller köttbullar:) 

I don't wanna be!

Hejhej:) 

Fredag idag och det är helg. Har faktiskt inte en enda grej inplanerat i helgen förutom att jag och syrran ska till stugan imorgon och äta middag med mamma och pappa. Har hunnit med en powernap på två timmar idag haha, skulle se film men somnade som vanligt.. Så nu ska jag duscha samtidigt som jag sjunger till gavin degraw och efter det blir det att se filmen och sova. Hoppas på bra väder imorgon men hur stor är chansen?!

Nytt utseende!

Som ni ser i rubriken så har jag gjort om lite på bloggen såhär nu när man har ett liv, haha :) Uppdatera sidan för att se om ni inte redan gör de :)

Hej så länge sen:)


Hejhej. Äter nu så otroligt lyxig middag att det inte är sant, billys panpizza och grandiosas calzone! Så går det om man är lat. Nu var det jättelänge sen jag skrev sist men det finns inte så mycket att skriva om heller då veckans alla dagar hitentills har sett ungefär identiska ut; jobb, hem, äta, duscha, sova.. 

Igår var vi faktiskt med Challe och det var tänkt att hon skulle komma hit och vi alla skulle göra middag men icket:) Denna veckas alla dagar har gått äckligt sakta och jaghar varit konstant trött, aldrig riktigt återhämtat sig från helgen;) Tur det är fredag imorgon. 

Det brann (brinner fortfarande) nästan på rönnskär, kan inte stava till namnet och tänker inte försöka men alla som läser vet vad det heter, så det var den nyheten också:)

Awesome!

Hejhej! Oj så lyckad helgen har varit!! Lördagen spenderades i Norsjö med grymt sällskap! Söndagen var vi också i norsjö och bara chillade, jag har aldrig mått så dåligt dagen efter en fest förr så.. Men kul hade jag ändå:) Måndag och efter en massa missförstånd så var vi på rönnskär ocg hade en liten kurs och genomgång innan vi for på ännu en kurs. Nu sitter jag och lisa i stan och har äte middag och en massa annat:) Nu kommer en massa bilder från helgen:)

Så förbannat lyckad kväll!



Kan inte beskriva med ord så lyckad kväll jag hade det igår!

Nu jäklar gott folk!!



skål och nu kör vi!!

VI HAR BARA FESTEN KVAR!

NU JÄVLAR HÄNDER DET!!!!!! STUDENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

Skrindan är redo!!



Har varit en toppendag idag, fyfan så jävla underbar dag. Paintball med klassen, fika, solning och kubb. Fixat skrindan för IMORGON TAR JAG STUDENTEN!! Shit pommes, dagen har kommit och dessa år har gått alldeles för fort. Nu kan jag inte längre uttrycka mig i ord så nu är det städning och fixa det sista inför imorgon:)

Helvetesrubriker!

Sista dagen innan studenten, jag och klassen sitter nu i klassrummet och invämtar våra lärare. Har varit och spelat paintball, eller jag vara inte med utan blev ist uppäten av alla mygg.. Har hunnit äta sista lunchen på skolan och nu blir det snart gräddhyllan för fika:)

Solsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsolsol!!!!!:)


Hejhej! Oj vilket väder det har varit idag!! Helt underbart. Dagen började på bygget med lisa, rolf och tobbe. Var där några timmar till 3 ungefär. For till lisa och vi la oss ute på gräsmattan och pressade innan vi for till gräddhyllan och solade med klassen. For tillbaka till lisa och åt middag innan vi begav oss till stan. Tack vare återbäringen så blev det några köp på stan. Tillbaka till lisa och ännu mer häng med klassen. Nu har jag nyss kommit ut ur duschen och sitter med foten i högläge. 

Imorgon ska klassen spela paintball, jag ska sitta på sidan och pressa tror jag:) Nej nu ska jag göra nå viktigt, haha :)

the sun keeps on shining

Solen skiner ute men istället för att vara ledig på sin enda lediga dag inför studenten så åker nu jag och lisa upp till bygget och jobbar lite... Ha en bra dag i solen hörrni:)

It's monday and we like it!

Har hunnit käka på dallas och lega ute i solen en stund. Nu ska jag se några avsnitt av 90210 och invänta trevligt sällskap! :)

Du gamla du fria!

Tjenare. Måndag idag och sveriges nationaldag, idag ska jag vara hemma och packa innan jag sätter mig i bilen och kör till stan. Där träffar jag äntligen lisa och challe. Känner mig så tom och ensam när dom inte är med. Speciellt lisa när man ligger ensammen i sängen haha:) 

Fint väder är det idag också. Ska äta min frukost och sen duscha så får vi se om jag hinner (orkar) lägga mig ute en stund:)

BILDBOMB!!



Här är några bilder från min kamera. Ska ta bilderna från lisas imorgon och då kommer jag visa fler bilder här. Har sedan jag kom hem hunnit sova i några timmar. Gissar att jag ändå kommer kunna somna gott ikväll. Vi hörs imorgon:)

Lördag och klassfest:D

Har varit hemma nu i nästan en timme. Kan nog inte beskriva med ord hur kul jag har haft det med klassen! Underbart:) Badtunna, bastu, god mat och en massa alkohol. Självklart en massa skratt också. Synd bara att man ska vara så otroligt klantig så att man faller i trappen och stukar foten.. Men, har man inga blåmärken eller sår dagen efter så hade man inte roligt, eller hur var det nooben?! :) 

Nu ligger jag i syrrans säng med hennes dator eftersom min är i stan. Äter glass och ser film för att döva smärtan i foten! Är inte alls bakis idag men när jag vaknade imorse drack jag två liter vatten så lite hade man svettats ut under kvällen haha :)

Bilder får ni sen då jag har fått lisas bilder också:)

life is a party!


Hejhej. Ett kort jobbpass på rönnskär idag och eftersom vi var där idag när vi inte egentligen behövde vara där så får vi ledigt på onsdag istället som kompensering, naaaajs:) Det har verkligen inte gått bra för mig idag så hoppas morgondagen blir mycket bättre. Trots att jag gjorde årets snyggaste och första cykelvurpa så har dagen ändå haft sina ljusa stunder och det gillas ännu mer. Livet leker just nu och jag har aldrig mått eller haft en bättre känsla än den jag har nu!!! :D

Lediga torsdag


Solen skiner (Äntligen!) ute så nu ska jag och lisa ut med varsin kopp kaffe och njuta av värmen! Ska först bara vänta lite på att lisa ska klä på sig, hon har nämligen visat sina nya inköp av kläder som hon handlat idag. Kaffet ska också göras:)

En liten uppdatering med världens sämsta rubrik!

Hejhej. Ett tag sen jag skrev nu men vill inte behöva känna mig tvingad att skriva och så är det så tråkigt att läsa om samma saker. Det är just så mina dagar ser ut nu.. Jobb på rönnskär, buss hem, middag med lisa och challe och sen upp till projektarbetet innan man kommer hem, hoppar in i duschen för att sen sova. 

Var en stund på projektarbetet nu och det är inte alls mycket kvar. Hade hoppats att vi kunde göra mer idag menicket, får ta det på tisdag istället:) Nästa vecka tar vi studenten och som det känns nu så är det förjävla skönt!

Är ledig imorgon och hade egentligen tänkt städa ur en av lisas garderober men eftersom jag fick världens energikick så satte jag igång städantet nu istället så nu är det gjort och en grej mindre att göra imorgon! Lisas kläder är nu också bortplockade och vi har mer plats i läggan nu än någonsin:)

Igår när jag och lisa skulle sova så började jag och lisa prata om hur bruna vi har blivit på endast två besök till solariumet och helt plötsligt sjöng vi båda på "10 små apor hoppade i sängen" som sedan gick över till "en elefant balanserade". Oj så kul man kan ha. Istället för att bara spela "ruter 7" på jobbet har vi nu börjat spela "finns i sjön" också. Aja, bra att man har kul!

Nu ska jag sluta skriva här så att det inte blir för långt så tills nästa gång, ha de bäst!!! :)

.

RSS 2.0