Kvartersgrill

Grillat med kvarteret ikväll, mumma var det, ett glas vin slank ner i kistan också:) här kommer en bild på mormor och morfar från ikväll:)

Visum

Har suttit mest hela dagen med att fylla i visumansökan och äntligen är den färdig! Har också bokat in en tid så 1 Augusti ska jag infinna mig i huvudstaden och på ambassaden! Skönt att det är gjort och att man inte behöver tänka mer på det! Nu ska jag bara boka resa och boende i Stockholm och ordna allt annat som ska med!

Ikväll ska det grillas med området och oj så härligt väder vi har!! :) Trevlig helg:)

Söndag:)

Idag är det under 100 dagar kvar tills jag åker till USA. Shit, under 100 dagar! Kommer gå alldeles för snabbt precis som den här helgen har gjort! Kanske för att det har varit helt underbart väder och just nu är jag alldeles röd på smalbenen och även resten av kroppen... :)
 
Nu ska jag svara på mail och även skriva en massa mail också:)

Snart fredag!

Snart är det äntligen fredag och sen är det helg! Inte för att jag har några planer men oj så skönt!! Ska börja med att överraska med att säga att jag i måndags var på gymmet(!!), i tisdags och onsdags var jag ute och sprang(!!!!!!). För er som inte känner mig så är detta inte alls vanligt. Fråga bara min syster;)
 
Annars då, dagarna bara flyger förbi. Var förbi tandläkarn idag för att boka in en tid men jag behövde inte vänta många minuter för dom hade nån som inte dykt upp så fick ta hens tid! Inga hål eller några andra problemas heller så det känns awesome!
 
Nu ska jag se Sytycd och dricka en massa vatten innan jag ska sova. Det lär behövas en massa sömn inför morgondagen!! :)

Äntligen...

... Har jag fått mitt placementpack! Typ två veckor tog det men nu kan jag ta tag i visum ansökan och allt vad det heter! Det är ju lite som ska ordnas!!

Valborgs!

Hade en helt amazing valborgs med ett gäng helt underbara människor! Firandet gjorde vi i min stuga med grillat till middag, lekar, bastu och badtunna så man mådde ju lite som man förtjänat igår men det var det absolut värt! Här kommer lite bilder från kvällen:)
 
 
 
 
 

Yippikajje:)

Igår så betalade jag in programmavgiften till STS så nu är man nådigt fattig! Men det är skönt att det är gjort så nu väntar jag bara på mitt placementpack så man kan börja med visum och sånna grejer. 116 dagar kvar till avresa och jag vill gärna börja med det så snabbt som möjligt så det är gjort! Hoppas det kommer imorgon så man kan göra det i helgen!

.

RSS 2.0