Kan inte beskriva så bra helgen varit utan det kommer bilder istället! :)





29 Juli 2011

Ska packa ihop mina grejor och diska bort, invänta Lisa också som borde komma hem från stan alldeles snart:) Snart sätter vi oss i bilen för att åka mot Lövånger. Ikväll är det trubadur och imorgon är det party! Kommer nog inte skriva nå i helgen men det kommer att komma bilder på söndag och en megauppdatering så tills vidare, parta lugnt! :)

Nyfärgat hår!

Har tagit lite före och efterbilder. Som ni förstår av rubriken så har fisen färgat mitt hår. Blev kanske lite mörkare än planerat men förhoppningsvis så lägger det sig om några dagar:)


FÖRE:



EFTER:



p.s så har jag hicka nu också:)

28 Juli 2011


Kom hem så sent igår och hade mycket att göra så därför inget inlägg! Roadtripen till Lule igår gick bra, både dit och hem men när vi hade parkerat i stan hittade vi inte Lisas nycklar så vi tog oss inte in i lägenheten.. Letade igenom alla väskor och hela bilen, ringde till mamma som också letade igenom bilen och Linnea letade hemma men inga nycklar.. Bara att börja köra mot Bjuur för att möta Lisas mamma som kom med hennes extranyckel! 

Ansökte om studielån igår och det gjorde mig mer än förvirrad.. Satt uppe till halv 1 så när det var klart var det bara att hoppa i säng och sova några få timmar. Har jobbat idag som vanligt och när vi kom upp till omklädningsrummet vad hängde inte då i Lisas lås om inte hennes nycklar! hahahahahah:) 

Har nu gått en sväng på stan, Lisa är och solar och jag har tagit en lång dusch. Ikväll ska mitt hår färgas mörkt och jag längtar!

26 Juli 2011



Hej, blev snabbt till läggan efter jobbet och göra sig i ordning för middag hos Lisas mormor. Alla åt suring medans jag åt buffalo wings, korv och potatis:) Gott var det. Efter middagen gick jag och fisen ner till badplatsen och chillade innan vi gick tillbaka och åt efterrätt! Påväg hem körde vi till Norsjö för att Lisa skulle tanka och då började det ösregna och blixtra, myyyyyyyys! Vi blev så taggade att vi körde några varv i norsjös megavattenpölar, funfunfunfunfunfun! Stannade av påväg hem också för att fika lite till! Nu är vi tillbaka i läggan och jag ska nog snart sova. Imorgon ska jag och Lisa på nästa road trip till Lule och tillbaka för att köra Helle och Ida till flygplatsen, kommer bli awesome!

Hörs imorgon när vi har kommit tillbaka till stan:)

Myspys:)

Oj så jobbigt att det bara är måndag idag! Jag och Lisa har spenderat kvällen med bio, vi dåg bridesmaids och den var superrolig! Har nog aldrig skrattat så mycket när jag sett en film på bio förr! Nu ska fisen hoppa in i duschen och sen är det min tur. Ska sova sen, eller först ska vi titta på det nyaste avsnittet av True blood. Man kan inte annat än gilla de! 

Lisa frågade mig just den sjukaste frågan, men den är nog lite för pinsam för att nämna här men jag ska deffinitivt prova på det du frågade! :D

25 Juli 2011

Ganska lugn dag på jobbet idag. Ikväll ska jag och Lisa på bio och se Bridesmaids. Kommer nog bli awesome! Har just äte middag, idag blev det yoghurt och kesomackor. Någon som är förvånad?;) 

True blood:)

Har just målat och klippt alla mina 10 naglar! Söndagsgöra och nu har jag och Lisa söndagsmys med True blood! Imorgon är det en ny vecka och nya arbetsdagar:)

True blood:)

Har just målat och klippt alla mina 10 naglar! Söndagsgöra och nu har jag och Lisa söndagsmys med True blood! Imorgon är det en ny vecka och nya arbetsdagar:)

Tjolahopp:)

Nu har lisafisa också kommit till stan. Sitter och myser i sängen med varsin dator i sängen. Har kollat på lisas gamla bilder, skrattat en massa och nu sitter vi som nå slöisar och latar oss. Jag ska snart ta en dusch och sen sova:) Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva mer:)

24 Juli 2011



Tjenare tjenare:) Sista dagen hemma i helgen, guu så snabbt helgen har gått! Ska försöka packa ihop så mycket som jag kan här hemma idag för nästa helg bär det av till Lövånger, helgen efter det förmodligen Norsjö och sen är det bara en helg kvar innan jag far.. 

Nej men hörrni. Nu ska jag göra något effektivt av dagen, ha det så bra! :)

23 Juli 2011

Har spenderat dagen med mamma, Åsa C, Cecilia och hennes kompis i Piteå idag. Fick lite nya grejor till flytten så nu är det mer grejor som kan prickas av från listan, känns bra! Stannade kvar i stugan när vi kom hem och somnade på soffan. Vaknade upp helt dyngsur av svett! Efter en kall dusch körde jag till Tåmeträsk där en stor skara sommarstugeägare i området samlades och åt middag tillsammans. När alla skulle bege sig in for jag hem och nu sitter jag ensammen hemma och ska se film eller nå. Blir nog några avsnitt av förhäxad;)

MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR NU TILLS FLYTTEN! TAGGA JÄKEL NU!!! :D

Hihi ja-aa:)

Nu väntar John Blund för imorgon bär det av till Piteå för att gå på loppis med mamma, Åsa C, Cecilia och hennes kompis. Sedan middag med halva Tåmeträsk och mys:)

22 Juli 2011


Jag och Challe i Lisas stuga:)

Hej hopp! Har tagit min andra dusch för dagen just nu. Skönt värre annat än att man aldrig torkar pågrund av denna jäkla röt men tillslut så! Ska packa ihop det jag ska ha med mig hem sen väntar en hel helg av att gå igenom hela mitt rum och börja packa lite. Kommer bli skönt att ha lite av all packning redo! Bra att man börjar i tid också men det kommer det vara värt.

Känns jobbit att skiljas från Lisa precis som varje helg men det ska samtidigt bli skönt att komma hemhem. För första gången på väldigt länge ska det faktiskt bli skönt att komma hem! 

Nej nu ska jag fortsätta packa och lyssna på musik:) Hörs sen:)

Bilder från minigolfen!


21 Juli 2011

Härlig dag på jobbet men liiite varmt. Körde hem och släppte av lisa på stan bara för att komma på att jag inte hade med mig någon lägenhetsnyckel så körde till kvantum och köpte ett brev och mat för att sedan sitta och vänta i en het bil på Lisa. Nu har vi iaf kommit till lägenheten och Lisa ska vara vänta på att sin bror ska fylla vatten sen ska hon in i duschen. 

Ikväll ska vi spela minigolf. Oj så länge sen det var man spelade så det ska bli spännande men otroligt roligt! :)

20 Juli 2011

Tjenare, Har jobbat på idag eller jobbat och jobbat. Har iallafall varit på jobbet idag! Dagen har gptt fort och efer jobbet for jag och Lisa in till stan. Lisa var på jakt efter ett par byxor så jag följde som smakråd. Fick med mig en munktröja, ett baslinne och strumpisar med mig hem också.. Jag som måste spara.. Aja nödvändiga saker var det iaf! 

Vi åt middag på Wok&Roll så nu är vi båda (fortfarande) i paltkoma så vi ska chilla i läggan och Nina kommer förbi på besök också, Najs:)

Off to work..

Kommer bli grymt varmt idag!

19 Juli 2011

Har varit en sväng på solbacken med Challe. Tänkte köpa massa hushållsapparater på onoffs rea men hyllorna var tomma som tusan så blev inget köp där men fick ändå med mig en plattång, hårtork, vattenkokare och brödrost. mycket nöjd och det kommer bli så grymt snyggt i nya lägenheten att det är helt sjukt! 

Nu håller vi på att städa och tvätta för fullt här hemma i läggan, tar en liten paus och ser true blood också;) Eller mer en städpaus mellan avsnitten!

Avslutar med lite bilder från min kamera från helgen i Lisas stuga, here they come!

17 Juli 2011

Är nu tillbaka i stan och ska bara packa upp mina grejor och sen gå i säng. Hoppas bara att jag kan somna för vi var hos jonte frank och så film. Kan inte stava till titeln på filmen men ska leta upp det sen. Läskig var den! Har lite bilder också som jag ska visa men dom kommer imorgon! Sov så gott för imorgon är det tillbaks till verklighen med jobb 06.30-15.00!

16 Juli 2011

Sitter nu hemma hos lisa för att snart äta middag. Var hur kul som hellst igår! Myskväll i stugan med spel och mycket skratt! Ikväll ska det bastas och badas:) Nu har jag inte så mycket mer att säga utan ett inlägg om helgen kommer nog imorgon när vi har kommit tillbaka till stan:)

15 Juli 2011



Såhär som bilden ovan ser min nya lägenhet ut för nu är det bestämt, jag ska fucking flytta till Trollhättan! Fy fan så kul det kommer bli. Kämpigt men så grymt roligt! Nu ska jag betala räkning och sedan duscha och packa för snart går bilen till Lisa och Bjuur där helgen kommer spenderas! Ha det bäst!:)

14 Juli 2011

Galen dag idag måste jag medge! Jag och Lisa fick jobba själva och tillsammans, underbart! Kom hem och ser i ett mail att jag är antagen till Högskolan Väst i Trollhättan och beslutsångesten tar över, men nu har jag bestämmt mig. JAG SKA FLYTTA TILL TROLLHÄTTAN I AUGUSTI!!!! Shit, kan inte riktigt fatta det ännu men det kommer att komma. 

Var och såg en sista Harry Potter filmen idag på bio. Awesome movie med awesome sällskap! Kom till och med en tår eller två så bra var den! 

Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna och sen sova. Kommer nog inte alls att kunna somna men det är en annan femma! I helgen väntar en galen helg i Norsjö med bästa Lisa och bästa Charlotta! Godnatt!

12 Juli 2011


Hejsan svejsan i lingonskogen! Snart har halva veckan gått och snabbt går det. Jag och lisa hade tänkt spela tennis och sedan gå på en prommis men nu öser regnet ner så istället packar vi in oss i bilen och drar en sväng till solbacken! 

Ta det lugnt idag och ha det bäst!:)

11 Juli 2011

Hade skrivit men när jag skulle spara det laggade internet så nu kör jag igen. Har haft en bra dag på jobbet med saker att göra hela tiden vilket uppsakttas megamycket. Har svettats ordentligt idag också (intresseklubben antecknar!). Har ätit hemmalagad mat idag, spaggar och  kykling med sallad, så awesome!! Nu ska snart jag och lisa börja rulla mot tennisplan där vi ska möta ström och hans kompis. Allt jag har att säga är att ni kommer få STRYK! Haha nejdå kommer bli kanonkul:) Ha det bäst:)

Thihi:)


tjofräs! Har spenderat dagen mestandels inne, eller var ute ett tag men det var så otroligt varmt att jag gick in haha:) Istället har jag äte, målat naglarna (alla 10) och inte så mycket mer! Bara tagit det lugnt, nu inväntar jag lisa så någon kan få mig att göra nått annat;) Det var akkt för nu, ha det bäst:)

Vanlig söndagsaktivitet

Hejhej, här i lägenheten pågår städningen för fulla muggar! Är snart klar så ska ut och lägga mig i solen en stund. Behöver in till stan idag också men det får bli vid ett senare tillfälle;) Väntar förväntansfullt på att lisa ska komma till stan också så jag har någon att umgås med! Nej men nu ska jag bara äta lite frukost och fortsätta städa:)

Lördag med bra väder!

Har hängt på vitberget hela dagen med Jullan. Har warit awesome väder med ännu bättre sällskap. Lite färg har man lyckats få så nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag städa lägenheten!:)

Tjolahejsan:)

Hejhej. har inte skrivit här på ett tag och det finns en anledning. Dagarna ser nästan likadana ut på veckorna och hur kul är det att läsa om, "Hej, idag var jag på jobbet och vi hade inga jobb så...". Nej det är på helgerna det händer och nu sitter jag och smsar med JuliaJ och vi planerar att åka till någon strande men det blir nog mest troligt vitberget hahah:)

Nä nu måste jag börja röra på fläsket och göra mig klar:) Ses sen:)

Sick again!

Ruskig torka här på bloggen idag. Men jag har fått någon sorts allergi. Vill bara klia mig i ögorna och sova hela tiden så for hem tidigare från jobbet idag och sov i nästan 6 timmar, måste säga att jag skulle kunna somna här och nu också så imorgon ska jag ringa till vårdcentralen så att jag kan få ett svar på vad jag är allergisk mot för det är ej kul att må såhär! 

Nu ska jag fortsätta ta det chill!:)

Allergi?

Dagen har gått någorlunda snabbt då vi hela tiden har haft saker att göra vilket har kännts underbart men så fort jag har satt mig ner har jag kännt mig tung och otroligt hängig. Nästäppan vill inte gå över och mina ögon har blivit röda och det kliar och irriterar. Börjar fundera om jag är allergisk mot någonting. Måste ta och kolla upp detta snarast möjliga! 

Har käkat middag nu och lite naturgodis så jag är övermätt. Tur att vi städade igår för jag råkade välta min naturgodispåse i knät så att alla nötter (förutom 3 som fortfarande låg kvar i påsen) föll på golvet. Roligt var det men det är en sådan sak som jag jämt och ständigt lyckas med. Aja, livet går vidare och mitt godis gör sig bättre i magen än på golvet;) 

Nu ska jag snart duscha så att jag kan lägga mig tidigt ikväll så jag är någorlunda utvilad imorgon!

Crazy things happens... when you party naked!!


Det gick bra med städningen? Eller hur var det nu igen?! Har inte orkat städa nå mer sen jag sist skrev så det tar vi imorgon! Har suttit och lyssna på musik man lyssnade på när man var liten, kollat på en massa fjortisbilder och videor man spelade in när man inte brydde sig. Lisa frågade mig vars videobloggaren i mig har tagit vägen.. Hon kommer nog inte att komma tillbaka, bara när övertröttheten smyger sig på!!:) 

Ska snart hoppa in i duschen men idag är det lisas tur att duscha först så måste vänta på denna sega brud som fortfarande sitter breve mig och nördar fb som vanligt;D

Storstsädning!

Hejhej:) Jag och lisa håller på att städa i läggan efter stadsfesten. Går frammåt väldigt sakta, men frammåt går det! Bara damsugning i hall, kök och på toan kvar sen är vi klara och det känns skönt att läggan är ren och fräsh igen! Dagen har varit grymt seg! Har kännt mig som en zoombie hela dagen och vare nära på att somna flera gånger.. Blir en ännu tidigare kväll idag än igår:)

Awesome:)



For en sväng till max för att köpa lyxsshakar (stavning?). Har suttit och tagit det lugnt en stund nu så snart ska vi gå ut och sätta oss och fortsätta vila:)

American psycho!

Hemma i lägenheten igen efter en awesome kväll igår! Hade så grymt skoj igår att det inte går att beskriva, tack allihopa!! Har hunnit käka på dallas och tage det lugnt på stan med trevligt folk. Nu ser jag, lisa, jolle och wille film. Nu vet jag inte mer vad jag ska skriva. Ikväll blir det att ta det lugnt och ladda batterierna för jobb imorgon väntar. Ha det bäst! :)

STADSFESTEN, HÄR KOMMER VI!:)

Snabbt inlägg för nu taggas det till årets stadsfest! Förra året var awesome och iår kommer det bli ännu bättre! Ses i dimman ikväll gott folk:D

.

RSS 2.0