Min cykel



Nu har jag tagit tummen ur och tagit en bild på min pärla Tiffany, nämligen min cykel:) Såhär ser den ut, väldigt orange och synlig;) Har dock lyckas göra cykelkorgen sne genom att lyckats missanpassa mina mått och cyklat in med den i staketet 2 gånger men den funkar än så jag är nöjd! 

Har också ansökt om csn-bidrag för nästa termin. Känns bra och hoppas det går igenom. Nu ska jag snart ta mig an radiotjänst-papprerna och sen middag innan jag börjar plugga. Fullt upp här med andra ord:)

26 Oktober 2011

Haft matte i fyra timmar nu på förmiddagen samtidigt som jag lyssnade på julmusik. För första gången gick det jättebra för mig och det tackar jag och bockar för. Nu ska jag snart ta på mig alla ytterkläder och gå med soporna innan jag och Challe beger oss tillbaka till skolan för kemi. 

Ikväll blir det att plugga så att fingrarna blöder ungefär. Är ledig imorgon också tydligen så då blir det ännu mera plugg och en sväng in till stan för pluggpaus:) Nej soporna var det visst. Hörs sen! :D

plugg, plugg och lite disk


Pluggade lite kemi när jag kome hem från skolan, men har fortfarande mycket kvar att lära så nu ska jag läsa några kapitel då det är första tentan som kommer. Kollar lite på grinchen nu före, har också tagit tag i lite disk men diskstället blev fullt så resten får vänta tills imorgon:) 

Ska besöka åhlens imorgon och köpa lite mer till läggan, typ några julsaker. Har sån fruktansvärd julstämning så det är helt sinnes:) Men jag gillar det! :D

24 Oktober 2011


Hemma nu på lunch, är tröttare än tröttast idag och nu är det bara matte kvar innan man måste hem och plugga rumpan av sig, tentor nästa vecka och om jag är nervös... Behöver inte svara på det! Ska nog ut på en promenad idag också så att man inte bara sitter inne. Det är ju faktiskt fint väder idag, sol men kalla vindar. 

Sitter och lyssnar på musik, Demi Lovatos nya album. Blandade reaktioner till låtarna måste jag säga! :)

23 Oktober 2011

Urs vad jag är dålig på att blogga! Igår var jag faktiskt ute och cyklade lite, inte för att jag gjorde det frivilligt, men jag cyklade till OK/Q8 för att hämta ut ett paket. Spännande cykeltur, visste inte om jag skulle ta mig varken dit eller hem igen;) Men som tur var så gjorde jag det, i paketet fanns det ett par nya tofflor, en fleece-jacka och nya sport-bhar så nu är jag redo för vintern! 

Idag har jag inte alls gjort mycket, läst lite kemi och äte våfflor. Avancerat you know! :) Sovmorgon hade jag imorse också så kommer inte ha det lätt att somna ikväll därför tänkte jag städa lite. Aja, plocka undan iaf:)

20 Oktober 2011



Torsdag idag, hur kan veckorna gå såhär fort, fattar det inte! Idag är det labbdag vilket innebär att vi börjar klockan 1. Skönt med sovmorgon! Ligger fortfarande kvar i sängen men ska snart gå upp för att duscha, känner min egen lukt och det luktar inte mumma:) 

Ikväll blir det plugg på hög nivå, måste verkligen plugga ikväll för nu börjar tentorna närma sig med stormsteg! Ha det så bra tills nästa gång;)

19 Oktober 2011

Oj så dålig jag är på att uppdatera! Har inte orkat skriva.. Var i götet i lördags, åkte sedan med challe till bolle för att hälsa på mallan med familj, mycket trevligt! På söndagen åkte vi till borås för att fika på ett jättemysigt fik. Åkte tillbaka till bolle och tog sen tåget hem. 

Sen dess har det inte alls hänt nå mycket. Kul va?!

14 Oktober 2011



Tjolahopp, kom hem för ett tag sen och bestämde mig för att, när jag ändå är nyfrissad, sminkad och allt som hör till så kunde jag ju ta nån bild eller två och visa hur korthårig jag faktiskt har blivit, är riktigt nöjd måste jag säga. Visar även en bild på tatueringen, inte någon bra bild dock men bättre än ingenting, eller hur!!

Dagen har varit ruskigt lång, upp tidigt och lektioner i massor. Snabbt hem och ta en snabbdusch för att sen fara till frissan. Hem för att fixa sig och sen möta upp Challe och vidare till Olles. Åt gomiddag och drack cider i några timmar. Myyyyyyys!

Nu ska jag fixa inför imorgon för då tar vi tåget in till Götet för schopping och sedan beger vi oss till Bollebygd för att träffa moster och kusiner, Nikos såklart också:) 

Godnatt och sov så gott! :D

En sån dag, som min kära vän Lisa skulle sagt!

Ojojoj vilken dag jag har haft! Helt underbar. Matte i fyra timmar på morgonen, dock ganska distraherad så inte allt för många tal räknades.. Hem för att äta lunch och sen tillbaka till skolan för kemi. Tiden flög förbi snabbt och nervositeten kom krypandes allt för snabbt! Macka på skolan och sen direkt till tatueringsstudion. Först ut var jag och det var ju inte alls farligt! Att ta sprutor är betydligt värre!! Supertrevlig personal och jag är mer än nöjd, synd för er att ni inte får se den än! ;)

Hem för att chilla ett tag och sen gå över till challe för att fira med tårta! Meega awesome! Är hemma nu iaf och ska försöka somna tidigt så man är pigg inför imorgon. Ska spendera dagen på innovatum, först med klassen för lite fysik och sedan för att inspereras till kommande val för vidareutbildning. 

Här kommer en länk till innovatums hemsida för er som vill veta vad det är. Ska också berätta att på lördag ska jag och challe besöka bollebyg, hälsa på malin och alla andra:)

12 Oktober 2011




IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG,
FÖR IDAG ÄR DET TERRANS (MIN) FÖDELSEDAG,
HURRA, HURRA, HURRA!

10 Oktober 2011

Varning, varning för ointressant inlägg!

Lite frånvarande härifrån nu, har inte gjort allt för mycket därför tycker jag inte det har varit vettigt att skriva! Ikväll har jag varit hos Challe, vi gjorde middag, korvstroganof och ris. Mumma! Sen har vi chillat, sett lite förhäxad och skypat med lisa:) For hem nu ganska tidigt, är dötrött så ska borsta tänderna nu och lägga mig. KOmmer nog inte somna än menmen..

Kanelbullens dag

Woopwoop så goda bullar vi har bakat! Vet inte riktigt om bullarna var otroligt goda eller om det var att man inte har äte sånna på ett tag men har iaf tryckt i mig 3 stycken.. Måste börja röra på fläsket nu känner jag! Imorgon blir det skola från 8.15-12.00 sen ska jag hem och plugga lite mer men ska också ut på en promenad. På tal om att vara ute så har det börja blåsa enormt mycket nu, när jag cyklade hem idag cyklade jag nästan på samma ställe ett tag för att det blåste så mycket, bra tecken eller?! 



Nu ska jag tvätta bort sminket, bortsa tänderna sen blir det ett möte med john blund. Måste somna tidigt ikväll så jag är någorlunda pigg imorgon. Vet inte riktigt vad som händer men jag är ruskigt trött nu förtiden även om jag har sovit 10 timmar.. Godnatt!

4 Oktober 2011


Tjenatjena hallå, tisdag idag och kanelbullens dag är det också. Hemma på lunch är jag fortdfarande men snart blir det att cykla tillbaka till skolan för att ha fysik:) Efter skolan ska jag och Challe baka kanelbullar, mumma:) Har hunnit diska och vikt ihop tvätt, så när jag kommer hem ska det städas lite till så challe inte får en chock när hon kommer hit, haha:) 

Hade fysik på morgonen och när vi hade slutat stannade många kvar för att få feedback om våra labbraporter så jag och challe fick vänta 45 min, men när vi väl fick tillbaka så var det inte så mycket hon hade att säga så det kändes amazing! :)

3 Oktober 2011

SMG, snart fyller jag år, på den dagen händer det en crazy grej som jag och Challe bokade idag. Vi bokade nämligen varsin tatueringstid. Helt galet så taggad jag är! Nervös också, men nog ska det gå bra:) 

Dagen har varit jättelång.. Är hur trött som helst, fattar inte vad som är bekymmret.. Aja, ska sluta klaga nu:) Bokade en klipptid idag också till den 14de oktober. Händer mycket nu och det känns awesome! Nu har jag inte så mycket mer att säga som vanligt:)

.

RSS 2.0