Tjena tjena!

Känner mig betydligt bättre! Fortfarande ganska så täppt i näsan men det känns bra. Va iväg och tränade i torsdags. Körde ett riktigt härligt pass med massa lyft och lite rodd. Skypade med mamma och pappa nån dag också. Jobbade bara lite igår. Slutade klockan 1 så jag chillade resten av dagen. 
 
Vaknade himla tidigt imorse! Såg ett avsnitt av Mordern Family och sen åkte jag till target för att köpa en present till E som fyller 1 imorgon. Köpte också grejer så jag kunde baka saffransbullar med vit choklad. Blev nå konstigt med jästen dock så degen ville inte riktigt resa sig, men dom blev goda ändå ;) 
 
Nu sitter jag med J och tittar på Brave. Ha en trevlig lördagskväll allesammans!! ;)
 
 
Första gången jag gjorde denna form på bullarna. Måste säga att jag är himla nöjd! 

Helvetes förkylning!

Åh vad jag saknar att träna men denna sablarna förkylning vill inte ge med sig.. Fortfarande sjukt täppt i näsan och stundtals ont i halsen. Att de aldrig ska ge med sig!! 

I alla fall så rullar allt på som vanligt. Lillen sover och J är i skolan så chillar i sängen med nyaste avsnittet av SoA. Två avsnitt kvar och jag väntar bara på att det ska bli avslutat. Hur som haver så tänkte jag bara säga att jag lever! :)

Pubcrawl

Dagen före månadsmötet i Santa Cruz så följde jag med mitt nya gym på en barrunda här i Gilroy. Vi var inte ensamma utan det var väll kanske 200 pers eller så! Träffades på gymmet för en fördrink eller 2. Sedan tog vi oss downtown för att prova på en himla massa öl. Superhärlig stämning och himla kul att komma ut och träffa andra människor än dom man träffar i parken med barnen osv. Inget illa med de, men ni förstår vad jag menar! 
 
 
 
Inne på boxen innan barrundan
 
Bowlinghallen för ölprovning
 
jag, Simone, Kassi, Vanessa och Konni
 
Kassi och moi
 
Selfie med två random people
 
Toakö
 
 
 
Jag, Simone och Vanessa
 

Pumpkin patch och Santa Cruz

Följde med familjen till ett ställe för att köpa pumpor och åka lite karuseller. Var en helt fantasktisk dag med strålande solsken. Gick i klänning och bara ben. Kändes toppenbra:) 
 
 
 
 
För någon vecka sen så hade vi månadsmöte i Santa Cruz. Åkte dit med Shoko, en au pair från Japan. Var bakis som bara den men det blidde en bra dag detta också! Såg fjärilar och åt muffins vid havet. Käkade bacon till brunch. Kan det bli bättre?! 
 
Alla prickar därute i vattnet är surfare!
 
 
 
Brunch alá 'murica! Pancakes, bacon och ägg!
 
Jag och Shoko
 
 

CrossFit

Jag har då börjat med CrossFit och oj vad jag har hittat min träningsform! Älskar det! I veckan har det gått en månad, dock så har jag bara tränat måndag och tisdag denna vecka. Fick sån fruktansvärd träningsvärk från dessa två dagar att jag inte kunde ta mig ur sängen annat än att rulla ut. Min mage har aldrig varit så sore. Tränade två gånger i tisdags och det kändes, eller det känns fortfarande i armarna. Klättrade upp för ett rep för första gången i mitt liv i tisdags, och jag tog mig upp två gånger dessutom! 
 
På tal om att inte träna så har jag heller inte tränat sen i tisdags för att jag varit sjuk. Min värdpappas bror med familj kom och hälsade på förra helgen och drog med sig en dunderförkylning som vi alla åkt på. Snoriga näsor, ont i halsen och en sväng med feber. Jag har varit sängliggandes sen fredag morgon och jag börjar äntligen känna mig bättre! 
 
Här ska ni få lite bilder från boxen och när jag är in action ;) Ursäkta bildkvallan på några av bilderna!
 
 
Tada!
 
 
 
 
 
 

Bilder från min födelsedag

Började dagen med plättar och julmust! <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På den stora stenen därute så var det en massa sjölejon eller sälar eller nå ;)
 
Vågorna kanske inte ser så stora ut, dom var svåra att fånga på bild men dom var sjukt stora! Alltså typ högre än en fullvuxen man. 

.

RSS 2.0