Söndag och måndag

Mötte upp gårdagens sällskap vid 12 för brunch på zoe's. Åt blåbärspankakor mer jordgubbar, ägg och bacon, älskade bacon! Mycket snack om gårkvällen och underbart sällskap denna bakisdag! Åkte sedan till Becca för chill. Såg några avsnitt av Arrow säsong 1 innan middag. Åkte in till Boston igen för ännu mera bio. Denna gången Veronica mars. Helt okej och mer spännande än vad jag trott:) helt okej söndag:) 

Arrow på tvn :)

Måndag igen. Jobbat en massa timmar idag. Då båda barnen varit sjuka i helgen skippade vi innomhuslekplatsen. Spenderade istället eftermiddan hemma med filmer, lek och lite glass. Efter jag slutat åkte jag till gymmet. Sprang 6 km och körde lite mage. Nu ligger jag i sängen och ser himym.

Mys framför frozen




Lördag

Började min lördag med cheese curls och how i met your mother, kalasbra! X antal timmar senare gick jag ut för första gången denna lördag i öppna skor, första gången för i år och det var 15 grader ute, trodde verkligen våren hade kommit och det var underbart! Kom hem igen och fixade till mig, åkte sedan till fenway och mötte upp brudarna, middag, öl, vin, dans och en massa skratt. Ännu mera kalasbra!

Behöver nog inte säga så mkt om denna bild!

Nya skor och vårväder!

Denise, Cheddy, Nathalie, Sabrina och Moi 😃









Fredag

Fredag då. Jobbade några timmar och träffade Nathalie och hennes vkiddo på bibblan så vi satt och catchade upp medan barna lekte! Kom hem och jobbade 2 timmar extra innan jag åkte till Harvard för att träffa upp Alba och Denise. Chillade en stund innan Denise var tvungen åka hem. Jag och Alba åkte in till newbury st. För shopping. Hittade en massa nya blusar och 2 par skor från hm:) 

Kom hem och käkade en sen middag innan jag mötte upp Becca. Åkte tillbaka till Boston för att gå på bio. Såg divergent. Ojojoj så bra den var!!! 😃

På bibblan. Naomi till höger :)

Alba och Denise





Ny väska

Fick ett väldans ill helgen innan jag och barnen åkte till Vermont. Bestämde mig för att äntligen köpa mig min drömväska som jag drömt om att äga ända sen den kom ut! Michael Kors vad jag älskar dig! ❤️



Mexico

Kom hem i måndags från Mexico, om jag saknar värmen: JJJAAA! Hade det ganska så bra, jobbade en hel del, dvs sju far av sju dagar spenderade i Cancun, men vi hade all-inclusive så några drinkar slank ner ändå. Bodde på ett väldigt barn anpassat hotell med vattenpark, pool och stranden två steg från hotellet så fanns massa att underhålla barnen med :)

Vi hade lite otur med vädret och det regnade delar av onsdag och torsdag, inga stora skurar så vi överlevde ändå! 😃

Har inte så många bilder då mobben mest fick stanna på rummet:)

Utsikten från balkongen

Inomhuslek innan middagen

Kokosnöt 

Haha chill

Simmat med delfiner

Turtlefarm

Sjöhäst

Babyturtle

Jag & Naomi

Ännu mer inomhuslek

Michael Jackson show

Solat med havet som utsikt

Tvmys


Strandlek




































Uppdatering i bilder :)

Mysfrulle i pyjamas med Naomi:)

En vecka i Vermont med kiddosarna

Laila med sin första snögubbe

Jag och mr. Snowman


Laila som Captain America på leklandet

Fick mig ett nytt namn på starbucks

Naomi gjorde en Tess och lånade min halsduk

Laila lånade min shortsdress och mina 15cm klackar

Houseparty med Becca

Ännu mera leklandet

X antal froyos

Lp's purim utklädnad

N blev avis och ville prova tänderna

Snacktime i min tvättkorg

Pippilotter

Build-a-bear charity, hans namn blidde Hugo.

.

RSS 2.0