Måndag :)

Hejsan hoppsan. Har huvudvärk så jag ska fatta mig kort! Tror aldrig jag har spenderat såhär många timmar på skolan som jag har gjort idag, från 08.30 imorse till 20.00 ikväll. Ska snart gå och tvätta bort sminket men först ska jag visa lite bilder från idag. Jag och Lisa var helt speedade efter middan, till och med Tobbe (lärare) trodde vi var påverkade haha.


Kommentarer
Elin

Hey :D

Tack för din kommentar, jag mejlade dig mitt personliga brev så kan du kolla på de om du vill :)

2011-01-24 @ 23:11:09
URL: http://elinomi.blogg.se/
Malin

Hej !

Vad kul att du vill åka iväg som aupair, med vilken organisation åker du med? Jag åkte med STS och jag som vad jag kommer ihåg så gjorde jag hela min ansäkan på internet, kan vara olika med olika organisationer. Så jag hade inte något riktigt 'personligt brev' som jag gjorde... utan det var olika delar som jag fyllde i..

Men det viktigaste som jag tycker du ska ha med är att du ska berätta varför du vil vara au pair, varför de ska välja dig, att du är medveten om att det inte är en 1 års semester utan ett jobb, berätta vad du gillar och liknande, det blir lättare för familjen att kunna veta ifall du passar in hos dem, samt lite vad du känner för att vara ibäg ett år. Hoppas du får ihop en bra ansökan du är stolt över så tror jag inte det ska vara några problem, Lycka till och hör gärna av dej med frler frågor ;)

2011-01-25 @ 02:06:46
URL: http://livefromtolland.blogg.se/
Josefin

Hej!



Jag kommer ihåg hur länge jag satt med mitt brev och hur många bloggar jag försökte läsa om hur man skulle göra. Men jag är glad att jag la ner all tid jag gjorde för enligt familjerna jag var matchade med så var brevet det som gjorde att de ville prata med mig, så det är viktigt. Precis som Malin skrev så är det bra att skriva varför du vill åka, varför de ska välja just dig, alltså vad du har för bra egenskaper. Det är svårt, men vad inte för blyg. De vill också veta att du är seriös, och kanske att du vet att varje dag inte kommer vara lätt, men att du inte är skrämd av det. Sen såklart vad du gillar att göra och vem du är och att barnen alltid kommer komma först. Säg gärna till om du vill att jag mailar mitt brev och om du har fler frågor.

Lycka till!!

2011-01-25 @ 02:43:33
URL: http://josefinsomaupair.blogg.se/
sofia

hej! :) jag tycker bara att du ska vara dig själv i brevet, vara ärlig. Berätta om dina erfarenheter med barn, hur du är som person och varför du vill åka. Och så klart att du gillar barn och vad du tycker om att göra på fritiden! Allt om dig själv, helt enkelt :) ett tips, när du intervjuar familjerna, se till att du verkligen ställer de frågor du undrar över. Sånt som är väldigt viktigt för, se till att du frågar hur de står i de frågorna m.m.



Lycka till!

2011-01-25 @ 03:17:31
Lina

Hej! Såg att du planerar att åka som Au Pair till USA till hösten, och är mitt uppe i din ansökan? :)

Ävne att du skriver på ditt personliga brev! Jag är precis i samma sits!, Planerar att åka till hösten, och håller nu på förfullt med min ansökan och har fastnat på det personliga brevet. Du kan väl höra av dig till min mail så kanske vi kan prata lite? Alltid roligt att prata med personer i samma sits, då vi även kanske kan hjälpa varandra :)

Så hör gärna av dig!

2011-01-25 @ 19:39:13
johanna

Hoho! Läste dina kommentarer du fått här redan och jag har tyvärr inte något annat att tillägga själv som tips till det personliga brevet. Hade själv problem att komma på saker att skriva.. Lycka till tjejen!

2011-01-25 @ 19:52:31
URL: http://jqinusa.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

.

RSS 2.0